---> 3 Dilek Dile OkuL'u değiştirmek OkuL'a yürüyerek gitmek ./ Yeni arkadaşlar.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Ağu 2010 #381 ---> 3 Dilek Dile OkuL'u değiştirmek OkuL'a yürüyerek gitmek ./ Yeni arkadaşlar.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 5 Eyl 2010 #382 ---> 3 Dilek Dile Sabır Huzur Para
_zeynep_ Bayan Üye 5 Eyl 2010 #386 ---> 3 Dilek Dile Güzel bi ev Güzel geçmesini istediğim 4 yıl Güzel bi gelecek
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Eyl 2010 #388 ---> 3 Dilek Dile Nazlıya Sabır xD Bana Su xD Büşra´yada Sabır xD
Tox'e Bayan Üye 5 Eyl 2010 #390 ---> 3 Dilek Dile Bu yaşamımın daim olması. Kerem'le hiç ayrılmayalım. Sağlık.
Y yLmZ Kayıtlı Üye 5 Eyl 2010 #394 ---> 3 Dilek Dile Rock_n_déwiL' Alıntı: Evli mutlu cocuklu hahaha Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
---> 3 Dilek Dile Rock_n_déwiL' Alıntı: Evli mutlu cocuklu hahaha Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 9 Eyl 2010 #398 ---> 3 Dilek Dile Huzur Huzur Huzur
ashli Bayan Üye 9 Eyl 2010 #399 ---> 3 Dilek Dile Until The Grave' Alıntı: Huzur Huzur Huzur Genişletmek için tıkla ... Güzel söledin be aynı
---> 3 Dilek Dile Until The Grave' Alıntı: Huzur Huzur Huzur Genişletmek için tıkla ... Güzel söledin be aynı
Du Karmen Bayan Üye 9 Eyl 2010 #400 ---> 3 Dilek Dile ashli' Alıntı: Güzel söledin be aynı Genişletmek için tıkla ... Katılıoorum Huzur huzur huzur...
---> 3 Dilek Dile ashli' Alıntı: Güzel söledin be aynı Genişletmek için tıkla ... Katılıoorum Huzur huzur huzur...