3 Yıldır İlk İtirafım.

---> 3 Yıldır İlk İtirafım.

Birbirlerinin fikirlerine saygılı olmayan işi hakaret boyutuna götürenler bile oluyor. Hak veriyorum soğumana. Eski olanlar daha çok bilirler burayı ama saygısızlık olması gerçekten beni de rahatsız ediyor.

Fikir beyan etmeyeceksek bu konular açılmasın.
Birileri bizden soğuyacak diye onlar fikirlerini savunurken biz susamayız.
Soğutmak her iki taraf için de geçerli.
Hakaretler varsa kişiler adına ben de karşıyım..

Beni kasdediyo <3

Evet herşey alp içindi ilgisini çekmek içindi.

Fikir beyan etmeyeceksek bu konular açılmasın.
Birileri bizden soğuyacak diye onlar fikirlerini savunurken biz susamayız.
Soğutmak her iki taraf için de geçerli.
Hakaretler varsa kişiler adına ben de karşıyım..

Olay orda değil, tabiki tartışılacak ama herşeye mualefet olan arkadaşlar var. Adam gidiyo komık sözlerin altında bile kavga çıkarıyor.

Olay orda değil, tabiki tartışılacak ama herşeye mualefet olan arkadaşlar var. Adam gidiyo komık sözlerin altında bile kavga çıkarıyor.

Farkettim. Cevap verebildin nihayet :M

Ben onu görmedim ama tartışma yerinde konusunda olmalı yani haklısın

insanlar gerçekleri görmeyi bırakıp düşüncelerini birbirine empoze ettiği sürece siyaset bozar.
hem ne demişler iki erkeğin arasını ya kız yada siyaset bozar :pp

Siyası konular konusmak baŞka laf sokmak çok başka :))) ( boyut siyaseten çıkıyor diyer forum oynunlarda laf sokmalar göz kamaştırıyor ;) )

Valla acik ve net soyleleyim soguma kismini uzere aldim ve yanilmadigimi dusunuyorum. Eyvallah tartia konulardayim cunku. Uste almam normal zaren banada denmis birsey. ALLAH en iyi bilen tabiiki.
Ama son yazilanalari ustime alinmiyorum :) fikralarda siyaset karidtimiyprum. Karistirildigini gordugumde ilk tepkiyide ben vermistim hatta... karikatirde bile siyasi yorum yapiyorsun diye.. ssiyaseti sasede siyasi konularda tartistigim ve diger konularda (oyum vs.) Hic tasimadim. Hatirladigim.kadariyla... o yuzden son denilenleri uzerimw alinmiyorum :)
Bu dusindiklerimo yazmasam icimde kalirdi :) a forumda ismi vermeden yaz bolume yada icimizde birsey kalmasina yazamazdim
. Ben oyle isim misim vermeden yazamam kimselere.
Ha tabi bende ayni seyo bekliyorum. Benim anlayisim biraz kittir. Ben nikimi yazmadan bama birseyler diyorsaniz ben gercektende uzerime alinmiyorum cunku emin olamiyorum.
Lutfen bana birseyler diyeck olanlar etiketlesin yada nikimi yaSim oyle desin.
Hernekadar bir cok kisinin gozunde tartismaci bir tip olarak goruksemde karsimdaki ukalalik hareket yada basite alma gibi davranislar sergilemedigi surece dogru durust tartisim (yorumlasirim)
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] konunu azicik korlettigim icin kusura bakma kardesim vede seni ve digerlerini forumdan sogumaniza sebebiyet verenlerden biri oldugum icin.
Ama Üzgünüm degisemem sanirim. Ben dusjnuz kadar agresif yada tartismaci degilim. Karsimdaki guzel konustigi surece guzel konusurum..
Bu arada butun bunlari burda yazdigim icinde kusura bakma...

Hayirli geceler cumleten.

Valla acik ve net soyleleyim soguma kismini uzere aldim ve yanilmadigimi dusunuyorum. Eyvallah tartia konulardayim cunku. Uste almam normal zaren banada denmis birsey. ALLAH en iyi bilen tabiiki.
Ama son yazilanalari ustime alinmiyorum :) fikralarda siyaset karidtimiyprum. Karistirildigini gordugumde ilk tepkiyide ben vermistim hatta... karikatirde bile siyasi yorum yapiyorsun diye.. ssiyaseti sasede siyasi konularda tartistigim ve diger konularda (oyum vs.) Hic tasimadim. Hatirladigim.kadariyla... o yuzden son denilenleri uzerimw alinmiyorum :)
Bu dusindiklerimo yazmasam icimde kalirdi :) a forumda ismi vermeden yaz bolume yada icimizde birsey kalmasina yazamazdim
. Ben oyle isim misim vermeden yazamam kimselere.
Ha tabi bende ayni seyo bekliyorum. Benim anlayisim biraz kittir. Ben nikimi yazmadan bama birseyler diyorsaniz ben gercektende uzerime alinmiyorum cunku emin olamiyorum.
Lutfen bana birseyler diyeck olanlar etiketlesin yada nikimi yaSim oyle desin.
Hernekadar bir cok kisinin gozunde tartismaci bir tip olarak goruksemde karsimdaki ukalalik hareket yada basite alma gibi davranislar sergilemedigi surece dogru durust tartisim (yorumlasirim)
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] konunu azicik korlettigim icin kusura bakma kardesim vede seni ve digerlerini forumdan sogumaniza sebebiyet verenlerden biri oldugum icin.
Ama Üzgünüm degisemem sanirim. Ben dusjnuz kadar agresif yada tartismaci degilim. Karsimdaki guzel konustigi surece guzel konusurum..
Bu arada butun bunlari burda yazdigim icinde kusura bakma...

Hayirli geceler cumleten.

Ben genel konuşmuştum sen yada bir başkası, dozu aşıldıgında çirkin bir hal alıyor.

Hazir damla forumdan sogumusken hepimiz siyasete mi girsek napsak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri