2010 Uzman Çavuşluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak ?

---> 2010 Uzman Çavuşluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak ?

ben uzmanlık sınavına girmek istiyom ama hiçbir bilgim yok ve ne zamaz yapılacak blmiyorum bilen varsa ne olur yardımcı olsun

Bütün gerekli bilgiler www.jandarma.gov.tr Personel /Öğrenci alımları adresinden öğrenebilirsiniz arkadaşlar....

Uzman Erbaşlık Ve Uzman Jandarmalık sınavına oradaki bilgileri okuyarak ulaşabilirsiniz...

2010 Uzman Jandarmalık sınavı da 25 Nisan 2010 tarihinde yapılacaktır..
Askerdeki arkadaşlarsa Uzman Erbaşlık sınavına girecekeseniz askerliğin bitmesine son 6 ay kala bilgilendirilirsiniz komutanlarınız tarafından..

Yukarıda ki adresten de öğrenilebilir ;)

herkeze s.a ben 92 dogumluyum da bu 2010 uzman çavuşluk sınavına girebilirmiyim acaba ne olur cewap yazın:(:(:(

23.05.1985 doğumluyum uzman erbaş olabilirmiyim

kardeşim herkez bu sınavı bekliyo bende lise terkim bu tarihler kesin mi bi cvp yazarsana sevinirim

arkadaslar ben adanadan ali uzman cavusluk sınavı ıcın gereklı evraklar nelerdır?

arkadaslar ben adanadan ali 1992 dogunluyum lıse son ogrencısıyım ve uzman cavyşluk sınavına gırecegim gerekli evraklar nelerdir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

slm arkadaslar uzmanlık sınavı basvurusu 16 ocaka kadar yazılmıs ama komutanlıgın sayfasından gıremıyorum basvuruda yapamıyorum acil cevappp

uzman onbası sınavları ve tarihleri

orta öğretim giriyo diye yazılmış ankara kayıt kabulü aradım silah altında olanlar girecek diyo bilgisi olan yokmu

şuan başvuru yapabilirmiyim jandarma uzmanlık için bilgisi olan söylesin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri