---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? özledim.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Eyl 2011 #3,292 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hastasıyız Dede. Vurucaz , Kırıcaz , PatLicaz
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Eyl 2011 #3,294 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Çok Sevdik Be Abi.
Sibel1 Bayan Üye 28 Eyl 2011 #3,295 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kasıtlı sevmedim seni.. Tanrı fısıldadı kulağıma "nasıl ölmek istersin" diye.. Bende seni seçtim ♥ ♥
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kasıtlı sevmedim seni.. Tanrı fısıldadı kulağıma "nasıl ölmek istersin" diye.. Bende seni seçtim ♥ ♥
D Düş'eş Bayan Üye 28 Eyl 2011 #3,297 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Birisi senin için nefes almıyorsa; sen onun için ölmemelisin.."
sirinem Bayan Üye 28 Eyl 2011 #3,300 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Erkek yada kadın ikisininde bildikleride doğrudur;ama kadının tahmin ettiği herşey,erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Erkek yada kadın ikisininde bildikleride doğrudur;ama kadının tahmin ettiği herşey,erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur.