---> 3 Dilek Dile o beni sevsin o mutlu olsun o sağlıklı olsun...
canselcan Bayan Üye 11 Nis 2012 #481 ---> 3 Dilek Dile o beni sevsin o mutlu olsun o sağlıklı olsun...
Director23 Banned 11 Nis 2012 #482 ---> 3 Dilek Dile Biraz sabırlı olmak , Çabuk parlayan biri olmamak , Sağlıklı olmak ...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 Nis 2012 #483 ---> 3 Dilek Dile Kendime ait bir telefonum olsun. Sevdiklerim yanımda olsun. Sağlığım yerinde olsun.
---> 3 Dilek Dile Kendime ait bir telefonum olsun. Sevdiklerim yanımda olsun. Sağlığım yerinde olsun.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 18 Nis 2012 #489 ---> 3 Dilek Dile Zaman hızla akıp geçsin Zaman hızla akıp geçsin Zaman hızla akıp geçsin
parasite Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #492 ---> 3 Dilek Dile - aklımdaki kişiyle mutlu bir birliktelik - işimde başarılı bir kariyer - sağlık ...
---> 3 Dilek Dile - aklımdaki kişiyle mutlu bir birliktelik - işimde başarılı bir kariyer - sağlık ...
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #493 ---> 3 Dilek Dile Askerliği düzgün bir şekilde bitirmek. Hayalimdeki Honda'yı alıp güzel bir toparlamak. Ve Bir Ömür Boyu Annem ve ablamla güzel bir mutlu hayat yaşamak.
---> 3 Dilek Dile Askerliği düzgün bir şekilde bitirmek. Hayalimdeki Honda'yı alıp güzel bir toparlamak. Ve Bir Ömür Boyu Annem ve ablamla güzel bir mutlu hayat yaşamak.
Berry* Bayan Üye 19 Nis 2012 #495 ---> 3 Dilek Dile DeriN ~' Alıntı: Zaman hızla akıp geçsin Zaman hızla akıp geçsin Zaman hızla akıp geçsin Genişletmek için tıkla ... katılıyorum.
---> 3 Dilek Dile DeriN ~' Alıntı: Zaman hızla akıp geçsin Zaman hızla akıp geçsin Zaman hızla akıp geçsin Genişletmek için tıkla ... katılıyorum.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Nis 2012 #497 ---> 3 Dilek Dile 23 Nisan da Yağmur Yağsın 23 Nisan da Yağmur Yağsın 23 Nisan da Yağmur Yağsın
Neoxii Bayan Üye 1 Tem 2013 #498 ---> 3 Dilek Dile sonsuz dilek hakkı sonsuz dilek hakkı sonsuz dilek hakkı
Silencio Kayıtlı Üye 29 Eyl 2013 #499 ---> 3 Dilek Dile Sağlık istiyorum, Huzur istiyorum, Bide mümkünse biraz mutluluk...
M Moreas Bayan Üye 4 May 2014 #500 ---> 3 Dilek Dile Okul bir an önce bitsin Bir an önce onu göreyim... 2. dileğim hep gerçekleşsin