29. Haftanın Konuğu " AySe^^ "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 29. Haftanın Konuğu " AySe^^ "

Kaç çocugun olsun istersin?

İsimleri ne koymayı düşünüyorsun?

Birisi Ayşenur :2:

Bir karınca ne kadar ağırlığı kaldırabilir? Kendi ağırlıgının 50 katı kadar.

Bir hamam böceği kafası koptuktan sonra ölür mü? Ölmez.

Dünyadaki hayvanların %80 'i kaç ayaklıdır? 6 ayaklıdır.

Bir erkek ortalama yaşa göre traş için ne kadar zaman harcar? 3350 saatini harcar.

Bir cam kırıldığında ufalanan parçaların hızı nedir?üç bin mil.

Bir insanın yaşamı boyunca salgıladığı tükrük ne kadardır?İki yüzme havuzunu dolduracak kadar.

Değerli taşların çoğu birkaç elementten oluşur.Bir tanesi hariç? Pırlanta.

Mavi rengi görebilen tek kuş hangisidir? Baykuş.

Bir kilo limondaki şeker neye eşittir? Bilemiyorum:pp

Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar? Bilmiyorum

Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır? Bilmiyorum

Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? Bilmiyorum

Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi? BilemezxD

Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız? Ne bileyimmxD

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? İnsan bu herşeyi yapabilirxD

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? Öyle gerekiyor demek kixD

Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir? Elinin körüxD

Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur? Denemeden bilemicemxD

Niçin fare kokulu kedi maması yok? Kedi maması üreten fabrikalara sor bunu:I

Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır? Bilmiyorum

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? Bilmiyorum

Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa, bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi? Bilmiyorum.

Tabelacılar greve giderlerse, ellerindeki pankartlara birşey yazabilirler mi? YazmazlarxD

Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmalı? Bilmiyorum.

Neden koyunlar yağmur yağdığında çekmezler? O ne demek

Eğer bir kaplumbağanın kabuğu yoksa çıplak mıdır yoksa evsiz mi? İkiside.

Vejetaryenler hayvan şeklinde krakerlerden yiyebilirler mi? Belki.

Eğer bir işi başaramayı seçip de, başarılı olursanız, aslında hangisini yapmış olursunuz? Başarılı olurum.

Sağır ve dilsiz bir insan küfür ederse, annesi ellerini yıkamasını mı söylemeli? Ne alaka

Eğer trafik kazalarının çoğu evden çıktıktan 5 km sonra oluyorsa, insanlar neden 10 km öteye taşınmazlar? Onu kaza yapanları sorıceksın

Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor? Bilmiyorum

Eğer polis bir mim sanatçısını tutuklarsa, ona da susma hakkını kullanabileceğini söylerler mi? Bilmiyorum.

Eğer onları avlayamıyorsak bir turist mevsiminden nasıl sözedilebilir? Bilmiyorum

Eğer bir adam bir ormanın ortasında tekbaşına konuşuyorsa söylediklerinin yanlış olduğundan sözedilebilir mi? Bilmiyorum

24 saat açık denen benzin istasyonlarının kapılarında neden kilit vardır?? Bilmiyorum

Neden bir dakikalık saygı duruşları otuz beş saniyeyi geçmez?Bilmiyorum

Neden otel tanıtım programlarındaki her otelde tava yakan bir aşçı bulunur? Tava yakmak iyi otel için bir ölçüt müdür?Bilmiyorum

Neden bir eliniz dolu iken diğer elinizle kilitli bir kapıyı açmak zorunda kaldığınızda, anahtar hep elinizin dolu olduğu taraftaki cebinizdedir? Yo hiç öyle bişey olmadı bende

Neden erkekler bağrını açtıkça takozlaşırken, kadınlar seksileşir? Farkımız:cool:

Neden kainat güzellik yarışması yapılmaktadır? Güzellik yarışmalarına diğer gezegenlerden de mi başvuru olmaktadır? Dünya güzeli neyimize yetmez? Onlara sor bi zahmet

Neden avukatlar ve doktorlar mesleklerini her ismi yazılı olan yere eklemektedirler? Avukat Ahmet ismini Av.Ahmet şeklinde yazarken temizlik görevlisi Ahmet ismini Tg.Ahmet şeklinde mi yazmalıdır? EvetxD

Neden bir kimse tuvaletin yerini öğrenmek istediğinde "lavabo nerede" diye sorar? Amaç daha kibar olmak mıdır? Lavaboya sıçılır mı? muhahaha Yo ben tuvalet nerde diye sorarım

Neden filmlerde, dizilerde ve bilumum görsel medya araçlarında bilgisayar kullanan insanlar klavyeye bakmadan bilinçsizce ve olanca hızlarıyla abanırlar? Yoksa hala ms dos mu kullanırlar? Ve neden bilim-kurgu filmlerinde bile onca teknolojiye rağmen komut tabanlı programlar kullanılır, bu Windows un ileride göçeceğine dair bir işaret midir? Okumadım kesin gereksiz bi sorudurxD

:I

Maki nedir? Biliyodum unuttum:I
Ormanların faydalarını sayınız? Gölgelenmek için en güzel yer:I
Ahmet Haşim�in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir? Ahmet haşim eserlerixD

Mondros�u açıklayınız? Çok güzel bişeydirxD

Servet-i Fünun edebiyatı hangi edebi akımdan etkilenmiştir? Benım edebi akımımdan etkilenmediği kesinxD

Üremeyi açıklayınız?. Ben açıklarsam sakıncalı olabılır pas diyorumxD
Türkiye�nin geçitlerini yazınız? üfxD
Turkiyenin DagLarini Yaz Toros dağları,ağrı dağı,erciyes dağı, tekirdağ:I
Turkiyenin DenizLerini Yaz? akdeniz karadeniz marmara ege
Turkiyenin GoLLerini Yaz? van gölü tuz gölü
Turkiyenin rock GrupLAri? Rock dinlemem
Turkiyenin Rap GrupLAri? grup bilmem bi cezayı biliyorumxD

Canlıların en küçüğüne ne ad verilir? Küçük canlı

Kasabayı kim yönetir? Vali miydi laxD

MahaLLeyi Kim Yonetir? Muhtar
iLceyi Kim Yonetir? Kaymakam mıydı bilmiyorum bunu daxD
iLi kim Yonetir? Vali olabilir
ULkeyi Kim Yonetir? BaşbakanxD

Mübarek geceler hangileridir, yazınız? Berat kandili, kadir gecesi, miraç kandili, regaip kandili başka var mı unuttum

Akıl ile ilgili bir hadis-i şerif yazınız. Akıl akıldan üstündürxD atasözü galıba ama olsunxD
4 büyük kitabın adını yazınız?Tevrat,zebur,incil,kuranı kerim.

İnsanları hayvanlardan ayıran temel özellik nedir?. Bazı insanlarında dışı insan içi hayvan olabildiğine göre pek bi fark oldugunu düşünmüyorumxD
Trafik polisinin görevleri nelerdir? Trafikte güvenliği sağlamak

Allahım yarabbim sınavda gibiyimmmm:I

Asgari ücret nedir? 700 milyon muydu unuttumxD

Bay X akşamları eve dönerken metroyu kullanmaktadır. Saat 18:00?de metrodan indiğinde şöförü de tam o saatte istasyona varmakta ve yolun kalanına arabayla devam etmektedir. Bir gün bay X istasyona bir saat önce varır ve şöförü henüz gelmediği için yürümeye başlar. Yolda şöförüyle karşılaşınca arabaya biner ve eve vardığında, her zamankinden 10 dakika önce eve gelmiş olduğunu anlar. Bay X?in yürüyüşü ne kadar sürmüştür? Bilmiyorum

Düz bir ırmağın iki yakasında bulunan, hızları farklı ve sabit olan iki gemi birbirlerine doğru aynı anda hareket ediyorlar. İlk olarak en yakın limana A metre mesafede karşılaşıyorlar. Yollarına devam edip iskeleye varıyorlar. Her iki gemide yolcu indirip, bindirmek için Z dakika bekleyip ters yönde hareket ediyorlar. Bu kez en yakın limana B metre mesafede karşılaşıyorlar. Irmağın genişliğini A ve B cinsinden bul.
Not: Akıntı dikkate alınmıyor. Bilmiyorum

Futbol maçlarında oynanan topun Fifa kurallarına göre ağırlığı ne kadar olmalıdır Bilmiyorum
Avustralya adasının en tanınmış hayvanının ismi nedir? kedi köpek olmadıgı kesin
Futbol toplam kaç kişi ile oynanır? 11 di galıba
Kaç yılda bir Şubat ayı 29 çeker? 2

Müslümanların dünyadaki nüfusu ne kadardır? Bilmiyorum
Günümüzde nüfusu en fazla olan İslam ülkesi hangisidir? Onu da bilmiyorum
ilk defa dünya haritasını kim çizmiştir? Ben
Dünyaca ünlü iki müslüman boks şampiyonunun adı nedir? muhammet ali miydi bilmiyorum vallaxD
Top ile oynanan beş adet spor dalı sayınız? futbol,voleybol,basketbol,hentbol,ortada sıçan:I

Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır? 1 o da benımdır kesinxD

Allah ıslah etsin senixD

Beni Seviyor Musun ?

Ne Kadar sEviyorsun ?

Senin İçin ne Anlamım Var ?

Nasıl tanıştık hatırlıyor Musun ?

Benim Hakkımdaki Düüncelerin Neler ?

Bendeki sevmediğin Yönlerim Neler ?

Bendeki Sevdiğin Yönlerin Neler ?

Benim Alıngan Olduğumu Nerden Çıkardın ? xD

En kıskanç Olduğumu Peki ? xD

Gevezeye Bişey Diyemem Ama lkdslkd xD

Son düzenleme:

Aşkımmm tebrikler. Teşekkür ederim bitanemmm.
Fazla soru soramıcam kusura bakma yorgunum gözlerimi açamıyorumxD Düşünüp gelmen yeteeer:2:

1-)Ablanın adı neydi la yine unuttumxD FatmaaaxD

Selam söylüyo üvey kardeşin de :2: Şu an kavgalıyız barışınca söylerimxD

2-)Ben senin için neyi ifade ediyorum? Çok geç tanıdıgım ve kaybedersem değerini çok geç anlayacagım birisini ifade ediyorsun . Ama ne demişler geç olsun güç olmasın. Saçma konuştum neysexD

3-)Forumda bu benm herşeyim dediğin kaç kişi var ve kimler? Ayşenur,sen ve himes. Üçünüzde çok değerlisiniz kardeşten öte, kimi zaman abim,ablam,kimi zaman eğlendiğim, beraber güldüğüm beraber ağladığım dostlarımsınız.

4-)Sana veriğim öğütleri dinlemediğin için pişmanmısın:pp Bazılarını dinlemediğim için evet pişmanım :)

5-)Eğer seninle olan arkaşlığımı bitirsem naparsınxD Öncelikle bitirdiğin sebebe bağlı. Ne yaptım da bitireceksin yani.. Ha varsayalım; turkcelli bırakırım büyük bi ihtimal. Çünkü 10.000 smsimi seninle bitiriyorum. Olmazsan bi işe yaramıcaktır dimi :2: Sonra; Nete girmem,foruma da gireceğimi düşünmüyorum. Ama bugün bunları söyliyipte yarın yapmazsam orasını bilemem. Yani diyeceğim şu ki arkadaslıgımız biterse hayatımdan bi parça değil, canımdan bi parça gitmiş olur :) Ve senin bunu yapmayacagını biliyorum.

6-)Sence düğünde buluşabilecekmiyiz? Bunu çok istiyorum. İnşallah Allah nasip kısmet eder de buluşabiliriz. Ailen izin verir umarım,vermezlerse evin adresini ver biz gelirik.:pp

7-)Beni ne kadr seviyosun? Bak bu soruya çalışmamıştımxD

Bunun dışında ; Sen kolay kazanılabicek bi dost değilsin. Reelde de bi çok arkadaşım var. Dostum var. Ama onlarla paylaşmadıgım bir çok şeyi seninle paylaşıyorum ben. Güvendiğim, gerekirse canımı bile emanet edebileceğim bi dost'sun . Gerektiğinde annem olup öğüt verdin, gerektiğinde babam gibi kızdın,ağlattın. Ama sen dostumsun benım. Gerektiğinde Acı'yı da söyleyeceksin. tatLı'yı da..
Hani bi çocuga sorarsın ya "anneni ne kadar seviyorsun" o da kollarını en fazla açabildiği yer neresiyse oraya kadar açar ya.. bende seni kollarımı en fazla nereye kadar açabiliyorsam o kadar seviyorum.. ANNEM GİBİ..

Çok duygulandm laaa xD
Benim bildiğim duygulanan insanlar, hüzünlenir,üzülürler, sen neden sırıtıyorsun acaba.:pp

Bende sorayım bişeyler :) Memnuniyetle cevaplarım :)

Dünyadaki bütün insanlar bi an için durup seni dinleyecek olsa onlara hangi şarkıyı söylerdin ? Dünyada öLümden başkası yaLan :)

Başka bi ülkede yaşayacak olsaydın senin için en zoru neden vazgeçmek olurdu ? Ailemden ayrı kalacaksam en çok bu koyardı sanırım. Başka bir ülkeye de alışmak kolay olmasa gerek.

Birini unutmak için sevmediğin biriyle çıkmak ne kadar doğru ? Aslında yalnış. Kendimize yapılmasını istemediğimiz bişeyi başkasına yapmak ne derece doğru olabilir ki. Ama kimi insan var ki " yeterkı benımle olsun,gönlü başkasında olsun" da der.. Yani birini unutmak için başkasının duygularıyla oynamak yalnış,diye düşünüyorum.

Peki bunu hiç yaptın mı ? :) Evet yaptım.

Yaptıysan pişman oldun mu yada gerçekten unuttun mu ? Hiçbir insan unutulmaz bence. Yalnızca yokluguna alışılır. Adı unutulur,yaşı unutulur,görüntüsü unutulur ama duygular değişmez, unutulmaz hiçbir zaman. Evet pişmanım.

Teşekkür ederim Yaren :)

Kaç çocugun olsun istersin? 2 tane yeter

İsimleri ne koymayı düşünüyorsun? Kız olursa Melek, erkek olursa ayşenur:2:

* H a y a t t a k i - e n t a t l ı - 3 - ş e y " B e n , B e n , B e n `

Sende Bana Katılıyor Musun ? xD

Senin Herbişeyini Biliyorum , Bu Gerçek Dostluğu Gösterir Mi ?

Benimle Dostluğunu Hiç Bitirmek İstedin Mi ?

İstediysen Neden ?

Geçen Gün Küstüğümüzde Arkamdan neler Saydın ?

Benden O Zaman Nefret Ettin Mi ?

Yada Benden Nefret Ediyor Musun ? lksdlsjka

Benimle Buluşmak İster Misin ?

Neden En sevdiğin ŞEhirlerin Arasında İzmir Var ?

Benim İzmirli Olmamdan Kaynaklanıyor Olabilir Mi ? xD

İzmire gelirsen Benimle Buluşur Musun ?

Sana Kargoyla İzmir Bileti Yollasam Binip Gelir Misin Yoksa O Kadar Harcadığım Para Boşama Gider ?

Yeterli Şimdilik xD

İsimleri ne koymayı düşünüyorsun? Kız olursa Melek erkek olursa ayşenur :2:

Teşekkür Ederiiiiiim :R

Beni Seviyor Musun ? Seni sevmeyen öLsün.

Ne Kadar sEviyorsun ?
Ne olursa olsun kaybetmeyi göze alamayacak kadar.

Senin İçin ne Anlamım Var ? Sende çok değerlisin benim için. Büşradan sonra en çok kıymet verdiğim dostumsun. Anlamdan öye bişey bu. Sadece düşünüyorum şu an. Değerin çok ama bunu anlatabileceğim bir kelime yok..

Nasıl tanıştık hatırlıyor Musun ? Sanırım Büşrayla tanışınca arada sen de kaynadın,arkadaş olduk,dost olduk :)

Benim Hakkımdaki Düşüncelerin Neler ? Yaşına göre daha olgun birisin. Gerektiğinde senin de öğütlerini dinledik. Gerektiğinde dinlemediğimz için pişman da olduk. Her ne kadar telefonda görüşemesekte hep senden bahsediyoruz emin ol:) kısa cut.:pp

Bendeki sevmediğin Yönlerim Neler ? Canın sıkıldıgında çok agresif oluyorsun. Ve derdini anlatmanı istediğimizde "yok birşey" diyip geçiştiriyorsun. Üstelediğimizde de trip atıp gidiyorsun. Halbu ki morelın bozuksa girmeyeceksin msne,foruma. ya da anlatacaksın derdini. Bu huyunu sevmiyorum işte.

Bendeki Sevdiğin Yönlerin Neler ? Çok cana yakınsın. Sıcakkanlısın. Güzelsin.:pp Çalışkansın, dert dinlemeyi sende seviyorsun. Ve verdiğin fikirler güzel.

Benim Alıngan Olduğumu Nerden Çıkardın ? xD Bazen alıngan oluyorsun, kabul et aşkım:pp

En kıskanç Olduğumu Peki ? xD Aşkım o sorular biraz zordu, düşünmeden cevapladım özür dilerim, kıskançlık senin ne haddine:2:

Gevezeye Bişey Diyemem Ama lkdslkd xD :50:

:2:

dert dinlemeyi sende seviyorsun. Ve verdiğin fikirler güzel.

Fikirlerimi Beğenmeyen Ölsün Aşkııııım xD

Seni Yerim Aşkıııııım :50:

Çohh Duygulandım , Düşündüğümden Fazla Seviyormuşun Beniiiii :$

* H a y a t t a k i - e n t a t l ı - 3 - ş e y " B e n , B e n , B e n `

Sende Bana Katılıyor Musun ? xD Eveet :I

Senin Herbişeyini Biliyorum , Bu Gerçek Dostluğu Gösterir Mi ? Belki evet. Ama buna sırdaş diyoruz canım. Dostluk gerektiği yerde onunla ağlamaktır. Gerektiği yerde onunla gülmektir. SEN gibi.. BİZ gibi.

Benimle Dostluğunu Hiç Bitirmek İstedin Mi ? Asla böyle bi düşünmedim.

İstediysen Neden ? --

Geçen Gün Küstüğümüzde Arkamdan neler Saydın ? HiçbirşeyxD

Benden O Zaman Nefret Ettin Mi ? Etmedim :) sadece alınganlıgına çok kızmıştım.

Yada Benden Nefret Ediyor Musun ? lksdlsjka Hı hı evet :2:

Benimle Buluşmak İster Misin ? Nasıl bi soru bu. Tabi ki isterim aşkım.

Neden En sevdiğin ŞEhirlerin Arasında İzmir Var ? Çünkü en güzel hatunlar orda var. Anladın sen onu
icon_dayi.gif

Benim İzmirli Olmamdan Kaynaklanıyor Olabilir Mi ? xD Sende güzelsin ondan olabilir xD

İzmire gelirsen Benimle Buluşur Musun ? İzmire anca rüyamda gelirim ben:I rüralarda buluşak mıxD

Sana Kargoyla İzmir Bileti Yollasam Binip Gelir Misin Yoksa O Kadar Harcadığım Para Boşama Gider ? 2 kişilik olsun mümkünse. Babam kız başıma yollamazxD

Yeterli Şimdilik xD

İsimleri ne koymayı düşünüyorsun? Kız olursa Melek erkek olursa ayşenur :2:

Teşekkür Ederiiiiiim :R
Ne demek:R

teşekkürLer Daha Sorayimmi ? :D
Bana uyar.
Ama mümkünse komik,ilginç,edebiyat,tarih,felsefe soruları olmasın.xD

dert dinlemeyi sende seviyorsun. Ve verdiğin fikirler güzel.

Fikirlerimi Beğenmeyen Ölsün Aşkııııım xD

Seni Yerim Aşkıııııım :50:

Çohh Duygulandım , Düşündüğümden Fazla Seviyormuşun Beniiiii :$
Aklın bile alamaz seni ne kadar sevdiğimi :$
:50:

Dostluk gerektiği yerde onunla ağlamaktır

Ne Demek İstiyorsun ?

seninle Ağlamadım Mı xD

Beraber Zırlamıştık , Çok İyi Hatırlıyorum xD

Her Gece Yüralarımı Giriyorsun Zaten Aşkııım :$

Biz Konuşurken babanı Ne yapcaz Bebek xD

Zaten Tırsıyorum xD

Neyse Beni Sever Babacığın :2:

Dostluk gerektiği yerde onunla ağlamaktır

Ne Demek İstiyorsun ? Anlayana sivri sinek saz. Anlamayanın ...
icon_dayi.gif

seninle Ağlamadım Mı xD Ağlamışsındır aşkım bişey demedimxD

Beraber Zırlamıştık , Çok İyi Hatırlıyorum xD Mendilimiz bile 1 taneydi.xD

Her Gece Yüralarımı Giriyorsun Zaten Aşkııım :$ Kabusun olur ölürümmm.

Biz Konuşurken babanı Ne yapcaz Bebek xD Babam gelsin demedim kixD 2 bilet yolla abLamla gelirik:I

Zaten Tırsıyorum xD Babam bir melektir. Kanatları yok sadece:2:

Neyse Beni Sever Babacığın :2: Diyorum ya seni sevmeyen ölsün!
Aşkımmm yine beklerimmm :2:

Hiç elektrik çarptı mı?
Üniversiteyi dışarda mı okumak istersinyaşadıgın şehirde mi?
g yerine q kullanılması hakkında ne düşünüyorsun?
Bilgisayarı açtıgında ilk ne yaparsın?
Format atmayı biliyor musun?
Tarkanın adını kalbıme yaz sarkısını ezbere bılıyor musun?
İçinden şarkı mırıldadıgn oluyor mu?
İğneden korkar mıydın/korkar mısın?
Sevgilinin Çiğnediği Sakızı Çiğnermisin?
Bana zorla soru sordurduğun için kendinden utanıyor musun ?xD

Hiç elektrik çarptı mı? EvetxD
Üniversiteyi dışarda mı okumak istersin yaşadıgın şehirde mi?Okuyacagımı kim söyledixD
g yerine q kullanılması hakkında ne düşünüyorsun? Hepsi özürlüxD
Bilgisayarı açtıgında ilk ne yaparsın? Foruma girerim
Format atmayı biliyor musun? Evet
Tarkanın adını kalbıme yaz sarkısını ezbere bılıyor musun? Evet
İçinden şarkı mırıldadıgn oluyor mu? İçimden değil direk bağıra bağıra söylerimxD
İğneden korkar mıydın/korkar mısın? Korkardım artık korkmuyorum
Sevgilinin Çiğnediği Sakızı Çiğnermisin? EvetxD

Bana zorla soru sordurduğun için kendinden utanıyor musun ?xD

Aksine kendimle gurur duyuyorumxD
:2:

Hayatında en çok ne için ağladın?

En son ne zaman ağladın?

Aşk herşeye değer mi?

Çoçukluk zamanına dönmeyi istermiydin?

Annen sena kaç yaşına kadar bez takmış xD ?

Kaç yaşına kadar biberon kullandın xD ?

Forumda dövmek istediğin biri var mı?

Varsa kim ?

Hiç evden kaçtın mı ?

Hayatta yapamayacagın tek şey nedir ?

Ağır kokuları sever misin?

Kendinde begendiğin 3 Özellik ?

Bencil misin ?

Parfüm mü esans mı ?

Hayatında en çok ne için ağladın?
Babaannem öldüğünde çok ağlamıştım.
Ve mide ağrılarım yüzünden.

En son ne zaman ağladın?
Bi kaç gün önce.

Aşk herşeye değer mi?
Değmez.

Çoçukluk zamanına dönmeyi istermiydin?
EvetxD

Annen sena kaç yaşına kadar bez takmış xD ?
4-5 utandım la:I

Kaç yaşına kadar biberon kullandın xD ?
Benim hiç biberonum olmadı:(

Forumda dövmek istediğin biri var mı?
Eveet

Varsa kim ?
O bende kaLsınxD

Hiç evden kaçtın mı ?
Hayır

Hayatta yapamayacagın tek şey nedir ?
Evden kaçmak:I

Ağır kokuları sever misin?
Ne kokusu:I Parfüm ü?xD
Sevmem:I

Kendinde begendiğin 3 Özellik ?
Gencim güzelim üzerim :I

Bencil misin ?
Evet

Parfüm mü esans mı ?

Hiç birixD

Devam Nazlımm :50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri