3 Yıldır İlk İtirafım.

'-DamLa

Bayan Üye
Şu forumda nerdeyse 2 yıldır varım. Burda canımın çok sevdiğim insanlar kazandım, iyi kötü günler geçirdim, kah üzüldüm kah güldüm. Canımından can oldu düşler forum. :221:
ama son zamanlarda siyasi olayların artması nedeniyle, sürekli herşeyin altından siyaset çıkaran insanlar yüzünden forumdan soğudum. İtirafım o arkadaşlara, kendinizden sadece soğutursunuz arkadaşlar.

Neyse Okuyan Gözlerinize Sağlık . :221:​

---> 3 Yıldır İlk İtirafım.

kesinlikle sana katılıyorum böyle eğlenceli bir foruma siyaset karıştımı ortamı gerer sadece başka bişey değil gereği yok

rica ederim :D

yöneticiliğim zamanında çok uğraştım bu ınsanların ban alması konusunda ama bı sonuç alamadım :D

Siyaset içerikli konulara girip tartışmaları okumazsanız olur biter ..
Konulara duyarsız kalamam şahsımca. İnsanların saygı çerçevesi içerisinde bir birleriyle tartışmasında ne gibi bir sorun olabilir ki ? Sırf siyaset yüzünden tartışılmıyor sonuçta,burası bir forum ve her konuda tartışma yaşanılabileceği bir ortam var :)

Siyaset içerikli konulara girip tartışmaları okumazsanız olur biter ..
Konulara duyarsız kalamam şahsımca. İnsanların saygı çerçevesi içerisinde bir birleriyle tartışmasında ne gibi bir sorun olabilir ki ? Sırf siyaset yüzünden tartışılmıyor sonuçta,burası bir forum ve her konuda tartışma yaşanılabileceği bir ortam var :)

Her konuda, her başlığın altında zıt fikirli insanların birbirine laf sokması beni rahatsız ediyor kusura bakma.

Directore katiliyorum...

Madem siyasi tartisma istemiyorsun soyleyin yoneticilere o katagorileri kapatsinlar. Biz ilgimizz olmadi bir konuda yorum yapildiginda sogumuyoruz ama... :)

Bu yuzden soguyorsaniz sizin bileceginiz is :) tarisanlar birnirine kirilmiyor disardan izleyenlere ne oluyor anlamiyorum.

Kimse kimseyi yargiliyor diye insanlar yorum yapmasin mi?

Bende olaylara karsi diyarsiz kalanlara hayret ediyorum ama banane herkesin kendi bilecegi is.. duyarsizlar diye kalkipta sogumam kimseden :)

Guzel itiraf. Farkli bir itiraf :)

Saygı duyuyorum.

Ama burası bir forum ve sadece güzel şeyler konuşulmaz.Hem adminler tarafından açılan bir kategori var ortada.Demek ki yanlış bir durum değil.

Bence sen siyasi tartışmalar yüzünden değil düşüncene ters düştükleri için soğuyorsun.

Eğer istediğiniz gibi siyasi tartışmaların olmasını istemeyen arkadaşlar varsa bu durumu adminlere iletin gerekli kategoriler kaldırılsın.Doğal olarak tartışmalar son bulur.

İyi forumlar.

Saygı duyuyorum.

Ama burası bir forum ve sadece güzel şeyler konuşulmaz.Hem adminler tarafından açılan bir kategori var ortada.Demek ki yanlış bir durum değil.

Bence sen siyasi tartışmalar yüzünden değil düşüncene ters düştükleri için soğuyorsun.

Eğer istediğiniz gibi siyasi tartışmaların olmasını istemeyen arkadaşlar varsa bu durumu adminlere iletin gerekli kategoriler kaldırılsın.Doğal olarak tartışmalar son bulur.

İyi forumlar.

Cok farkli bir bakis acisi :)

Butun bunlar yerine katagorileri kaldirmayi deneseydim belki basarili olurdun :)
Yasa yasaklatmayi siyasi konulari

Directore katiliyorum...

Madem siyasi tartisma istemiyorsun soyleyin yoneticilere o katagorileri kapatsinlar. Biz ilgimizz olmadi bir konuda yorum yapildiginda sogumuyoruz ama... :)

Bu yuzden soguyorsaniz sizin bileceginiz is :) tarisanlar birnirine kirilmiyor disardan izleyenlere ne oluyor anlamiyorum.

Kimse kimseyi yargiliyor diye insanlar yorum yapmasin mi?

Bende olaylara karsi diyarsiz kalanlara hayret ediyorum ama banane herkesin kendi bilecegi is.. duyarsizlar diye kalkipta sogumam kimseden :)

Guzel itiraf. Farkli bir itiraf :)

Demek istediğimi anlamımışsınız bile ben tabiki herkesin görüşlerini özgürce söylemesinden yanayım. Evet benimde bir siyasi görüşüm var. Evet bende sizin gibi görüşüme karşı gelince sinirleniyorum ama . Siyasi Tartışmalardan aştı artık. Adam gibi komik resimler altında siyaset yapıyor ? bunuda normal karşılayalım. Neyse Yorumlarınızın için TEŞEKKÜRLER .

Her konuda, her başlığın altında zıt fikirli insanların birbirine laf sokması beni rahatsız ediyor kusura bakma.

Yok kusura bakmıyorum :)
Ama dediğim gibi bu tarz forum sitelerinde tartışma kaçınılmaz. Şuan ligler arada diye spor bölümü sakin xD 17 Ağustos dan itibaren sen keyfi gör spor konularında :D
Beni bu tarz açık tartışmalardan ziyade "forumda isim vermeden yorum yap" konusu rahatsız ediyor. İnsanlar orda bir birine laf sokmanın kralını yapıyor ve çoğumuzun ruhu duymuyor haberi olmuyor kim kime ne söyledi diye..

Yok kusura bakmıyorum :)
Ama dediğim gibi bu tarz forum sitelerinde tartışma kaçınılmaz. Şuan ligler arada diye spor bölümü sakin xD 17 Ağustos dan itibaren sen keyfi gör spor konularında :D
Beni bu tarz açık tartışmalardan ziyade "forumda isim vermeden yorum yap" konusu rahatsız ediyor. İnsanlar orda bir birine laf sokmanın kralını yapıyor ve çoğumuzun ruhu duymuyor haberi olmuyor kim kime ne söyledi diye..

O konunun özelliği o ama :) bizim burda ulu orta yerde insanların yaşam biçimlerine, görüşlerine, fikirlerini küçümsememiz zoruma gidiyor.

Evet.. [MENTION=154200]Director23[/MENTION] katiliyorum. O konuda beni rahatsiz ediyor resmen dedikodu :) biz en azindan direk yuzlerine diyoeuz hihihi..
Ama yinede orda yorum yapanlardan sogumuyorum kendi adima.
Gerci bu sicaklarda sogukluk iyi gelir. Ferahlarsiniz. (Ferahlariz).

Evet.. [MENTION=154200]Director23[/MENTION] katiliyorum. O konuda beni rahatsiz ediyor resmen dedikodu :) biz en azindan direk yuzlerine diyoeuz hihihi..
Ama yinede orda yorum yapanlardan sogumuyorum kendi adima.
Gerci bu sicaklarda sogukluk iyi gelir. Ferahlarsiniz. (Ferahlariz).

Bana katılacağın günleride mi görecektik abla hihihi

Bana katılacağın günleride mi görecektik abla hihihi

Ben objectif biriyim :) yoo bir cok konu var ama her yazdigimi gormen mumkun degil :)
Aa bak su haclenen sitelerdede yorumune katildim sonra misirdaki darbe konusundada katildim :) ben seni severim sen siyasi tartismalarimiza bakma :) tartismasiz olmazki. Tartianin manasi kavga etmek degilki.
:)

Neyse kacayim ben konudan :)

Ben objectif biriyim :) yoo bir cok konu var ama her yazdigimi gormen mumkun degil :)
Aa bak su haclenen sitelerdede yorumune katildim sonra misirdaki darbe konusundada katildim :) ben seni severim sen siyasi tartismalarimiza bakma :) tartismasiz olmazki. Tartianin manasi kavga etmek degilki.
:)

Neyse kacayim ben konudan :)

Teşekkürler abla , bende seni severim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri