3 Üye 3 Yorum..

Raskolnikov: Eski nickini bilmem lazım bu şekilde tanıdık gelmiyor çoğu kişi nick değiştirmiş xD Muhtemelen iyi anlaştığım birisiydi çünkü arkadaş listemde. Herkesi eklemem/kabul etmem çünkü xD
olay ufku: Sürekli konu açan abimiz. Kendi halinde.
sensiz olmaz: Dertli gibi ya. Sürekli bunalımlı şeyler yazıyor ya da ben öyle denk geliyorum.

LiyA , mortal00, 4MinoRMacH1Né

Liya iyi bir kız
Mortal00 bahsetiği filmler listemde eklli
4minormach1ne. Eskikerden bir arkadaşımız bayadır yoktu.

İnci mertcanbey balböceği

İnci; Görüyorum forumda, tanışamadık henüz.
Balböceği; Kendi halinde bir kardeşimiz.
Mertcanbey; Sevmiyorum bu arkadaşı.

Mortal00
Derin~
Mypop

Mortal00: Oyun arkadaşım ya. Sevdim iyi çocuk.
Derin~: Çok tanıdık geliyor tanıştık mı hatırlamıyorum ama iyi bir izlenim veriyor.
Mypop: Eren iyi çocuktur.

olay ufku
Turquaze
ElifBirgül

---> 3 Üye 3 Yorum..

olay ufku - Forumun en aktif kişilerinden.
Turquaze - Ben gibi filmlere meraklı.
ElifBirgül - Çok tanımıyorum. Sürekli görsem de sohbet etme fırsatı bulamadığım kişilerden.

-Ediz1912-
HaDeS
LiyA

Ediz1912 eskiden sık konuşurduk. İyi birisidir.
Hades eskiden admindi hala öyle mi bakmadım hiç
Liya kibar bir kız arkadaşımız

Özkan lillth innonce

Özkan ; kurucu
Lili ; yeni tanıştık, kendisi gibi sohbeti güzel insan..
İnno; blue nun eşi, forumun meyvesini alan tek kardeşimiz : ))

İnci
4minormachine
Pitbulljuu

İnci, Zarif ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bana sıcacık geldi. "Ben Yuumiyim sen de sıcacıksın.."
4minormachine, Çılgın birine benziyo şahsen. Tanımıyorum ama forumdaki tüm banların sebeplerini okudum bu küfürleri kullanıyim mi he oyunda? :pp
Pitbulljuu, Dövmeli iyi birisi. Güzel bir ayrıntı ve hakkında bildiğim az şeylerden en çok aklımda kalanı. :Ü

xPeke, Ediz, Birgül?

İnci, Zarif ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bana sıcacık geldi. "Ben Yuumiyim sen de sıcacıksın.."

Bak şimdi Yuumi dedin kalbimi fethettin. Yerim. ( Ayrıca evet eğlenceliyimdir. xD ) Tanışırız, tanışalım

xPeke: Tanımıyorum.
Ediz: Ediz ile çok samimiyetimiz olmadı bunca yıldır forumdayız ama bildiğimiz tanıdığımız birisidir. İyi çocuktur. Eskiden çapkındı Melih ile yarışırlardı son durumu bilemem xD Ama iyidir, kafadır.
Birgül: Tanımıyorum. Eski üyelerden ama hiç muhabbet kurduğum üyelerden olmadı. Yorum yapamıyorum.

sensiz olmaz:
olay ufku:
Emel*:

---> 3 Üye 3 Yorum..

sensiz olmaz: Zamanında forumun en eğlenceli kişilerinden biriydi. Şu sıralar dertli gibi.
olay ufku: Foruma üye olduğumdan bu yana en çok denk geldiğim kişi.
Emel*: Çok görmeme rağmen sohbet etme şansı bulamadığım kişilerden.

Turquaze, BadMatmazel, Lilith

Tuquaze iyi birisi bir iki kere sohbetimiz oldu.
Badmatmazel güzel aşk sözleri paylaşıyor
Lilith eda çılgın deli dolu ama bir o kadat duygusal kendine has özellikleri olan birisi. Zamanında az avatar yapmadı bana

Mortal00 olayufku bluee

Mortal00 ; sevdiğim bir kardeşim kendi halinde.
olayufku ; aktif admin arkadaşımız
Bluee; evli mutlu çocuklu rabbim bozmasın : )

ElifBirgül Turquaze Minik

ElifBirgül Eski nicki neydi onu öğrenmem lazım aynı tarihlerde foruma üye olmuşuz muhtemelen tanıyor olmam lazım ama çıkaramıyorum. Mesaj da atamadım soramadım bir türlü.
Turquaze Tanımam.
Minik canım renktaşım, biriciğim, bir gitti pir gitti. Hoş değil! Ama evlenmiş olduğunu biliyorum xD Allah mutluluğunu daim etsin en tatlış öğretmen :*

~AnıL~:
pitbulljuu:
Until The Grave:

ElifBirgül Eski nicki neydi onu öğrenmem lazım aynı tarihlerde foruma üye olmuşuz muhtemelen tanıyor olmam lazım ama çıkaramıyorum. Mesaj da atamadım soramadım bir türlü.
Turquaze Tanımam.
Minik canım renktaşım, biriciğim, bir gitti pir gitti. Hoş değil! Ama evlenmiş olduğunu biliyorum xD Allah mutluluğunu daim etsin en tatlış öğretmen :*

~AnıL~:
pitbulljuu:
Until The Grave:

duygusuz ve ya 'birgül idi kadın bölümü açıkken orada konuşuyorduk genelde :D

anıL~: eskiden fazla samimiydik her fazla samşmşyetşn getşrdiği gibi sorun çıktı.
pitbulljuu: evli mutlu çocuklu allah bozmasın
Until The Grave fenerbahçeli arkadaşımız

innocence:
yeşil83:
deniz kızı:

İnnocence; emektar adminimiz
Yesil83; eski ama muhabbetim olmadı tanımıyorum
Deniz kızı; tanımıyorum

Sensiz olmaz
Endless
Mortal00

Sensiz olmaz : Biraz depresyonda gibi ama iyi niyetli bir arkadaşımız.
Endless : Melih ya. Severim. Kral çocuktur. Gördüğüm en iyi insanlardan birisidir. İyi bir arkadaştır. Rabbim onu ailesine bağışlasın.
Mortal00 : Selçuk ile yeni tanıştık sayılır. İyi çocuk. Oyunlarda kendisiyle fazlaca eğleniyorum xD

ElifBirgül:
Lilith:
Gökbörü:

---> 3 Üye 3 Yorum..

Ahaha unutmusum
Ediz tanımıyorum ama bıraz uyuz
Incı cok aktf degıl eskı uyelerınden
Salvo tanımıyorum denk gelmedk

Matmazel bal bocegı ınnocence

Matmazel benim dedikodu kankanlarımdan ço severim kendisini
Bak böceği en zoe anlarımda düşünmeden akıl aldığım insan
İnno. Annne olmadan öncede anaç bir karakterdi halada öyle

Buğlem sensizolmaz mortal00

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri