---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? herseye ragmen :)
İnci 1907 Prenses 22 Nis 2011 #582 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ayrılırsak ölürüz Biz Bir Bedende Bütünüz Biz
Olimpiyat Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #583 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? inci gerçekten emekli mi? özel mesaj olmaıdğı için cam vasıtası ile söylerdim..merak ettim çünkü
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? inci gerçekten emekli mi? özel mesaj olmaıdğı için cam vasıtası ile söylerdim..merak ettim çünkü
sir.altan Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #584 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? zaman tunelinde son gaz gidiyorum
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 23 Nis 2011 #586 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? '' ' no Amore ' , ' no Denaro ', ' si Tribüne ' , ' si Cimbom ' ,,,
sir.altan Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #587 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? gulleri seven dikenlerine katlanirmis.
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 23 Nis 2011 #590 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? -"Aşkım" dedim. -"Efendim" dedi. -"Ben Ölücem" dedim. -"Tamam Öl" dedi. -"Üzülmedin mi?" dedim. -"Hayır" dedi. -"Neden?" dedim. -"Çünkü bende senle Ölücem" dedi. Bir Daha Sevdim.. ♥♥♥
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? -"Aşkım" dedim. -"Efendim" dedi. -"Ben Ölücem" dedim. -"Tamam Öl" dedi. -"Üzülmedin mi?" dedim. -"Hayır" dedi. -"Neden?" dedim. -"Çünkü bende senle Ölücem" dedi. Bir Daha Sevdim.. ♥♥♥
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #593 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Tanrı size güvensydi deliğinize zar koymazdı.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 24 Nis 2011 #596 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? göRüyorum bu aşK senİ benİDe yakar . ayRı düŞTük senİNLe yar sonsuza kadar .
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? göRüyorum bu aşK senİ benİDe yakar . ayRı düŞTük senİNLe yar sonsuza kadar .
` Nur ~ Bayan Üye 24 Nis 2011 #597 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Dönme bana geri , istemem bndan böyLe ~
Sibel1 Bayan Üye 24 Nis 2011 #599 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Can verme sakın aşka.. Aşk afeti candır.. Aşk afeti can olduğu meşhuru cihandır.. (Fuzuli)
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Can verme sakın aşka.. Aşk afeti candır.. Aşk afeti can olduğu meşhuru cihandır.. (Fuzuli)
ReLax BaBy Bayan Üye 24 Nis 2011 #600 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kokumu içine çektiğin günlerin bile hatrı yok mu sende ?