---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Önce DüşLer Terk Etti bu Kenti..
ReLax BaBy Bayan Üye 14 Nis 2011 #445 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Söz verdim sana çıktım hayatından yürüdüm.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 14 Nis 2011 #446 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? şiMdi vaRLıgıNdır İhtİacıM oLan .
Chatlak78 Bayan Üye 14 Nis 2011 #447 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Anne bak yine terli terli aşk içtim. Ateşim düşmüyor yarin yüreğine.....
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Anne bak yine terli terli aşk içtim. Ateşim düşmüyor yarin yüreğine.....
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 14 Nis 2011 #449 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? sESSiZLigin sesİni dİNLe .
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Nis 2011 #451 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatta sevmem dedin ya.. bunun ahireti de var‚ umutlanıyor insan işte...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatta sevmem dedin ya.. bunun ahireti de var‚ umutlanıyor insan işte...
Morfin Bayan Üye 14 Nis 2011 #452 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Herkes birbirini götürmeye çalışırken,çalan şarkıları dinleyen sadece bizdik.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Herkes birbirini götürmeye çalışırken,çalan şarkıları dinleyen sadece bizdik.
Seven_Adam Kayıtlı Üye 14 Nis 2011 #453 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kurulup salondaki kanepeye , en süper macera filmini izle diyor içimden bir ses Valla belli olmaz yaparım
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kurulup salondaki kanepeye , en süper macera filmini izle diyor içimden bir ses Valla belli olmaz yaparım
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 15 Nis 2011 #456 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? fenerbahCHE
Süpürgeli Cadı Banned 15 Nis 2011 #457 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bana Kalbimdesin deme , kalabalık yerlerden hoşlanmıyorum xD
immortaL* Bayan Üye 15 Nis 2011 #458 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Don't you want to hold me baby, dissapointed , going crazy...
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 15 Nis 2011 #460 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam.