2016 imza arşivi , 2016 forum imzaları

---> ll δiŁeпce пick ~ iмzα Arşivi ~ .

Kuzenimin ödevlerini kontrol ediyorum. Matematik sorularından biri: ''Bir kümeste 12 tavuk vardır. Tavukların ayak sayıları kaçtır?'' şeklinde. Altındaki cevap ise aynen şöyle: ''Buradan bir şey söylemek çok zor, tavukları görmem lazım...'' Ee, bunun topalı var, sakat olanı var değil mi ama?

Yaa hani sen bana Msn'ini verirken @hot. deyip birakıyorsun ya, yapma bana böyle. Ben onu kopyalayıp yapıştırıyorum, zor oluyor.

Bi gün arkadaşla sahil kenarında yürüyoduk. Adamın biri denizde yüzerken yağmur basladı. Adamı gösterip 'adam ıslancak şimdi ehehe' diyen arkadaşımı denize attım. Pişman değilim.

Selam ben fotoğraftan kesilince orda ben de vardım diyen kişiyim. Biliyorum yaptığım hiç cool değil. Hatasız cool olmaz.

Ey baba kişisi not et ki : "Bir eve peluş oyuncak girmişse, bil ki kızın sevgili yapmıştır."

Kitaplardan bahsedilince "En son Cin Ali serisini okudum ben yea eh ehe" demek komik bir şey değil, aşağılanacak bir şey.

Bazı kızların futboldan anlama anlayışı; sevgilisiyle aynı takımı tutmak.

Sokaktaki kedi veya kuşların yanından geçtiğimde kaçmadıysa mutlu oluyorum. "güveniyorlar bana" hesabı.

Zayıf kadın görünce delirip içinden onlara söven kadın.Sözüm sana; Şimdi elindeki abur cuburu yavaşça yere bırak...

Dr.Oetker'den esinlenerek babaanneme 'bana supangle yaparmısın?' dedim. 'neysübhanekemi?' dedi.Oturduk Stv izliyoruz.

Daha anne karnındaki 6 aylık çocuğa feysbuk açan ve duvarına "Bekleyin geliyorum " yazan Türk insanı canımsın.

Bazı insanlar onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba. Ya da öyle bi şeydi tam dinlemedim ♥

Kimya günlük hayatta çok kullanılan bir bilimdir diyorlar? Evet bende bakkala gidip "Bi h2o versene" diyordum zaten.

- Annem çikolata paketini eline alıp "bu da babanızın güzel karısına" dedi. "hangisine" dedim Terlik fırlattı. ♥

- Dudaklarında arzu kollarında yalnız ben. sana bakan bir çift göz be.. Bi dakika yaa Arzu kim lan ! -.-

- Selam Ben ; Arkadaşanızla mesajlaşırken aradığınız konuyum hehehe bulamazsınızki beni .

- Sevgilin yαnındαyken αrαyαnα αnne bαbαn yαnındαyken αrαyαnα sevgili sevgilini αrαken bαşındαn αyrılmαyαnα ise kαrdeş denir.

- Teyzem bαlkondα çorαp αsαrken bir tekini αşαğı düşürdü. Aldım diğer teki de αttım. Aşαğı inecek değilim bαri bulαn sevinsin.

- 00.00'dα biri beni düşünüyor fαlαn diyorsunuz yα. Sizde fαrkındαsınız işte herşeyin bir αnlık olduğunun.

- Bu kız beni kesiyo diye ego yapan erkek he seni kesiyoz tipine bakıp gülüyoz lan ;)

- İki günde bi sevgili değiştirip 'sana ölürüm aşkım tek gerçeğim' falan yazanlar soyunuz tükensin istiyorum.♥

- Ben Değil Bu ' ♥ ' Seviyor Seni . --

- Mağazaya girdiğinizde satış elemanının sürekli peşinizden gelmesi kadar insanı huzursuz eden çok az şey vardır şu hayatta.

- Merhaba siviLce. KenarLarda çıkma tamammı sakın sen hep ortaLarda merkezde çık. Aferin süpersin ! ♥ --

- Bence Turkcell benden hoşlanıyo; Ansızın gelen mesajlar sıradışı teklifler çılgn fırsatlar. Hep bana bi güzellik yapma telaşı.

- Hastanede sıramı beklerken TC. kimlik no'ma kadar herşeyi soran teyze. Canımsın ♥

- Ve aşk; O omzuna yattığında rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır.

- 10 yaşındaki bir çocuk facede durumuna 'gençliğimi özledim anne' yazmış. Yemin ediyorum duygulandım dokunsalar ağlarım. ♥

- Ağlαdığınızdα yαnınızα gelip lαn bαk αğlαmα sıçmıyım αğzınα diyen bir dostunuz vαrdır yα hαni işte o gerçek dosttur ♥

- O qitti ya kanka... AkLımda çok Ciddi bi soru var! - Acaba nereme Kına yaksam

- Hαdi simit sαtαnı αnlαdım kestαne sαtαnı dα.Peki yα dost sαtαn o dα mı ekmek pαrαsı ?

- Annemin telefonα gelen mesαjı okumαyα çαlışmα sevdαsının sonα erdiği gün bende güvenlik kodunu kαldırαcαğım .

- Hαni diyorsun yα Sαlαk gibi αşıksın bαnα diye; Sαlαk Mαlαk αşığım yα sen onα bak ;D

- Facebook sohbette tam yazarken çevrimdışı diyo ya çok büyük küfürler ediyorum. --

- ".d" bαyαğı gαrip bi ifαde."Tek gözüm çıktı dilim de yαmuldu." fαlαn αnlαmındα mı?

- Hayatımı yazsam yemek kitabı olur. Ne kadar hıyar salça maydonoz kişilik varsa geçti şu fani ömrümden .

- Aşkımın aşkıaşkıma iyi bak diye bilmektir belkide bazen aşk :/ ♥

- ben o sαhte bαkışlαrα o yαlan dolαn laflαrα ******** insαnlαrα söv söv söv söv Do-Yα-Mα-Dım.

- Gitme diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta. 'Çünkü hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil aslında'.

Tuvaleti kastederken lavabo diyoruz. Amaç; kibarlık. Evet biz Türkler kibarlık olsun diye lavaboya işeriz hep.

Yeni Nesil Çok Bozuldu" Diyen öğretmenLere Atatürk'ten 1 Cevap! : "Öğretmenler Yeni NesiL Sizin Eseriniz Olacaktır" ! :)'

Kursa gittim; hoca," öncelikle bildiğin her şeyi unutmalısın" dedi. Biran durup, siz de kimsiniz, burası neresi diye bağırdım. ♥

"Utanır insan böyle güzel olunur mu ?" şarkısını dinleyip, sanki kendisine söylenmiş gibi havalara giren ergenlerde var ♥

Msn'de 2008 yılından beri online olan ama durumu meşgul olan bir arkadaşım var. Ülkeyi kurtarıyor resmen, o kadar meşgul hani.

H
er yazının altına "ekle beni" yazan kız napttın nettin, nasıl gidiyo, ekleyen oldu mu hiç he?

Hapşurmakla hapşurmamak arasındaki o kaşıntılı his terket burnumu.

Kafasının üstüne 1 milyon koyup , kafam bir milyon diyen arkadaşlarım var.

Başım belada; Kız arkadaşım bir nişanlım olduğunu öğrendi ve ikisi birlikte şimdi karıma söylemek için yola çıktılar. Help me !

Ali kaptan ; Cemile seni seviyorum. Cemile ; Ok By.

Geçen asansör açıldı, içindekiler sığmayız dediler, vatandaşın biri 'olsun ayaktada giderim' dedi, oturduk ağlıyoruz.

Ne iş yapıyorsun sen? -Keman çalıyorum abi. Utanmıyor musun lan hırsızlık yapmaya. -Ama ab.. Sus! Terbiyesiz seni.

Derste feyse girerken hoca yakaladı. Hocam durumunuzu beğeniyodum dedim. -Tamam, yorumda yap dedi.

---> 2012 imza arşivi, 2012 forum imzaları

Çok alkol içen alkolik olursa, çok fanta içen fantastik olur.

Annemle babam ayrılmak üzereyken odamın duvarına anne baba çocuk resmi çizdim. Önce duygulandılar sonra yaşım 17 diye psikologa götürdüler.

Shakespeare: Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
Nietzsche: Tanrı öldü
Descartes: Düşünüyorum öyleyse varım
Türk: Abi sizin isimleriniz nasıl okunuyor ?

Durumuna "annemle havuz keyfi" yazan kız, kapının önünde halı yıkarken yakalanınca göz yaşlarına boğuldu.

Madonna konserine 1000 TL vericeğime YouTube'den açar bir konserini izlerim aynı şey kanka, hem beleş.

Adam çıkarıp "çünkü perwolle yıkandı" diyo. Kimse de çıkıp demiyo ki "aga, baloya giderken perwollun cebinde işi ne?"

Babaannemin kalp pilini kumandaya taktım, çok güzel çalışıyo lan. Dimi babaanne, babaanneee, ba...? Anneeeee

Gökten Cumartesi yağsa bizim kafamıza Pazartesi düşer.

Dışarda millet kuzeniyle, kardeşiyle el ele geziyor hep. Yani bu kadar insan sevgili değildir herhalde, olmaması lazım.

Şu an sevgilisiyle başbaşa film izleyenler de var.. Böyle şeyler yapmayın. Kapat filmi, gönder kızı, al telefonu eline facebookta takıl. dimi.

Adalet yok bu ülkede. Adalet nerdesin ? neden cevap vermiyosun ?
sanırım meşgulsün .s.s

Hep o dini mesajı 10 kişiye yollamadık diye bu haldeyiz :S

Noktalama işaretinin trip sayıldığı bir ülkede imla kurallarına uymak zor.

Misafir geldiğinde gidene kadar odandan çıkmak istemediğin için odada yemeksiz susuz verdiğin o mücadele survivordan beter.

kravatı icat eden adamın insanlıkla arasında ne gibi bi sorunu vardı çok merak ediyorum. insan insana bunu yapmaz çünkü.

ikea'dan aldığını bile kuramayacak adamlardan; hayal kurmasını, yuva kurmasını bekliyorsunuz.

Sene m.ö. 700, lidyalılar parayı buldu, sene m.s 2012, ben parayı hala bulamadım

Koskoca adam okumuş, trafik polisi olmuş çocuk gibi düdük öttürüyor.ayıp be.

Otobüste yer verdiğim yaşlı teyzeyi Songül Karlı'nın Su Gibi programında göbek atarken gördüm. Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum şu an..

seni tanıdığımdan beri benimle sadece sen gurur duy istedim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri