---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? fenrbahçe
Valetta Bayan Üye 4 Tem 2012 #4,887 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bu aralar niye bu kadar çok yiyorum anlayamadım
Elsa Bayan Üye 4 Tem 2012 #4,888 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? 2010'dan beri, sana mühürlü bu beden..
buğlem Bayan Üye 5 Tem 2012 #4,895 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme acıdan bu sözlerim Karşımda görsem dolar gözlerim
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme acıdan bu sözlerim Karşımda görsem dolar gözlerim
Silencio Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #4,896 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayat mı? Küçük bir çocuğun salıncağa bindiğinde söylediği gibi.. SALLA!
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayat mı? Küçük bir çocuğun salıncağa bindiğinde söylediği gibi.. SALLA!
SuqArbOy Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #4,898 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Babam agzı bozuk olandan haz etmez, Baba bu kez affet ama bunların hepsi aynı b*k..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Babam agzı bozuk olandan haz etmez, Baba bu kez affet ama bunların hepsi aynı b*k..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #4,900 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Umut nerdesin yine bittin Nerelere gittin ben Seni göremeden ?