---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? umrumdısı...
Sibel1 Bayan Üye 15 Haz 2011 #1,125 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Sen birşey söylemeden gidersin değil mi? Hem de öyle bir gidersin ki; bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır." (İncir Reçeli)
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Sen birşey söylemeden gidersin değil mi? Hem de öyle bir gidersin ki; bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır." (İncir Reçeli)
AySe^^ Bayan Üye 16 Haz 2011 #1,128 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Saatler ayrılığı gösteriyordu,elimden ellerini çektiğin zaman..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 16 Haz 2011 #1,129 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ne güzel bir intihar sebebidir şimdi, gözgöze gelmek....
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Haz 2011 #1,131 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Aslında ayrılıklar bile mutlu edebilir beni, Mesela bir tarafından sen tutsan ve ikiye ayırsak simiti...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Aslında ayrılıklar bile mutlu edebilir beni, Mesela bir tarafından sen tutsan ve ikiye ayırsak simiti...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Haz 2011 #1,133 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? MezaraKadar!
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 17 Haz 2011 #1,135 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kaldırın KadehLeri !
Allons-y Kayıtlı Üye 17 Haz 2011 #1,136 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ters olarak Im TimeLord Allons-y yazardım
ReLax BaBy Bayan Üye 17 Haz 2011 #1,137 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? vazgeçtim üzülmekten sen canımı yaktığında.