27.Haftanın konusu ( İlluminati )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 27.Haftanın konusu ( İlluminati )

İlluminati, tek amaçları yegane bir dünya devleti kurmak. Teorilere bakılırsa aslında var olmadıklarını söylemek yanlış. Legal yapamadıkları için hayali gibi görünselerde, teoriler neticesindeki amaçlarına bakılınca, pek başarısız oldukları da söylenemez. Kaos yaratmak ve dolayısıyla istedikleri gibi bir dünya devleti kurmak amaç edinilmişse bakmak lazım sonuç alabiliyorlar mı?? Evet artan savaşlar, yok yerden çıkan ( çıkarılan bence ) hastalıklar, maddi krizler...

gayet aciklayici olmus. bir yada iki yil once bu konu hakkinda cok konusulunuyordu. klip,filim ve daha cok reklamlarda cok kullaniyorlarmis. hatta turk sakicilariin bir cogu bile kullaniyormus. yani biz fark etmesekte o mesajlari onlari izledigimizde aliyoruz, bilinc altimiza yerlesiyor. ama anlamadigim sey biz fark etmedigimiz mesaji nasil aliyoruz. ne mesaji aldigimizi bile bilmiyoruz ki. mesala baska internet sitelerinde goruyordum o isaretleri fotograflarla gostermisler figurlere baktigimda birsey anlamadim ne mesaj vermek istediklerinide tabiki ona baktigimda simdi.bilinc altima o.larin istediklerimi yerlesti, yerlesmis oluyor yani?

Bilinçaltı, bilinç kadar etkin değildir. Etkileme hususunda daha pasif olmakla birlikte etkilemediği yönünde bir beyanda da bulunulamaz.

Şöyle düşünün; 10 gün boyunca karşınızda karpuz yersem 11. gün birden karpuz yemek istemeniz kuvvetle muhtemeldir.

Size neden karpuz yemek istediğinizi sorduklarında: "Bilmem. Canım istedi." gibi bir cevap verseniz de aslında sebebi benim 10 gün boyunca karpuz yemem olabilir.

Mesajların anlaşılırlığı ise bilinç düzeyinde olmamaktadır. Adı üstünde. Bilinçaltı düzeyde olur. Bu da sizin anlamamanız ama beynin yorumlaması demektir.

Bilinçaltı, bilinç kadar etkin değildir. Etkileme hususunda daha pasif olmakla birlikte etkilemediği yönünde bir beyanda da bulunulamaz.

Şöyle düşünün; 10 gün boyunca karşınızda karpuz yersem 11. gün birden karpuz yemek istemeniz kuvvetle muhtemeldir.

Size neden karpuz yemek istediğinizi sorduklarında: "Bilmem. Canım istedi." gibi bir cevap verseniz de aslında sebebi benim 10 gün boyunca karpuz yemem olabilir.

Mesajların anlaşılırlığı ise bilinç düzeyinde olmamaktadır. Adı üstünde. Bilinçaltı düzeyde olur. Bu da sizin anlamamanız ama beynin yorumlaması demektir.

cok karisik seylermis :) kafam pek basmiyor boyle seylere. :) aciklama icin sagol, anladim ne demek istedigini. tsk ederim :cy(19):

duymayanlara cok sasırdım illuminatiyi duymayan yok sanıyodum :)

bu konuda bi ara bayaa arastırma yapmıstım :) inanıyorumda :)

Yasaklı kare değil. Klip erotik içeriğinden dolayı yasaklandı. Bu tür hedef şaşırtmalar daha önce de yapıldı. Vatikan, örgütün ismini ve bazı yalan yanlış aba altından sopaları toplumun gözüne sokarak toplumu korkuyla dine bağladı.

Emin olunuz, Rihanna Illuminati örgütünün bir mensubu değildir.
Rihanna tabiki bir mensubu olamaz. Olsa olsa bir maşa olur..
Peki dediğiniz gibi bunlar bir şaşırtmacaysa şarkıcılar nasıl alenen illuminati terimlerini kullanabiliyorlar..
Bence bağlantıları olduğu ortada

Aslında bu kadar ünlü ve göz önünde olan bir sanatcı için asılsız şeyler söylemek kolay degildir bence, rihannanın bu konu hakkındaki açıklamalarını bilmiyorum ama itiraz etmiyorsa eger ?

Rihanna tabiki bir mensubu olamaz. Olsa olsa bir maşa olur..
Peki dediğiniz gibi bunlar bir şaşırtmacaysa şarkıcılar nasıl alenen illuminati terimlerini kullanabiliyorlar..
Bence bağlantıları olduğu ortada

Bir örgüt kursanız ve amaçlarınız dünyanın geneli tarafından reddedilecek amaçlar olsa, kendinizi ulu orta ifşa eder misiniz?

Daha farklı konular var fakat burada bahsetmem tepkiye neden olabilir.

Dünyada hüküm süren üzeri kapalı stratejileri araştırdığınızda ne anlatmaya çalıştığımı anlayacaksınız.

Mesela, dünyada ne istenmemiş de ona karşı ne yapılmış da sonra istenmeyen yerle bir olmuş. Tarihsel süreç içerisinde bu tip durumların analizini yapınız.

İnternette Her Görüntünün, Klibin Altında Yazılan Şey Dimi Bu ? xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri