2010 Uzman jandarma Alımı Hakkında Bilginiz Var mı?

:19::19:edit kesinmi bak yalansa hayallerimiz yıkılır dağaslanı murat

kesinmi bu ya arkadaşlar

edit kesinmi bu

:36:ana baba yar hayalidir elbet gönülde yatan çekti çileyi mehmedim herşeyden öce vatan DAĞASLANI

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> 2010 Uzman jandarma Alımı Hakkında Bilginiz Var mı?

arkadaşlar bende sınava giricemde başvuruyu nasıll yapıcam

uzman jandarma sınavları ne zaman yapılacak

Uzman Jandarma Sınavı 25 Nisan 2010 Pazar günü yapılacaktır..

Sınavı yapan kurumun sitesinden de öğrenebilirsiniz

ya bu uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak bi cvp verin yaaaa başvuru formunu nerden yapıyoruz

arkadaşlar uzman erbaş alımı ne zaman bılgısı olan varmı acaba

bende bekliyorum ilköğretim mezunlarını almalarını.baktım görmedim tsk nı itesinde.editör krdşm bu haberi nereye dayandırıyo bn annamadım ya

editt bak her nerden aldıgınsan umarım dogrudr ben baş vuru yapacam aslı yoksa karısmam

edit bacanagımın slm var işallah dogrudur dio bakkk

Ben Hakkari Şemdinli'de askerlik yaptım. Mayın patlaması sonucunda yaralanarak uzun süre tedavi gördüm. Ama askerliğe elverişlidir raporu verildiği için gazi sayılmadım. Şu anda işsizim. Ortaokul mezunuyum ve uzman erbaş olmak istiyorum. TSK sitesinde böyle bir alım görünmüyor. tam olarak ne zaman açılacak öğrenmemiz mümkün mü? msn: [email protected]

jandarma uzman basvurularının kesin tariini bilen varmı.bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler

uzman erbaş başvuru formu ne zaman acılır

selam arkadaşlar herkes bir meslek sahibi olmak için çabalıyor ama sizi anlamıyorum devlet uzman aldığı zaman gizli gizli alacak hali yok jandarma genel komutanlığının internet adresinde ne zaman alınacak neler gerekiyor hepsi yayınlanır kendinizi neden yırtıyorsunuz anlamıyorum kusura bakmayın ama geç kalmazsınız merak etmeyin sadece hergün tsk'nın adresini hergün bakın o kadar

birde uzmanlığa girecek arkadaşlara sesleniyorum internetten özlük hakkarını ve yönetmeliğini iyice okuyun körükörüne girmeyin bazıları şunlar arkadaşlar 2 yıldan az olmamak 5 yıldan fazla olmamak kaydı ile sözleşme imzalanır bir yıl içerisinde 3 aydan fazla rapor alırsanız sözleşmeniz direk olarak fesh edilir emekliliğiniz yok 40-45 yaşından sonra sözleşmeniz yenilenmiyor ondan sonra devlet memuru yapılıyormuş hikaye kanun var ama torpiliniz yoksa kesinlikle giremezsiniz dikkat edin bakın ER KİŞİ sayılıyorsunuz rütbe olarak askeriyede çalışan sivil memurdan bile rütbeniz düşük hiçbir değeriniz yok tim komutanınızın bile sözleşmenizi fesh etme hakkı var herkese hayatında başarılar dilerim yazdıklarıma inanmayanlar bu kanunu uzmançavuş.com dan okuyabilir rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin ALLAHA'a emanet olun

arkadaşar ben form bulamıyorum nerden temin edebilirim lütfen hemen cevap yazın ve nereden bulacagıma yardım edin gebze /kocaelinde oturuyorum

Merhaba Arkadaşlar Bana Acilen Uzman Erbaş Başvuru Dilekçesi örneği Lazım Bana Yardıncı Olabilirmisiniz...

Merhaba Arkadaşlar Bana Acilen Uzman Erbaş Başvuru Dilekçesi örneği Lazım Bana Yardıncı Olabilirmisiniz...

Buyur Kardeşim ;

BAŞVURU DİLEKÇE ÖRNEĞİ

[FONT=&quot]T.C. KİMLİK NUMARASI :[/FONT]
[FONT=&quot]ADI SOYADI :[/FONT]
[FONT=&quot]BABA ADI :[/FONT]
NÜFUSA KAYITLI OLDUĞU İL : .................................... İLÇE : ...................................

[FONT=&quot]DOĞUM YERİ VE TARİHİ (Gün/Ay/Yıl) : ............................................. ......... / ......... / .........[/FONT]
(02 Ocak 1984’ten önce doğanlar kesinlikle başvuramaz.)

[FONT=&quot]ASKERE SEVK TARİHİ VE TERTİBİ : ......... / ......... / 200... 19.... / ...... TERTİP [/FONT]
[FONT=&quot]ER EĞİTİM BİRLİĞİ :[/FONT]
ER EĞİTİM BİRLİĞİNDEKİ DAĞITIM OLDUĞU BRANŞI :
(Branşı; Komando ve Özel Asayiş olmayanlar kesinlikle
başvuramaz.)
[FONT=&quot]MUVAZZAF ASKERLİK HİZMETİNİ YAPTIĞI (TERHİS [/FONT]
[FONT=&quot]OLDUĞU) BİRLİK :[/FONT]
TERHİS OLDUĞU BİRLİĞİN BULUNDUĞU İL : .................................... İLÇE : ...................................

(Branşı Özel Asayiş olduğu halde, ilanda belirtilen il/ilçe dışında görev yapanlar kesinlikle başvuramaz.)
[FONT=&quot]TERHİS TARİHİNDEKİ SINIF/BRANŞ VE RÜTBESİ :[/FONT]
[FONT=&quot]TERHİS TARİHİ [/FONT][FONT=&quot]( 02 Ocak 2006 - Şubat 2009 tarihleri[/FONT][FONT=&quot]: ......... / ......... / .........[/FONT]
[FONT=&quot]arasında terhis olanlar dışındakiler kesinlikle başvuramaz.)[/FONT]
[FONT=&quot]MEZUN OLDUĞU[/FONT]
[FONT=&quot]ORTAOKUL / 8 YILLIK İLKÖĞRETİM OKULU AÇIK ADI :[/FONT]
[FONT=&quot](İlkokul mezunları kesinlikle başvuramaz.)[/FONT]
[FONT=&quot]LİSE VE DENGİ OKUL AÇIK ADI (Varsa) :[/FONT]
[FONT=&quot]ÜNİVERSİTE / M.Y.O. AÇIK ADI (Varsa) :[/FONT]
[FONT=&quot]MEDENİ HALİ :[/FONT]
[FONT=&quot]EVLİ İSE EŞİNİN MESLEĞİ :[/FONT]
[FONT=&quot]BOYUNUZ VE KİLONUZ (Seçme sınavlarında boyu : ........... . ........ cm / ............... kg[/FONT]
[FONT=&quot]en az 169 cm. ve kılavuzda belirtilen nomograma uygun olmadığı tespit edilenler kesinlikle elenir.)[/FONT]
[FONT=&quot]SİVİLDEKİ MESLEĞİ :[/FONT]
[FONT=&quot]VARSA S[/FONT]Ü[FONT=&quot]R[/FONT]Ü[FONT=&quot]C[/FONT]Ü[FONT=&quot] BELGESİ CİNSİ VE NO :[/FONT]
[FONT=&quot] ÖZÜ : Komando Uzman Erbaş olmam hakkında.[/FONT]

[FONT=&quot]JANDARMA OKULLAR KOMUTANLIĞINA[/FONT]
[FONT=&quot]BEYTEPE/ANKARA[/FONT]

[FONT=&quot]İlan edilen Komando branşında Uzman Erbaş olmak için gerekli giriş koşulları taşıyorum. 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu ve Yönetmeliği ile Uzman Erbaş Yönergesi esaslarına göre uygun kadro görev yerinde komando branşında, uzman çavuş/onbaşı olarak görev yapmak istiyorum. Gerekli işlemin yapılmasını arz ederim. ........ /........ / 2009[/FONT]

[FONT=&quot] İMZA[/FONT]
[FONT=&quot] ADI SOYADI[/FONT]
[FONT=&quot]EKLER :[/FONT]
[FONT=&quot]EK-A (1 Adet Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi)[/FONT]
[FONT=&quot]EK-B (1 Adet diploma fotokopisi) (En az 8 yıllık ilköğretim/ortaokul mezunu olması şarttır, ilkokul mezunları başvuramaz.)[/FONT]
[FONT=&quot]EK-C (1 Adet Terhis Belgesi fotokopisi) (İlanda belirtilen birlik, sınıf / branşların, yer vb. şartların terhis belgesinde belirtilmesi / anlaşılması gerekmektedir.)[/FONT]
[FONT=&quot]EK-Ç (Varsa 1 Adet Üstün Hizmet, görev veya operasyona katılma, takdir, teşekkür, nakdi ödül fotokopileri)[/FONT]

[FONT=&quot]İKAMET ADRESİM :[/FONT][FONT=&quot] (Adres değişikliği olduğunda mağdur olmamak için gecikmeksizin bildirilmelidir.)[/FONT]

[FONT=&quot]TELEFON NUMARASI :[/FONT][FONT=&quot] Ev : 0 ........ / ........................... İş : 0 ........ / ........................... Cep : 0 ........ / ...........................[/FONT]

[FONT=&quot]BİR YAKINININ KİMLİĞİ ve ADRESİ :[/FONT]

[FONT=&quot]YAKININ TELEFON NUMARASI :[/FONT][FONT=&quot] Ev : 0 ........ / ........................... İş : 0 ........ / ........................... Cep : 0 ........ / ...........................[/FONT]

[FONT=&quot]ÖNEMLİ UYARI :[/FONT]
[FONT=&quot]a. [/FONT][FONT=&quot]Başvuru yapmadan önce www.jandarma.tsk.tr adresinde bulunan ilan ve eklerini inceleyiniz. Dilekçeyi indirerek şeklini değiştirmeden doldurunuz. İlanda belirtilen şartların tamamını taşımayan adaylar başvuramaz.[/FONT]
[FONT=&quot]b. [/FONT][FONT=&quot]Dilekçenin ekler bölümünde belirtilen belge fotokopilerini göndermeyenlerin ve belgeleri 02 Şubat 2009 tarihine kadar ulaşmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir.[/FONT]
[FONT=&quot]c. [/FONT][FONT=&quot]Başvuru sonuçları ve diğer hususlar sadece internetle yayınlanacak, yazılı olarak bildirilmeyecek, başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.[/FONT]
[FONT=&quot]ç. Dilekçe [/FONT][FONT=&quot]başta olmak üzere, her türlü beyan, bilgi ve sınavlar sırasında istenecek belge asılları, başvuru ve sınavların her aşamasında incelenecek, gerçeğe aykırı olması halinde uzman erbaş olarak göreve başlasa bile, her aşamada işlemleri kesinlikle iptal edilecek ve yasal gereği yapılacaktır.[/FONT]

Umarım İşine Yarar YazıLarın boyutunu ayarlarsın :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri