---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bu mudur ? Budur !
E eylulecem Bayan Üye 21 Eyl 2011 #3,087 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? MeçhuLe giden bir gemi kaLkar bu Limandan..
M Mastor Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,088 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir sınıfta okurken, hep resmini çizerdim Ben seni şimdi değil, çocuk iken'de severdim . .
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir sınıfta okurken, hep resmini çizerdim Ben seni şimdi değil, çocuk iken'de severdim . .
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,089 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ''Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzelde darma duman ediyorsun beni'
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ''Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzelde darma duman ediyorsun beni'
E eylulecem Bayan Üye 21 Eyl 2011 #3,090 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? iLişkisi yok.. !! NOT; Gerekte yookkk .. (;
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,092 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Geçmiş oLsun | Dermişim :R
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,094 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? SinirLenince Daha bir iyisin
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,096 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? AlkışLar bizim için :R
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,098 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben sizLer için Varım
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 21 Eyl 2011 #3,100 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Alkışlayan elleri Dert görmesin.