---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım abiciği :D
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #101 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım abiciği
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #102 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarim ufakLigi...
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #103 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Hadi tutayım bari nede olsa abimiz
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Hadi tutayım bari nede olsa abimiz
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #104 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? akLimdan bi sayi tutarim hemde onu
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? akLimdan bi sayi tutarim hemde onu
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #105 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #106 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tuttum havada durdum sahıtlerım var
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tuttum havada durdum sahıtlerım var
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #107 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım yoksa kim bize bu soğuk espleri yapcak
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım yoksa kim bize bu soğuk espleri yapcak
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #108 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? gulmedıgınızı bılıorum ama ben eglenıorum Tutarım kıme ezıyet edıcem
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? gulmedıgınızı bılıorum ama ben eglenıorum Tutarım kıme ezıyet edıcem
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #109 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Önemli olanda o zaten Tutarım
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #110 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Yaşatın beni Tutun : Daha irencLigimin %80nini Kullanamadim Tutarim.
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Yaşatın beni Tutun : Daha irencLigimin %80nini Kullanamadim Tutarim.
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #111 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? O da güzel Tutayım yaşamak istiyo abim
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? O da güzel Tutayım yaşamak istiyo abim
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #112 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarim.. dusersen yanarız abısı
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarim.. dusersen yanarız abısı
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #113 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım abicik
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #114 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım :A gunesle araasına gırerım ve bızde buna turk bılım adamları olarak Nazar boncuu Tutulması dıyoruz lknaslknasd ıuyk
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım :A gunesle araasına gırerım ve bızde buna turk bılım adamları olarak Nazar boncuu Tutulması dıyoruz lknaslknasd ıuyk
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #115 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? dçfalçkg Tutarım
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #116 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım :A kumar hayatım boyunca o kadar zar utmusum bı nazar boncugumu Tutamıcam
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım :A kumar hayatım boyunca o kadar zar utmusum bı nazar boncugumu Tutamıcam
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #117 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #118 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım da Bu sacma sapan yazılar onu Tutuodur zaten kal gelmıstır ivme inmisdir
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım da Bu sacma sapan yazılar onu Tutuodur zaten kal gelmıstır ivme inmisdir
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #119 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? tutarım
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #120 ---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım ve Giderim bu diyardan abisi... yemek yemek Lazim
---> Üsttekini 18.Kattan Aşşagı Düşerken Görsen Tutmaya Calısırmısın? Tutarım ve Giderim bu diyardan abisi... yemek yemek Lazim