---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? pınar ~
Sibel1 Bayan Üye 12 Tem 2011 #1,482 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sarıyla Sarmaş Dolaş Lacivert Dünyam..
' Kontes.. Bayan Üye 13 Tem 2011 #1,484 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Geç kaldın melegim! cennetin yanıyor. Şimdi ben hüznümü nereye bıraksam...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Geç kaldın melegim! cennetin yanıyor. Şimdi ben hüznümü nereye bıraksam...
Sibel1 Bayan Üye 13 Tem 2011 #1,487 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden, "Senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden, "Senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır..
waLL~é Bayan Üye 13 Tem 2011 #1,491 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kaybettim bilincim yerinde değil şuan kalbim seni isterken aklımsa hesap sorar !
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kaybettim bilincim yerinde değil şuan kalbim seni isterken aklımsa hesap sorar !
Egal Bayan Üye 13 Tem 2011 #1,493 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? sen miydin '' ben artık yokum !! '' diyen .. Ben miydim böylesine içten ??
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? sen miydin '' ben artık yokum !! '' diyen .. Ben miydim böylesine içten ??
OlDsToNeGirL Banned 13 Tem 2011 #1,497 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Zamanla geçer dedii zamanla zamanla ...
Denizedogru Bayan Üye 13 Tem 2011 #1,500 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bu ne senden ilk kaçışım ne de ilk düşüşün yüreğime