26. Hafta | Sivasspor 1-1 BEŞİKTAŞ

'Kartaliçe

Bayan Üye
26 ncı Hafta Sivasspor - Beşiktaş

.................................................. ....

Tarih: 09.02.2012
Saat: 18:00
Yer: Sivas 4 Eylül Stadı
Hakem: Cüneyt ÇAKIR

.................................................. .....

Takım Kadroları

Beşiktaş: Cenk, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Veli, M. Pektemek, Necip, Holosko, Ernst, Egemen, Tanju.

Sivasspor: Nihat Şahin, Ziya Erdal, Jakub Navratil, Jan Rajnoch, Uğur Kavuk, Kadir Bekmezci, Kamil Grosicki, Erman Kılıç, Milan Cerny, Kıvanç Karakaş, Michael Eneramo.

Maç Sonu Konu Açılmasın Kilitlenir....

Moderatör tarafında düzenlendi:
26. Hafta Sivasspor - BEŞİKTAŞ

26 ncı Hafta Sivasspor - Beşiktaş
.................................................. ....

Tarih : 09.02.2012
Saat : 18:00
Yer : Sivas 4 Eylül Stadı
Hakem : Cüneyt ÇAKIR

Takım Kadroları

Beşiktaş :
Sivasspor:

Maç Sonu Konu Açılmasın Kilitlenir....

---> 26. Hafta Sivasspor - BEŞİKTAŞ

Muhtemel 11'imiz

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Cuma günü saat 18.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak Sivas'a gitti.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde, kötü hava koşulları nedeniyle erken saate alınan ve basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 sürdü. Çalışmaya tedavilerine devam edilen Almeida, Mehmet Aurelio, Rüştü, Hilbert, İsmail Köybaşı, Atınç Nukan ve Alves katılmadılar.

Kondisyon ve taktik çalışması yapan oyuncular, antrenmana takım halinde yapılan koşular ile başladı. Daha sonra pas ve 5-2 çalışmasına futbolcular, tam sahada yapılan taktik çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Siyah Beyazlı takımın Sivas'a giden kafilesinde şu futbolcular yer aldı.

Cenk, Umut, Sercan Hacıoğlu, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Veli, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Simao, Ersan Gülüm, Holosko, Sidnei, Ernst, Edu, Egemen, Tanju.

Teknik direktör Carvalhal'ın, takımını Sivasspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor

Cenk, Ekrem, Sivok, Egemen, Tanju, İbrahim Toraman, Ernst, Veli, Simao, Fernandes ve Mustafa Pektemek.

Beşiktaş'ın galibiyeti çok süpriz olur benim için.

Kadro Belli Oldu

kk_166.jpg

Siyah-beyazlılarımız, Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki karşılaşmaya Cenk, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Veli, M. Pektemek, Necip, Holosko, Ernst, Egemen, Tanju onbiriyle çıkacak.

Umut, Ekrem Dağ, Mehmet Akyüz, Simao, Ersan, Sidnei, Edu ise yedek soyunacak.

BEŞİKTAŞIMA BAŞARILAR DİLERİM MAÇ İZLEME LİNKİ İSTEYEN VARMI ;)

Maç konusu var zaten maçla ilgili herşeyi buraya yazın. Konu birleştirilmiştir.
Ayrıca forum içinde link vermek yasaktır. :)

Başarılar BEŞİKTAŞIM !

Eduyu İnş 2 yarı 60 dk larda sokar hep 80 dklarda sokuyor oyuna.

Eduyu oyunamı alsın. xD

Ben ancak gülerim bu yoruma, aman Allah korusun o kiloyla hiç bir şey yapamaz bu ağır zeminde.

Eduyu oyunamı alsın. xD

Ben ancak gülerim bu yoruma, aman Allah korusun o kiloyla hiç bir şey yapamaz bu ağır zeminde.

Agır Zeminde Bide xD Yabancı Bi takımla yapmıştık iyi bir gol attı.. Agır Olsa Bişey yazmaz Ayrıca Tartışmamıza Gerek Yok ;) 1-1 berabere kaldık Bi 3 hafta yeniliyoruz 1 hafta berabere bitti herneyse iyi eglenceler.

---> 26. Hafta | Sivasspor 1-1 BEŞİKTAŞ

Dicek bir şey yok. Takım çok kötü gidiyor bu gidişle işler çok zor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Cenk naparsan yap istersen her maç deli gibi kalecilik yap yinede sana sallıcam. İnşallah Y.D beraber bu takımdan gidersin.

Dicek bir şey yok. Takım çok kötü gidiyor bu gidişle işler çok zor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Cenk naparsan yap istersen her maç deli gibi kalecilik yap yinede sana sallıcam. İnşallah Y.D beraber bu takımdan gidersin.

Cenk De İyi Kalece Ama Maçta Kötü Bir Gol Yedi Napak Kötü Bi Şans Katılıyorum Çokda şanslı degiliz 3 olalım yeter biizim için carvalhal Saten Kendi Açıkladı Play off çıkalım Yeter Bizim İçin Hayırlısı Salı Günü Beşiktaş braga maçında başarılar dilerim inş kazanırızda tur atlarız..

Beşiktaş 9 tane daha Fernandes bulmaya baksın. Skora gelince güzel tabii :)

Maçı İzlemedim Ama Belli ki Beşiktaşta İşler Hala Kötü Gidiyor. Erman Zaten İyi Bir Oyuncu Yine Golünü Atmış, Görmedim Ama Kesin Uzaktan Atmıştır Yine xD Artık Beşiktaşın Önünde Şimdi Braga Deplasmanı Var. En İyi Şekilde Çıkmak Lazım O Maça. Hayırlısı..

maçı çok izlemedim Bjk ile beraberlikleri oldu.
Ama Bjk'nin Maçı Almasını İsterdim açıkcası

Son düzenleme:

Yok Samsunspor Değil Bu Sivasspor Ayşegül :) Yiğidolar Yani xD

Maçı İzlemedim Ama Belli ki Beşiktaşta İşler Hala Kötü Gidiyor. Erman Zaten İyi Bir Oyuncu Yine Golünü Atmış, Görmedim Ama Kesin Uzaktan Atmıştır Yine xD Artık Beşiktaşın Önünde Şimdi Braga Deplasmanı Var. En İyi Şekilde Çıkmak Lazım O Maça. Hayırlısı..

Aynen xD Uzaktan attı :D 85 dk da 43 dk sivok kafayla ligin en iyi çok kafa golunude beşiktaş attı ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri