2019 Yılbaşı Çekilişi Kazananları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilith

Daughter of the Void
Admin
:12032mc0:

Biraz gecikmeli de olsa Yılbaşı Çekilişi sonuçlarımız açıklandı!

Çekilişimiz https://wmaraci.com/cekilis-araci aracılığıyla gerçekleştirildi, çekiliş güvenliği açısından ekran görüntülerini aşağıya yüklüyorum.

gronq5.png

P1Mp05.png

Bu sonuçlar doğrultusunda, seçtiği rakam birinci olarak çıkan kişi

1-) 11- Turquaze

Seçtiği rakam ikinci olarak çıkan kişi,

2-) 29- bal_böceği

Seçtiği rakam üçüncü olarak çıkan kişi,

3-) 7- mortal00

Yedekler:

1-) 5- maryana
2-) 32- parasite
3-) 18- Denizkızı

Kendilerini önce ben sonra da yönetim adına tebrik ediyorum. :eda:

[MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] adlı üyemizden adres bilgileri tarafımdan alınıp hediyesi gönderilecektir. Mart ayının gün itibari ile 6'sında sona erecek VIP Üyeliği ve +300 rep ödülü, VIP yetkileriyle beraber verilmiştir. :221:

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] arkadaşımız Yönetici olduğu için, gold üyeliği bir değişikliğe gidilerek [MENTION=166811]mortal00[/MENTION] adlı arkadaşımıza yani çekilişte hemen ardından çıkan kişiye düşmektedir. Yetkililer Gold Üye olamaz. +250 rep'i yüklenmiştir. :221:

[MENTION=166811]mortal00[/MENTION] adlı arkadaşımıza, +250 rep'i yüklenmiş olup, öncülü Yetkili statüsünde olduğu için VIP üyeliği devretmiştir. Mart ayının 6'sına kadar VIP üyeliğinizi kullanabileceksiniz. :221:

Tekrar tebrik ederiz.

Turquaze'e ulaşılamaması durumunda hediye kitap kargosu 3 yedekten sırayla ilkine sorulmak suretiyle, birisine gönderilecektir.

Umarım yeni yılın ilk günleri bir kardan adamın turuncu havuç burnu kadar renkli geçer! Herkese düşlerforumun içinde bulunduğu mutlu yıllar dileriz.

Düş kurmayı unutmayın.

:221:

[MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] ulaşılamaması durumunda hakları 1. Yedeğe devredilecektir.
Son Tarih: 13 Ocak.

---> 2019 Yılbaşı Çekilişi Kazananları!

Hayırlı olsun arkadaşlar :) Kazanan arkadaşları ve kendimi tebrik ediyorum :) Son 10 gündür yoğun bir iş tarafiği vardı o yüzden siteden uzak kaldım.Umarım kitabıma kavuşabilirim :D

Kitap gönderimi adres alınır alınmaz sağlanacaktır, biz teşekkür ederiz kendisine.

Umarım, 2018'den daha iyi bir yıl geçiriyorsunuzdur. Bir nebze de olsa, daha iyi. Konuyu kilitliyorum 2020'de tekrar görüşmek üzere, güzel dileklerle kalın. :19bb867fd5685d3bd9d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri