AySe^^
Bayan Üye
---> 29. Haftanın Konuğu " AySe^^ "
Teşekkür ederim canım, yine beklerimďυЧGυ ';2708871' Alıntı:1 Ajan olsaydın kimi takip etmek isterdin? EmrullahıxD
2 Forumda konularını begendiğin uyeler ? Hepsi güzel valla tek tek saymaya gerek yok
3 Hayatında kimi örnek alıyosun yada kimleri? Annemi,babamı,ablamı bi de büşrayıxD
4 Her zaman imzana böyle anlamlı sözler yazmayı nasıl başarıyorsun ? Ben başarmıyorum canım arıyorum buluyorum, hoşuma giderse kopy past. Tamamdır
5 Hangi şarkı seni en çok etkiyor ve nedeni ? Kim sevdi seni benım kadar,istemem selamını..diye bi şarkı vardı. Her dinlediğimde çok etkilenirim. Eski sevgıLım göndermişti ondan sanırım.
6 Bu işi benden iyi kimse yapamaz dediğin bir iş var mı ? Hım bilemiyorum canım
7 Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın? Sabırlıyım. Ama patlarsam çok kötü olur.p
8 Benim hakkindaki düsüncelerini ögrenebilir miyim? Seni tanıdıgımdan bugune hiç değişmedin. En çok bu huyunu sevıyorum. Arada forumu bıraktın,uzaklaştın ama unutulmadın. Çok hayırlı bi evlatsın. Bazen imreniyorum sana. Olgun birisin. Çabuk sinirlenmiyorsun ama sinirlenince alt üst ediyorsun herseyı p Yani öyle tanıyorum seni.
İyi kalplisin kısaca
son soru harıc hepsı alıntıdır p