---> 3 Üye 3 Yorum.. ayLin: İyidir iyi (: nazar boncugu damLa hande
ashli Bayan Üye 23 Ara 2010 #622 ---> 3 Üye 3 Yorum.. nazar boncuqu ve hande tatlı kuzenler severim Damla deli dolu hemşerim Nazlı , İnci , Açelya
---> 3 Üye 3 Yorum.. nazar boncuqu ve hande tatlı kuzenler severim Damla deli dolu hemşerim Nazlı , İnci , Açelya
İnci 1907 Prenses 23 Ara 2010 #624 ---> 3 Üye 3 Yorum.. hande yivrum ya o benim. göruşemiyoruz nerelerde acaba. aklım onda bu ara. seviyorum onuu inci fazla ii niyetli bak yine kaybetti. mlq sy - walle - damla
---> 3 Üye 3 Yorum.. hande yivrum ya o benim. göruşemiyoruz nerelerde acaba. aklım onda bu ara. seviyorum onuu inci fazla ii niyetli bak yine kaybetti. mlq sy - walle - damla
` Nur ~ Bayan Üye 26 Ara 2010 #625 ---> 3 Üye 3 Yorum.. damLaa : özLedim : ( waLLe: Gizem , iyi xD İnci Ayse Lokum
'-DamLa Bayan Üye 26 Ara 2010 #626 ---> 3 Üye 3 Yorum.. inci , bitanedir o ayşe ; deli dolu xD lokum ; renkdaş xD havalı , walle , nazar boncugu
---> 3 Üye 3 Yorum.. inci , bitanedir o ayşe ; deli dolu xD lokum ; renkdaş xD havalı , walle , nazar boncugu
Sibel1 Bayan Üye 26 Ara 2010 #627 ---> 3 Üye 3 Yorum.. havalı walle nazar boncugu üçünüde seviyormm üçünüzde çok tatlısınz xxlovexx İnci karagümrük
---> 3 Üye 3 Yorum.. havalı walle nazar boncugu üçünüde seviyormm üçünüzde çok tatlısınz xxlovexx İnci karagümrük
'-DamLa Bayan Üye 26 Ara 2010 #628 ---> 3 Üye 3 Yorum.. xxlovexx ~ itici karagümrük ~ yöneticimz inci ~ seviliyo p kadir (brats..) serkan açelya ?
---> 3 Üye 3 Yorum.. xxlovexx ~ itici karagümrük ~ yöneticimz inci ~ seviliyo p kadir (brats..) serkan açelya ?
` Nur ~ Bayan Üye 26 Ara 2010 #629 ---> 3 Üye 3 Yorum.. kadir: Gıcık xD Serkan: Kardeşim bnm Açelya: Sarı paptyaaa damLa nazar boncugu hande
---> 3 Üye 3 Yorum.. kadir: Gıcık xD Serkan: Kardeşim bnm Açelya: Sarı paptyaaa damLa nazar boncugu hande
'-DamLa Bayan Üye 26 Ara 2010 #630 ---> 3 Üye 3 Yorum.. ben ; öss zede xD nazr boncugu ; candan bi parça ~ hande ; minikim o bnmm p anıl akın bugra?
---> 3 Üye 3 Yorum.. ben ; öss zede xD nazr boncugu ; candan bi parça ~ hande ; minikim o bnmm p anıl akın bugra?
` Nur ~ Bayan Üye 26 Ara 2010 #633 ---> 3 Üye 3 Yorum.. İnci: DeğerLi.. Ayşe: Cok mbarek Büşra: Lisedaşım xD Ayşenur AçeLya Cansu
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 Ara 2010 #634 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Açelya- Sevilen, neşeli biri İnci-Asi Ruh-Lokumum
` Nur ~ Bayan Üye 28 Ara 2010 #635 ---> 3 Üye 3 Yorum.. İnci: DeğerLi Lokum: meLeğimm (L) nazLı Cansu DeathLone
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 28 Ara 2010 #636 ---> 3 Üye 3 Yorum.. nazlı Sevdiğim hemşom serkan sevdiğim modlardan. Asi ruh- DieseL-ozkan
aÇeLya Bayan Üye 28 Ara 2010 #637 ---> 3 Üye 3 Yorum.. ozkan- Herşey o çok severimm :2: DamLa HawaLı xxLovexx
BravehearTs Kayıtlı Üye 28 Ara 2010 #638 ---> 3 Üye 3 Yorum.. DamLa: iyi kız deli filan HawaLı: tanımamxD0 xxLovexx: şıpsevdi bravehearts anatoliafire diesell
---> 3 Üye 3 Yorum.. DamLa: iyi kız deli filan HawaLı: tanımamxD0 xxLovexx: şıpsevdi bravehearts anatoliafire diesell
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 28 Ara 2010 #639 ---> 3 Üye 3 Yorum.. seni tanımıyorum ama kesin sohbetin eglencelidir. Diğer ikiside sevdiğim Arkadaşlarım p Lokumumm Gfbuqra İnci
---> 3 Üye 3 Yorum.. seni tanımıyorum ama kesin sohbetin eglencelidir. Diğer ikiside sevdiğim Arkadaşlarım p Lokumumm Gfbuqra İnci