---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? 1903.
' Kors@N Kayıtlı Üye 14 Eki 2011 #3,504 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? leydi91' Alıntı: bu cam ne kadar büyük yaaxD yazmam kalsın ne kirletcem:I Genişletmek için tıkla ... Kes xD Hüzne aşina sözlüğümden anlatmaya çalıştım sana kendimi, pembe hayat gözlüğümden tanıtma şansı vermediğin için...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? leydi91' Alıntı: bu cam ne kadar büyük yaaxD yazmam kalsın ne kirletcem:I Genişletmek için tıkla ... Kes xD Hüzne aşina sözlüğümden anlatmaya çalıştım sana kendimi, pembe hayat gözlüğümden tanıtma şansı vermediğin için...
Sibel1 Bayan Üye 14 Eki 2011 #3,507 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Gitmek gerekir bazen, fazla yormadan. Daha çok bıktırmadan.. Eğer vaktiyse, Ardına bile dönüp bakmadan. - Can Yücel -
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Gitmek gerekir bazen, fazla yormadan. Daha çok bıktırmadan.. Eğer vaktiyse, Ardına bile dönüp bakmadan. - Can Yücel -
beyazgul_57 Bayan Üye 14 Eki 2011 #3,508 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ömrümün tek sahibisin seni seviyorum ömrüm tek hayalim
Mangetsu Kayıtlı Üye 14 Eki 2011 #3,513 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Gelenler ... Çok yakında gelmiş olacaklar ..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 14 Eki 2011 #3,514 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Herkes bir zaman sonra unutulabiliyormuş, Sen herkes değilmişsin...
Aslii Bayan Üye 14 Eki 2011 #3,515 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kendimi arıyorken, olmaktan korktuğum yerdeyim.. Sendeyim..
Sibel1 Bayan Üye 15 Eki 2011 #3,516 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ancak benim yanımda onun sol yanı boşluk
This Bayan Üye 15 Eki 2011 #3,517 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ßin parçayım Hasretinle.Sen gittin ßen yarım Kaldım