,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ?

ÖzLeyeceksin BiLiyorum; Sesimi, YazdıkLarımı, KırgınlıkLarımı BiLe ÖzLeyeceksin BiLiyorum. Ne Diye BiLirsin ki; SöyLedikLerin, YaptırdıkLarın Affettirir mi Seni? Yoksa ''Duymak İstediğim Buydu'' Demenin Zafer oLduğunumu Sanıyorsun? Hayır, Ben ÖyLe Bir Zaferi Hiç Yaşamadım. GidenLer KazananLar DeğiLdir Unutma... SuçLu Aramak Boşuna Ne Sen Nede Ben. Bu Kez SuçLu Yok Sadece Koca Bir ''SON'' Var..

'' ~ Elimde yıkarken kırdığım Bardak miSali hayaLLerim,

Artık biraraya geLmiyor, geLsede yapışmıyor, yapışSada aynısı oLmuyor . . .(!).''

Hey Garson Bana: Duygularim kadar karisik bir salata Kalbim kadar beyaz peynir ve Askim kadar yillanmis sarap getir.

Seni öldürmek en iyisi be sevgili; en azından nerede yattığını bilirim.!!

Kızlar birbirine aşkım deyince birbirini çok seviyor oluyorlar. Ben Necdet'e desem ibne olurum. Hani lan nerde eşitlik.

alex çok attı.. baya attı yani öyle böyle değil.. inanılmaz attı.. çok fazla attı.. önünü alamadık öyle çok attı.. attı attı attı‚ bi yerden sonra atmaz diye bekledik frikikten attı.. artık atmasın dedik iyice attı‚ artık inanamadık‚ attı attı gitti yani.. daha nası atılır ya dedim‚ bir yerde duracak bunun atması diye bekledim‚ bir de aşırtma attı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri