---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? vazgeçersen KAYBEDERSİN.
BlueRose Banned 19 Eki 2012 #5,648 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Yolda tek basıma gidiyorum ve sensiz...
quLDeniz Bayan Üye 19 Eki 2012 #5,654 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum ... Gözlerin karşımda mutluluk denizi.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum ... Gözlerin karşımda mutluluk denizi.
yigitbircan Banned 19 Eki 2012 #5,656 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir kalp çizerdim içersine bir Y birde S yapardim...sonra üzerine yeniden hohohoh yapip buğlandirirdim.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir kalp çizerdim içersine bir Y birde S yapardim...sonra üzerine yeniden hohohoh yapip buğlandirirdim.
Cho Bayan Üye 20 Eki 2012 #5,658 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "İki insanın paylaşabileceği en mahrem duygu aşk ya da arzu değil, acıydı."
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "İki insanın paylaşabileceği en mahrem duygu aşk ya da arzu değil, acıydı."
sir.altan Kayıtlı Üye 20 Eki 2012 #5,660 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? birisi burda du$ yapmis olmali