---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Vita Brevis
'-DamLa Bayan Üye 6 Şub 2012 #4,342 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Suratsız , aksi , soğuk Trabzon , Aynı ben gibi .. ~
Sibel1 Bayan Üye 6 Şub 2012 #4,343 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bugüne özel olsun.. "Fenerbahçeli'nin Fenerbahçe'sini sevmesi,dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bugüne özel olsun.. "Fenerbahçeli'nin Fenerbahçe'sini sevmesi,dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
İskelet1 Bayan Üye 6 Şub 2012 #4,344 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sevdiğiniz kişi sizi asla terketmez o giderken başka biridir artık.
İskelet1 Bayan Üye 6 Şub 2012 #4,346 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.
İskelet1 Bayan Üye 6 Şub 2012 #4,348 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ”- Elimde olmayan şeyler var Olric. - Nedir efendimiz ? - Elleri Olric elleri…”
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ”- Elimde olmayan şeyler var Olric. - Nedir efendimiz ? - Elleri Olric elleri…”
sir.altan Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #4,352 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? elma dersem cik,armut dersem cikma
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #4,354 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? sinirliiiym @
Buğra1 Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #4,357 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Güneşe inat AY. çıkar geceleri !
fatos28 Bayan Üye 9 Şub 2012 #4,359 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Aşk kanıt ister! Çok zordur Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı anlaması Ve çok kolaydır Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı kınaması...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Aşk kanıt ister! Çok zordur Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı anlaması Ve çok kolaydır Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı kınaması...
İskelet1 Bayan Üye 9 Şub 2012 #4,360 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Çok büyük şeylere gerek yok ki , bir evin kapısını açan anahtar da mutlu eder beni , ikincisi sendeyse eğer.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Çok büyük şeylere gerek yok ki , bir evin kapısını açan anahtar da mutlu eder beni , ikincisi sendeyse eğer.