---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken Sen nerden çıktın ?
` Nur ~ Bayan Üye 25 Ağu 2012 #5,441 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken Sen nerden çıktın ?
Elsa Bayan Üye 25 Ağu 2012 #5,443 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Erkek olmakla adam olmak farklıdır. Pantolonun hakkını veremeyen etek giysin.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Erkek olmakla adam olmak farklıdır. Pantolonun hakkını veremeyen etek giysin.
Valetta Bayan Üye 5 Eyl 2012 #5,452 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bana yaşattığın bin katını yaşatsınlar sana ...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 5 Eyl 2012 #5,453 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben asla gerçeği bilmek istemiyorum Tanrım, iyi böyle. Amin.
21xDiYaRx21 Kayıtlı Üye 5 Eyl 2012 #5,454 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Yeşil Kırmızı Derdimin Dermanı Yeşil Kırmızı Hayatın Anlamı
' Beşiktaşk Bayan Üye 6 Eyl 2012 #5,458 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Rakı içmeden önce;Kim lan o onu da sevgilisini de bundan sonra dalgama bakarım. içtikten sonra, Çook sevdiim bee abi çok sevdim ulaan çok
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Rakı içmeden önce;Kim lan o onu da sevgilisini de bundan sonra dalgama bakarım. içtikten sonra, Çook sevdiim bee abi çok sevdim ulaan çok
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Eyl 2012 #5,459 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? dızı ızlemem lazım
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 7 Eyl 2012 #5,460 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Yeni Rakı'yla eskileri yad etmek ne hoş ironidir...