---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? erdem
EbruSh Bayan Üye 6 Eyl 2011 #2,502 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Alismaya Calismak diye birsey yok, Alismak Zorundayim..
'-DamLa Bayan Üye 6 Eyl 2011 #2,506 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Çok üşüyorum ısıtsana beni. Bedenimi değil sol yanımı, kalbimi ?
Yitirilen Banned 6 Eyl 2011 #2,507 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ben naparsam yapim senin icin yapiyorum.
Rock SouL Kayıtlı Üye 6 Eyl 2011 #2,508 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazen yalnız kalmaktır en güzeli, tek başına oturmaktır, sessizliği dinlemektir; yalansız, iftirasız, saf sessizliği..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazen yalnız kalmaktır en güzeli, tek başına oturmaktır, sessizliği dinlemektir; yalansız, iftirasız, saf sessizliği..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 6 Eyl 2011 #2,510 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ikimizde Aynı Kişiyi Seviyoruz , Sen Beni , Ben Kendimi
OlDsToNeGirL Banned 6 Eyl 2011 #2,514 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? O ne bicim manita 35 inde lolita
B By SerhaT Kayıtlı Üye 6 Eyl 2011 #2,515 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatımı sorma hayatım bomboş Adımız çapulcu holigan olmuş Kimse alınmasın kimsede yok suç Bu alemde tek güç Gençlik 23
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatımı sorma hayatım bomboş Adımız çapulcu holigan olmuş Kimse alınmasın kimsede yok suç Bu alemde tek güç Gençlik 23
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 Eyl 2011 #2,516 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? KarşıyakA