---> 3 Üye 3 Yorum.. Üyeleri koymamışsın Büşra'cm . :R ´ LoveJ.-LoKuMuM<3-hawaLı_qirL.
´ LoveJ. Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,241 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Üyeleri koymamışsın Büşra'cm . :R ´ LoveJ.-LoKuMuM<3-hawaLı_qirL.
ReLax BaBy Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,242 ---> 3 Üye 3 Yorum.. LoveJ.- tanımıyorum LoKuMuM<3- iyi biri hawaLı_qirL- iyi biri LanedLy - Rapizm- Endless
---> 3 Üye 3 Yorum.. LoveJ.- tanımıyorum LoKuMuM<3- iyi biri hawaLı_qirL- iyi biri LanedLy - Rapizm- Endless
endLesS Webmaster 23 Nis 2011 #1,243 ---> 3 Üye 3 Yorum.. bununda aklı bende xD halımem bıtanem benım <3 bende ıyı cocugum sanırım xD endless hande melek
---> 3 Üye 3 Yorum.. bununda aklı bende xD halımem bıtanem benım <3 bende ıyı cocugum sanırım xD endless hande melek
ReLax BaBy Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,244 ---> 3 Üye 3 Yorum.. He sende Endless tanımıyorum xD Hande iyi biri Melek- meleğimm. çok iyi. ReLax BaBy- Rock SouL- mistik
---> 3 Üye 3 Yorum.. He sende Endless tanımıyorum xD Hande iyi biri Melek- meleğimm. çok iyi. ReLax BaBy- Rock SouL- mistik
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #1,245 ---> 3 Üye 3 Yorum.. relax baby çok severim rock soul çok severim mistik yaramaz adamın teki kolpa herif uzak durulması lazım wall~é kontes ashli
---> 3 Üye 3 Yorum.. relax baby çok severim rock soul çok severim mistik yaramaz adamın teki kolpa herif uzak durulması lazım wall~é kontes ashli
BravehearTs Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #1,246 ---> 3 Üye 3 Yorum.. wall~é: Forumun bana hediyesi kontes: İyidir hoştur ashli: Adminiçe çok sevdiğim birisi dieseel gfbuğra Reiss
---> 3 Üye 3 Yorum.. wall~é: Forumun bana hediyesi kontes: İyidir hoştur ashli: Adminiçe çok sevdiğim birisi dieseel gfbuğra Reiss
LoKuMuM<3 Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,247 ---> 3 Üye 3 Yorum.. ´ LoveJ.' Alıntı: Üyeleri koymamışsın Büşra'cm . :R Genişletmek için tıkla ... Sabahın körü nete girmiştim uykuluydum affola xD BravehearTs' Alıntı: dieseel gfbuğra Reiss Genişletmek için tıkla ... diesel - doğumgünü çocuğu xD buğra - çıldırtıyo beni boğasım geliyo , ciğerrrimmm reiss - çok iyi biri rock soul , ayse , lanedly
---> 3 Üye 3 Yorum.. ´ LoveJ.' Alıntı: Üyeleri koymamışsın Büşra'cm . :R Genişletmek için tıkla ... Sabahın körü nete girmiştim uykuluydum affola xD BravehearTs' Alıntı: dieseel gfbuğra Reiss Genişletmek için tıkla ... diesel - doğumgünü çocuğu xD buğra - çıldırtıyo beni boğasım geliyo , ciğerrrimmm reiss - çok iyi biri rock soul , ayse , lanedly
ashli Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,249 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Damla çılgın hemşom İnci mutlu olmasını dilerim.. waLL~é harika biri Olimpiyat , relax baby , Asi ruh
---> 3 Üye 3 Yorum.. Damla çılgın hemşom İnci mutlu olmasını dilerim.. waLL~é harika biri Olimpiyat , relax baby , Asi ruh
Rock SouL Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #1,250 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Olimpiyat - tanımıyorum Asi ruh - yorumlarıyla beni güldüren birisi xD relax baby - sevdiğim özel birisi xD yerim onu xD
---> 3 Üye 3 Yorum.. Olimpiyat - tanımıyorum Asi ruh - yorumlarıyla beni güldüren birisi xD relax baby - sevdiğim özel birisi xD yerim onu xD
ashli Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,252 ---> 3 Üye 3 Yorum.. aslı ben xD Yaren hemşerim zeki ve kültürlü biri aynı zamanda Betül gözükmüyo bayağıdır Until The Grave , Hande , nazar boncuqu
---> 3 Üye 3 Yorum.. aslı ben xD Yaren hemşerim zeki ve kültürlü biri aynı zamanda Betül gözükmüyo bayağıdır Until The Grave , Hande , nazar boncuqu
' Kontes.. Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,253 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Until The Grave - Fenerbahçe aşığı iyi kızdır seviyorum onu Hande - Hemşerim göremedim bayadır nazar boncuqu - Emel oda hemserim iyi kızdır Birivayet mistik rapizm
---> 3 Üye 3 Yorum.. Until The Grave - Fenerbahçe aşığı iyi kızdır seviyorum onu Hande - Hemşerim göremedim bayadır nazar boncuqu - Emel oda hemserim iyi kızdır Birivayet mistik rapizm
Emel* Prenses 24 Nis 2011 #1,255 ---> 3 Üye 3 Yorum.. kontes - Melek adı gibi kendiside öyledir Ayse^^ - Uzun zaman oldu göremiyorum nazLı - Çok iyi cok sevdiğim birisidir Hawalı_qirl - Lokumum <3 - İnci
---> 3 Üye 3 Yorum.. kontes - Melek adı gibi kendiside öyledir Ayse^^ - Uzun zaman oldu göremiyorum nazLı - Çok iyi cok sevdiğim birisidir Hawalı_qirl - Lokumum <3 - İnci
ReLax BaBy Bayan Üye 24 Nis 2011 #1,256 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Hawalı_qirl - iyi biri Lokumum <3- iyi biri İnci- iyi biri Sheker Kıs - Deniz - Uykucu
---> 3 Üye 3 Yorum.. Hawalı_qirl - iyi biri Lokumum <3- iyi biri İnci- iyi biri Sheker Kıs - Deniz - Uykucu
LoKuMuM<3 Bayan Üye 24 Nis 2011 #1,258 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Maktül - Canımdır Diğerlerini tanımıyorum iyi hepsi rock soul , olimpiyat , prensesimm
---> 3 Üye 3 Yorum.. Maktül - Canımdır Diğerlerini tanımıyorum iyi hepsi rock soul , olimpiyat , prensesimm
LoKuMuM<3 Bayan Üye 24 Nis 2011 #1,260 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Nazlı - Herşeyim o benim , kardeşten ötemmm Cansu - Ona diyecek tek kelime dahi bulamıyorum , bir insan yüzsüz olmasın Kontes - Meleeeemmmmm. Seviyorum onu buğra , anıl , sinekvalesi
---> 3 Üye 3 Yorum.. Nazlı - Herşeyim o benim , kardeşten ötemmm Cansu - Ona diyecek tek kelime dahi bulamıyorum , bir insan yüzsüz olmasın Kontes - Meleeeemmmmm. Seviyorum onu buğra , anıl , sinekvalesi