3 Yıllık İlişkim Bitti geri döner mi?

Geri döner mi ?

  • Döner

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1

KullenenAsk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba lise 4. Sınıfın 2. Döneminde başlayan aynı sınıfta olduğumuz sevgilim dün 1 hafta ara verdikten sonra ayrıldı. Beraberken ikimiz de çok mutluyduk hep gezerdik eğlenirdik üniversiteye gidince aramızda 3 saatlik bir yol vardı ve her hafta sonu yanına gidiyordum o da gelmek istiyordu ancak yol çok tehlikeli ve kaza riski olduğu için ona söylemedim bu nedeni ama bu yüzden hep ben gidiyordum çok saf seviyordum işte onunda sevgisinden aşkından eminim fakat geçen sene marttan beri yani pandemi başladığından beri pek görüşemez olduk yaz tatili gibi 3 5 günlük bir yerlere gittik anca öyle görüşebildik ama buluştuğumuzda hala çok mutluyduk beraberdik çok güzeldi bunun üzerine son 3 aydır hiç görüşemedik sıradan mesajlaşmaya başladık ben onu çok seviyordum fakat son aylarda tam anlamıyla yansıtamadım ve bu durum onun aklını karıştırdı sanırsam ve işim gereği arayamıyordum da ve geçen hafta bomba düştü ilişkimize o mesaj bir şey konuşmamız lazım...



Neyse ara verdik 1 hafta fakat arkadaşmış gibi yine mesajlaşmaya devam ettik ve dün ayrılıkla sonuçlandı ben adım gibi biliyorum o da beni seviyor yani öyle hissediyorum bana bir şey olacağından korkuyor beni üzdüğü için üzüldüğünü söylüyor böyle olması gerektiğini söylüyor fakat ben ona çok büyük bir hata yaptığını ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum hep ve bu hatadan döneceği zamanı beklediğimi onu beklediğimi söyledim en son...



Arkadaşlar sizce ne olur bizim durumumuz ben sahiden çok seviyorum kalbim sadece onun için atıyor gibi. Bana geri döner mi bu hatasını ne zaman farkeder (bana soracak olursanız gerçekten bir hata) bana ne zaman geri döner? Ve ben bu sürede ne yapmalıyım kalbim daralıyor ve fazlasıyla sigara içmeye başladım



! Edit: Lisedeyken 1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar yani sevgili değilken de ona aşıktım. Buraya kadar okuyan değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler her şey gönlünüzce olsun...
 
---> 3 Yıllık İlişkim Bitti geri döner mi?

Onu bul.Gözlerinin içine bak ve gerçekten onu sevdiğine inandır.Gözlerinde seni sevdiğine dair bir ışık görüyorsan herşeyin düzelme ihtimali olabilir.Ama ikinizinde gözlerinizde de inanç kalmamışsa uzayan ilişki ikinizide yormaktan başka pekte bir işe yaramayabilir.Sürecin bu aşamaya gelmesinde ki sebepte kanımca,karşı tarafın ilgisiz bırakılması ve senin onu artık sevmediğine olan inancı olmalı.Telafisi mümkün olabilir ama epeyce çaba sarf etmen gerekebilir.Kaybedilen zaman ise arayı soğutmaktan başka bir işe yaramaz.
 
Şimdiye kadar belki barışmış ama tekrar ayrılmışsınızdır. Bu tür ilişkileri bilirim. Sonu yoktur ve sadece acı verir. Böyle olması senin yaşlarında da çok normaldir.
Benim anlamadığım şey "hata" diye nitelendirdiğin şeyi yapan birinin dönmesini beklemen yani sana hata yapan birini silmen gerekir. Bu aşırı saçma bir olay. Bu arada "hata" oalrak gördüğün olay seni terk etmesi mi? Bu daha da saçma.
Bir de şey demişsin sevgimi yansıtamadım. Pardon ama mevcut durumları göz önüne aldığımızda(pandemi) bu dönemde de bencil bir şekilde ilgi isteyip birde üzerine sevgini yansıtmanı bekliyorsa(bunu da yüz yüze görüşerek yansıtmanı bekliyorsa) daha ziyade sevgini sürekli göstermeni istiyorsa bu sağlıklı bir ilişki durumu değildir. İlişkilerde tek taraf vereci olursa bu sağlıksız bir ilişkiye girer anladığım ya da aktardığın kadarıyla da tek başına ilişkiyi sırtlanmışsın.
Son olarak 2. paragrafına değinmek istiyorum. Hep öyle derler. Bunlar sadece ilişkiyi noktalarken söylenen klasikleşmiş cümlelerdir. Dolasıyla bunları ciddiye alıp bütün her şeyin sorumluluğunu tek başına alman saçma. Çünkü ilişki iki kişiliktir. Biten bir ilişkide hata tek kişinin olamaz. İlişkiniz bitmiş. Saygınızın da bitmemesi açısından bence burada bırakıp yoluna bakman en hayırlısı.
Bu arada yukarıdaki Turquaze arkadaşımın kurduğu ilk 2 cümleye katılmıyorum. Bence asla böyle yapma. Bir kız ilişkiyi bitirmişse o ilişkinin peşinde koşan yılışık erkekten daha kötüsü olamaz. Ve kazanacağın varsa da kaybedersin kızı.

8 ay kadar geç yazıyorum ama bir şey yazmasam içimde kalırdı xD Ne oldu acaba bu kardeşimizin durumu okuyorsan yeşillendir kardeşim valla merak ettim.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst