---> 3 Üye 3 Yorum.. 3'nüde çok seviyorum... kontes casual@ reiss
waLL~é Bayan Üye 28 Mar 2011 #1,102 ---> 3 Üye 3 Yorum.. kontes~ Melek gibi kız casual@~ Efendi biri reiss~ Efendi biri degerlı severım kendısını waLL~é Damla İnci
---> 3 Üye 3 Yorum.. kontes~ Melek gibi kız casual@~ Efendi biri reiss~ Efendi biri degerlı severım kendısını waLL~é Damla İnci
SuqArbOy Kayıtlı Üye 28 Mar 2011 #1,103 ---> 3 Üye 3 Yorum.. waLL~é Tanımam Damla Tanımam İnci iyidir Karbeyaz Rapizm Kontess Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Mar 2011
` Nur ~ Bayan Üye 28 Mar 2011 #1,104 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Rapizm : Özledim onu : ( Kontes : Yeni yeni tanıyorum Asi Ruh Ayse^^ Cansu
'Gülümse :D Prenses 28 Mar 2011 #1,105 ---> 3 Üye 3 Yorum.. cansu : iyi biri şeker locke okenous seven_adam
'-DamLa Bayan Üye 28 Mar 2011 #1,106 ---> 3 Üye 3 Yorum.. GFBuqra' Alıntı: waLL~e DamLa İyi geçmiştir umarım sınavları _ ashli-Yaren-Kontes Genişletmek için tıkla ... tesekkürler ~ seven adam ; sevdigim bi abim bugra anıl akın
---> 3 Üye 3 Yorum.. GFBuqra' Alıntı: waLL~e DamLa İyi geçmiştir umarım sınavları _ ashli-Yaren-Kontes Genişletmek için tıkla ... tesekkürler ~ seven adam ; sevdigim bi abim bugra anıl akın
` Nur ~ Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,108 ---> 3 Üye 3 Yorum.. kontes: Adı gibi xD asLi : Ne zamandır konusmuyoruz özLedim yaren : Tam olarak konusamadık ama iyi birisi. duygusuz Gamze Locke
---> 3 Üye 3 Yorum.. kontes: Adı gibi xD asLi : Ne zamandır konusmuyoruz özLedim yaren : Tam olarak konusamadık ama iyi birisi. duygusuz Gamze Locke
okeanos Banned 29 Mar 2011 #1,109 ---> 3 Üye 3 Yorum.. duygusuz / hatunum bitanem Gamze/ tanışmadık. Locke / sevdiğim biri havalıgirl gamze kontes
---> 3 Üye 3 Yorum.. duygusuz / hatunum bitanem Gamze/ tanışmadık. Locke / sevdiğim biri havalıgirl gamze kontes
'-DamLa Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,110 ---> 3 Üye 3 Yorum.. havalı girl~ diger yarım (L) gamze ~ sevemiyorum o kızı :M kontes ~ melek :R adı gbi.. duygusuz , bugra , waLL ~ e
---> 3 Üye 3 Yorum.. havalı girl~ diger yarım (L) gamze ~ sevemiyorum o kızı :M kontes ~ melek :R adı gbi.. duygusuz , bugra , waLL ~ e
LoKuMuM<3 Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,111 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Buğra - Canımın içi Wall~e - Yavru kuşum Nazlı , Yaren , Morfin
' Kontes.. Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,112 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Nazlı - Çok tatlı o nazlım benimm Yaren - Çok değerli birisi Morfin - pek tanımıyorum ama tatlı birisi Lokumum-Beyza-Ayşenur
---> 3 Üye 3 Yorum.. Nazlı - Çok tatlı o nazlım benimm Yaren - Çok değerli birisi Morfin - pek tanımıyorum ama tatlı birisi Lokumum-Beyza-Ayşenur
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 29 Mar 2011 #1,113 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Lokumum- Kankam Beyza- İyi sevdiğim biri. Ayşenur- iyi biriydi. Ashli -- Cansu -- İnci
---> 3 Üye 3 Yorum.. Lokumum- Kankam Beyza- İyi sevdiğim biri. Ayşenur- iyi biriydi. Ashli -- Cansu -- İnci
' Kontes.. Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,114 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Ashli - Aslımm ya iyi kız çok seviyorum onu :2: Cansu - pek bir muhabbetimiz yok İnci- İncimmm dert ortağım beni dinliyor ve de anlıyor özledim onu Ayşe^^ Rapizm^^ okeanos
---> 3 Üye 3 Yorum.. Ashli - Aslımm ya iyi kız çok seviyorum onu :2: Cansu - pek bir muhabbetimiz yok İnci- İncimmm dert ortağım beni dinliyor ve de anlıyor özledim onu Ayşe^^ Rapizm^^ okeanos
Emel* Prenses 29 Mar 2011 #1,115 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Ayşe^^ - Bayağdır göremiyorum Rapizm^^ - Çok tatlı sevecen biri hemşerim okeanos - Haftanın konuğu Hande ~ - Damla - Hawalı_qirl
---> 3 Üye 3 Yorum.. Ayşe^^ - Bayağdır göremiyorum Rapizm^^ - Çok tatlı sevecen biri hemşerim okeanos - Haftanın konuğu Hande ~ - Damla - Hawalı_qirl
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 29 Mar 2011 #1,116 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Hande ~ - Damla - Hawalı_qirl < 3 üde Çok değerli. Hira --- Mypop--Ediz
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,117 ---> 3 Üye 3 Yorum.. 3.tanimiyorum xD Okeanos Endless Kontes
'Gülümse :D Prenses 29 Mar 2011 #1,118 ---> 3 Üye 3 Yorum.. okenous : hatunummm canımm endless : komik çocuk kontes: saygılı ve hoşgörülü adminiçemiz reiss duuygusuz locke
---> 3 Üye 3 Yorum.. okenous : hatunummm canımm endless : komik çocuk kontes: saygılı ve hoşgörülü adminiçemiz reiss duuygusuz locke
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Mar 2011 #1,119 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Reis sicak kanli Duygusuz duygulu duygusuz tatli Okeanos Maktül Renk
'Gülümse :D Prenses 29 Mar 2011 #1,120 ---> 3 Üye 3 Yorum.. okenous : hatunumm bbitenemmm reiss duygusuz gamze