---> 3 Üye 3 Yorum.. KAdir iyi biri Diğerlerini tanımıyorum.. nazlı karagümrük aylin
'-Gamze Bayan Üye 17 Ara 2010 #561 ---> 3 Üye 3 Yorum.. KAdir iyi biri Diğerlerini tanımıyorum.. nazlı karagümrük aylin
` Nur ~ Bayan Üye 17 Ara 2010 #562 ---> 3 Üye 3 Yorum.. nazLı: arTık tanıyorum onu xD karagümük:- ayLin: İi kız Cansu Lokum İnci
'-Gamze Bayan Üye 17 Ara 2010 #563 ---> 3 Üye 3 Yorum.. hiç birini tanımıyorum.. xXLoveXx aylin Bravehearts
` Nur ~ Bayan Üye 17 Ara 2010 #564 ---> 3 Üye 3 Yorum.. xxLovexx: Kötü bi niyetin yok aslında.. ayLin: İyi. Bravehearts: Tnıdığıma pişmanım xD Casual Didem Reis
---> 3 Üye 3 Yorum.. xxLovexx: Kötü bi niyetin yok aslında.. ayLin: İyi. Bravehearts: Tnıdığıma pişmanım xD Casual Didem Reis
'-Gamze Bayan Üye 17 Ara 2010 #565 ---> 3 Üye 3 Yorum.. 3'ü de çok iyiler butter 'fly' karagümrük aslı
` Nur ~ Bayan Üye 17 Ara 2010 #566 ---> 3 Üye 3 Yorum.. buttr fLy: İyi birine benziyo. asLı: Ashliden bahsediyosun galiba. Bitane ya o xD Açelya Rapzm untl the grave
---> 3 Üye 3 Yorum.. buttr fLy: İyi birine benziyo. asLı: Ashliden bahsediyosun galiba. Bitane ya o xD Açelya Rapzm untl the grave
'-Gamze Bayan Üye 17 Ara 2010 #567 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Açelya iyi biri aslında Diğerlerini tanımıyorum.... Asi Ruh Buğra diesel
LoKuMuM<3 Bayan Üye 17 Ara 2010 #568 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Asi - Herşeyimmmmmmmmm o benm Diesel - İyidir Nazlı , Ayşeler
'-Gamze Bayan Üye 17 Ara 2010 #570 ---> 3 Üye 3 Yorum.. nazar boncgu iyi biri zararsız nones CasuaL @ Deathalone
` Nur ~ Bayan Üye 17 Ara 2010 #571 ---> 3 Üye 3 Yorum.. deathone: Serkanım KardsLern en gzeli.. damLa nemL Açelya
Emel* Prenses 17 Ara 2010 #573 ---> 3 Üye 3 Yorum.. butter 'fly' - Sibelcim iyi kızdır aylin - Tatlı iyi bir kız ReiSS - Emre pek bir bilgiye sahip değilim ama coğu kişi tarafından seviliyor Hawalı_qirl Damla Wall~e
---> 3 Üye 3 Yorum.. butter 'fly' - Sibelcim iyi kızdır aylin - Tatlı iyi bir kız ReiSS - Emre pek bir bilgiye sahip değilim ama coğu kişi tarafından seviliyor Hawalı_qirl Damla Wall~e
İnci 1907 Prenses 17 Ara 2010 #574 ---> 3 Üye 3 Yorum.. Hawalı_qirl paylaşımları çok hoş. seviyeli aynı zamanda sıcakkanlı bi üye. seviyorum. Damla görüşemiyoruz ya netinde sorun vardı sanırım. eşek mesajda atmıyo p hoş bnde atmıyorum ya p onuda seviyorumm Wall~e onunlada pek denk gelmiyoruz artık. sohbeti güzel. hoş biri. seviyorum onudaa mlq sy - ayşe - nones
---> 3 Üye 3 Yorum.. Hawalı_qirl paylaşımları çok hoş. seviyeli aynı zamanda sıcakkanlı bi üye. seviyorum. Damla görüşemiyoruz ya netinde sorun vardı sanırım. eşek mesajda atmıyo p hoş bnde atmıyorum ya p onuda seviyorumm Wall~e onunlada pek denk gelmiyoruz artık. sohbeti güzel. hoş biri. seviyorum onudaa mlq sy - ayşe - nones
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 17 Ara 2010 #575 ---> 3 Üye 3 Yorum.. mlq sy - Yaren Çok taktir ettiğim bi Bayan. ayşe -İyi bi arkadaştı Ama görünmüyo Bayadır. nones- Sevilen Yengelerimizden Paylaşımlarını takip ettiğim üyelerden. Asi Ruh--xxLovexx--Gfbuqra
---> 3 Üye 3 Yorum.. mlq sy - Yaren Çok taktir ettiğim bi Bayan. ayşe -İyi bi arkadaştı Ama görünmüyo Bayadır. nones- Sevilen Yengelerimizden Paylaşımlarını takip ettiğim üyelerden. Asi Ruh--xxLovexx--Gfbuqra
R RaPizM^^ Bayan Üye 17 Ara 2010 #576 ---> 3 Üye 3 Yorum.. asi - bay kartal iyidir demirbas üyelerden biri. buğra - fanatik diğerini tanımıorm Ask_Qurbanı Hande ashli
---> 3 Üye 3 Yorum.. asi - bay kartal iyidir demirbas üyelerden biri. buğra - fanatik diğerini tanımıorm Ask_Qurbanı Hande ashli
` Nur ~ Bayan Üye 18 Ara 2010 #577 ---> 3 Üye 3 Yorum.. hande: meLegm xD ashLi: asLımm adminiçemm xD Rapizm Untl the Grave Açelya
R RaPizM^^ Bayan Üye 18 Ara 2010 #578 ---> 3 Üye 3 Yorum.. acelya sarı paptyam hawalı girl silence deathalone
waLL~é Bayan Üye 18 Ara 2010 #579 ---> 3 Üye 3 Yorum.. hawalı girl ~ yeni yeni tanışıyoruz ama iyi biri sevecen silence~ miniğim o benım xD deathalone~ severim iyidir xD waLL~é , damLa , nazar boncugu
---> 3 Üye 3 Yorum.. hawalı girl ~ yeni yeni tanışıyoruz ama iyi biri sevecen silence~ miniğim o benım xD deathalone~ severim iyidir xD waLL~é , damLa , nazar boncugu
` Nur ~ Bayan Üye 18 Ara 2010 #580 ---> 3 Üye 3 Yorum.. waLLe: Gizemcik ttLı xD damLa: Ders çaLşıyo bitanem özLedimmm .s nazar boncugu: Bitanecik kardeşim xD hande xxLovex LoveJ
---> 3 Üye 3 Yorum.. waLLe: Gizemcik ttLı xD damLa: Ders çaLşıyo bitanem özLedimmm .s nazar boncugu: Bitanecik kardeşim xD hande xxLovex LoveJ