---> 2014 Yerel Seçimlerini Hangi Parti Kazanır ? MHP cCc
SametS Banned 27 Mar 2014 #42 ---> 2014 Yerel Seçimlerini Hangi Parti Kazanır ? Son 3 gun hadi bakalim
Apocrypha Bayan Üye 27 Mar 2014 #43 ---> 2014 Yerel Seçimlerini Hangi Parti Kazanır ? chp olmasını yürekten istiyorum.
yesil83 Bayan Üye 27 Mar 2014 #44 ---> 2014 Yerel Seçimlerini Hangi Parti Kazanır ? Cogu yeri akp alir
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 27 Mar 2014 #45 ---> 2014 Yerel Seçimlerini Hangi Parti Kazanır ? queen2' Alıntı: mhp gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... ınnocence' Alıntı: inşallah mhp Genişletmek için tıkla ... bal_böceği' Alıntı: milliyetçi hareket partisi Genişletmek için tıkla ... djekselans' Alıntı: inşallah 30 mart ın sonucunda da forumdaki arkadaşların dediği gibi bi sonuç çıkar . . Mhp Genişletmek için tıkla ... b0ldp1l0t' Alıntı: mhp alır gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... stinko' Alıntı: ben bilmem hangisi kazanır ama oyum yüksek ihtimal mhp Genişletmek için tıkla ... lıya' Alıntı: [ı] gönlüm, m.h. P diyor. [/ı] Genişletmek için tıkla ... lazturk53' Alıntı: mhp ccc Genişletmek için tıkla ... inşallah mhp :59:
---> 2014 Yerel Seçimlerini Hangi Parti Kazanır ? queen2' Alıntı: mhp gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... ınnocence' Alıntı: inşallah mhp Genişletmek için tıkla ... bal_böceği' Alıntı: milliyetçi hareket partisi Genişletmek için tıkla ... djekselans' Alıntı: inşallah 30 mart ın sonucunda da forumdaki arkadaşların dediği gibi bi sonuç çıkar . . Mhp Genişletmek için tıkla ... b0ldp1l0t' Alıntı: mhp alır gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla ... stinko' Alıntı: ben bilmem hangisi kazanır ama oyum yüksek ihtimal mhp Genişletmek için tıkla ... lıya' Alıntı: [ı] gönlüm, m.h. P diyor. [/ı] Genişletmek için tıkla ... lazturk53' Alıntı: mhp ccc Genişletmek için tıkla ... inşallah mhp :59: