---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? forza samsunspor
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 18 Nis 2011 #521 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? forza samsunspor
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 18 Nis 2011 #523 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? 19o7
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #524 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? yaLnızLık güzeL şeYdir . zoR oLsa Da..
BravehearTs Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #525 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? beni affet kaybetmek için erken sevmek için çok geç
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 18 Nis 2011 #526 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme .
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme .
' Kontes.. Bayan Üye 18 Nis 2011 #527 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Mesafelerin önemi yok; varlığım, yokluğuna aşık. ♥
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 18 Nis 2011 #529 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hani derLer ya "Dünyaya bir kere daha geLsem yine seni severdim" diye.DeğiL seni sevmek, yanından gecenin taaaaaaaaaaaaa . . !!
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hani derLer ya "Dünyaya bir kere daha geLsem yine seni severdim" diye.DeğiL seni sevmek, yanından gecenin taaaaaaaaaaaaa . . !!
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #530 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? çIkar Giderim bu kenTten daha oLmaZsa ..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Nis 2011 #534 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hasta La Vıctorıa Sıempre
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #536 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? nE zaman dinecek . bu göZLErin yaşI ..
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 19 Nis 2011 #537 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir gün bende sekreterime sinirlerim bozulduğunda, bütün randevularımı iptal et ve telefon bağlama diyeceğim. Çok havalı lan.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir gün bende sekreterime sinirlerim bozulduğunda, bütün randevularımı iptal et ve telefon bağlama diyeceğim. Çok havalı lan.
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 19 Nis 2011 #539 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? αуяıℓıктαη ѕσηяα, кαℓвιηι вιя мü∂∂єт ιℓιşкιує кαραтмαк уαℓηızℓığı ∂єğιℓ; αѕιℓℓιğι göѕтєяιя.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? αуяıℓıктαη ѕσηяα, кαℓвιηι вιя мü∂∂єт ιℓιşкιує кαραтмαк уαℓηızℓığı ∂єğιℓ; αѕιℓℓιğι göѕтєяιя.