3 Üye 3 Yorum..

---> 3 Üye 3 Yorum..

Bosunami ben ben ben yazdim ben ? :)

O uyeleri nereden buldun? Benden onceki uye o isimleri yazmamismi hadi benimkini anlamadigini farz edersek. :)

Queen cok iyi cok canim benim.
Puurple morum benim canim
Digerini tanimiyoeum.

Lutfen yazdigim uyelere yorum yapin :)

Yesil83 Néppox c'abonbo

---> 3 Üye 3 Yorum..

yesil83 iyidir bazen sinirlidir terstir ama genelinde kaliteli yorumların adresidir :)

diğerini tanımıyorum.

[MENTION=165557]mehmetaluc[/MENTION];
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION];
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION];

---> 3 Üye 3 Yorum..

Iyiyimdir tabi :) de... tersligim sana denk gelmediki ama ya... :)

[MENTION=165557]mehmetaluc[/MENTION] yeni uye. Bir siirini ve selamini okudum. Siirini cok begendim. Belliki kalemi kuvvetli bir arkadas. Iyiki gelmis aramiza.
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] cok tatli sessiz sakin cok iyi birisi. ALLAH gonlune gore versin kardesim hersey guzel ve temiz yuregine gore olur ins.
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] iyi anlasabildigim oturakli seviyeli akli basinda bir kardesim. Cok sevdim seni.

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=161689]Sim[/MENTION]

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bende seni sevdim ablam:)
LocKe-Bu siralar aktif gurbetci bir arkadasimz,sevilen.Iyi biri bence cok iyi tanimasamda.
InnoCence-Pek aktif olmasada duruşunu ,ciddi tutumunu sevdigim bir insan.Iyi biri olduguna inaniyorum.
Sim- Nazik,sevecen iyimser biri,duygusal aşik
Fth93-Nhphadora-Meftun

---> 3 Üye 3 Yorum..

Fth93 cok iyi niyetli cok iyi bor polis kardedim. Hemde dadas topragim :) [MENTION=163824]Fth93[/MENTION] ozlendin gel kardesim.
Nypdopra (yanlis yazdim buyul ihtimal herzamanki gibi) eda... sirine. Tam bir sirine. Cok tatli cok sirin. Kalemi kuvvetli sirinem
Meftun. Oy canim kardeskm benim. Siirlerinden okuyorum mutlulugunu huznunu. Hep yuzun guler insaALLAH canim benim.

Queen2 gotcha capser35

---> 3 Üye 3 Yorum..

Queen2-Sohbeti guzel kendisi guzel bir kiz.Iyi ve bir o kadarda duygusal.Erkek olsam seni hic kacirmazdim hihih
Gotcha-Aslinda cok dogal icten bir insan din konusunda dislandigini hissediyor aslinda o genci sevmedim degil dedigi gibi humanist hep boyle kal.Tanimadigin insani kotuleme ,elestriye acik ol yeni ve hizli.
Casper35-Olgun,seviyeli ve bilgi edinmeyi seviyor ve kibar beyfendi enistee
Haha abla capser yazmissin :)

Ruthless-Mavikalem34-Ashli

---> 3 Üye 3 Yorum..

Queen2-Sohbeti guzel kendisi guzel bir kiz.Iyi ve bir o kadarda duygusal.Erkek olsam seni hic kacirmazdim hihih
Gotcha-Aslinda cok dogal icten bir insan din konusunda dislandigini hissediyor aslinda o genci sevmedim degil dedigi gibi humanist hep boyle kal.Tanimadigin insani kotuleme ,elestriye acik ol yeni ve hizli.
Casper35-Olgun,seviyeli ve bilgi edinmeyi seviyor ve kibar beyfendi enistee
Haha abla capser yazmissin :)

Ruthless-Mavikalem34-Ashli

Ee niki casper :) ne yazacaktim? :))) kontrol ettim yanlismi yazdim acaba diye ama dogru. :)

Senin yazdigin isimlerle devam etsin alttaki arkadas

---> 3 Üye 3 Yorum..

Teşekkürler ederim arkadaşlar, sizleri yakından tanımak bana neşe ve mutluluk getirecek selamlarımla...

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] Selin de sen bana en iyisi :) Allah razı olsun ayrıca :D

Ruthless Tanımıyorum pek :)
Mavikalem34 Yorumlarını seviyor saygı duyuyorum
Ashli Çok hoş bir bayan olduğunu düşünüyorum

ozgur20 Stinko Mylıfe

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=165530]GOTCHA[/MENTION] Selin de sen bana en iyisi :) Allah razı olsun ayrıca :D

Ruthless Tanımıyorum pek :)
Mavikalem34 Yorumlarını seviyor saygı duyuyorum
Ashli Çok hoş bir bayan olduğunu düşünüyorum

ozgur20 Stinko Mylıfe

---> 3 Üye 3 Yorum..

ozgur20 Koyu Bir Atatürkcü... Iyi Biri..

Stinko Baris Nerelerdesin Sen ...Sensin Olmuo Forum Deli Biri xD

Mylıfe Bi Aralar Cok Aktivdi Su Aralar Yok ...Iyi Biri

Birgül-Queen2-She

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] postları konularını severek takip ediyorum
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] sanaldan bile karakterini yansıtabilen kalbi cok temiz forum üyemiz
[MENTION=42515]She[/MENTION] avatarı gibi hoş olan üyemiz

kojiro,innocence,bal_böceği

---> 3 Üye 3 Yorum..

Gotcha : sempatik ve sevimli hemen kanım ısındı
Sim : çok değer verdiğim birisi ♥
Parasite : tanımıyorum

Yesil83 , efsunkar , semih

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ilkl günlerde uyuz oldugum sonradan cok sevdiğim ablam :)
efsunkar tanımıyorum
semih tanımıyorum

efsunkar,semih,queen2

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ilkl günlerde uyuz oldugum sonradan cok sevdiğim ablam :)
efsunkar tanımıyorum
semih tanımıyorum

efsunkar,semih,queen2

Niyeki uyuz olmustun? Bise dedigimi hatirlamiyorum ama canin sagolsun :) hatice degil netice onemli. Tsk ederim buarada.

[MENTION=150525]Efsunkar[/MENTION] olgun, duzgun agirbasli kulturlu bir ablamiz
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] yorum yaptiginda, yorumalrini begendigim bir kardesim
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] canim benim cok tatliii

---> 3 Üye 3 Yorum..

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] candır
[MENTION=7135]casper[/MENTION] 35 ilgili modum
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] candan admin

badmatmazel,fatih34,yesil83

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri