---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? kipriklime dusen mutluuluk
M Mastor Kayıtlı Üye 24 Eyl 2011 #3,206 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Şşş, ne içiyon sen ya ? Bana'da söylede kafayı bulmak için alkol'e o kadar çok para yatırmayım :I
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Şşş, ne içiyon sen ya ? Bana'da söylede kafayı bulmak için alkol'e o kadar çok para yatırmayım :I
sir.altan Kayıtlı Üye 25 Eyl 2011 #3,207 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? sevmek bir iskencemidir acaba
'-DamLa Bayan Üye 25 Eyl 2011 #3,208 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ömür boyu mutlu yaşadılar ama Ayrı Ayrı .
Yitirilen Banned 25 Eyl 2011 #3,210 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? hymm D Biz Var Oldukca Siz kahr Olacaksiniz.
S Stinko Kayıtlı Üye 25 Eyl 2011 #3,215 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? küçük bir şans daha istiyorum !
Sibel1 Bayan Üye 25 Eyl 2011 #3,216 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? “ Nur içinde yat kalbim, Ben katilini çok sevdim...“ *M. Mungan
D Düş'eş Bayan Üye 25 Eyl 2011 #3,217 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben bu şehirde sensiz yaşayamam . Bir gününde dört mevsim var bu şehrin . Her sokagında bir dünya var . Bu şehir baştan başa sen .
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben bu şehirde sensiz yaşayamam . Bir gününde dört mevsim var bu şehrin . Her sokagında bir dünya var . Bu şehir baştan başa sen .