---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? yalan!!!
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #3,648 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? seNSizLik öyLe zoR ..içiMde yaraLar kanıyoR saNKi.
Lilith Daughter of the Void Admin 25 Eki 2011 #3,651 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bindik bi aLamete gidiyok Kıyamete :M
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #3,653 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? TuTTu FıRLaTTı kaLbimi .)
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Eki 2011 #3,659 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 26 Eki 2011 #3,660 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Otopsi istiyorum HayaLLerime Kurduğum DüşLer EceLiyLe ÖLmüş OLAMAZ !
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Otopsi istiyorum HayaLLerime Kurduğum DüşLer EceLiyLe ÖLmüş OLAMAZ !