2010 Dan Beklentilerimiz Ne ?
tatliş Bayan Üye 30 Ara 2009 #7 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? mutluluk ve güzel bi evlilik nişanlıyım ve mutlu bi yuvam olsun istiyorum
---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? mutluluk ve güzel bi evlilik nişanlıyım ve mutlu bi yuvam olsun istiyorum
akatsuki Banned 12 Ocak 2010 #10 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? DiReNiS' Alıntı: Hiçbişi beklemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... İlginç ... yarı yolda bıraktılar heralde bana kısmetli geldi buyurun burdan yakın 2011 garanti
---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? DiReNiS' Alıntı: Hiçbişi beklemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... İlginç ... yarı yolda bıraktılar heralde bana kısmetli geldi buyurun burdan yakın 2011 garanti
DiReNiS Bayan Üye 12 Ocak 2010 #11 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? akatsuki' Alıntı: İlginç ... yarı yolda bıraktılar heralde bana kısmetli geldi buyurun burdan yakın 2011 garanti Genişletmek için tıkla ... Yok yarı yolda kalmadım... Lakin,beklentilere sahip olur isem,Ve onlar gerçekleşmez ise hayal kırıklığı yaşarım.. Ve ben bundan senelerdir çok sıkıldım.... Hiçbrişey beklememek.... Pat diye olaylarla karşılaşmak daha heyecan verici.. Şahsımı daha mutlu eidici... Velhasıl kelam... Gelene şükrola.. Gelmeyene amenna..
---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? akatsuki' Alıntı: İlginç ... yarı yolda bıraktılar heralde bana kısmetli geldi buyurun burdan yakın 2011 garanti Genişletmek için tıkla ... Yok yarı yolda kalmadım... Lakin,beklentilere sahip olur isem,Ve onlar gerçekleşmez ise hayal kırıklığı yaşarım.. Ve ben bundan senelerdir çok sıkıldım.... Hiçbrişey beklememek.... Pat diye olaylarla karşılaşmak daha heyecan verici.. Şahsımı daha mutlu eidici... Velhasıl kelam... Gelene şükrola.. Gelmeyene amenna..
ωσя∂ρяєηѕ Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 #12 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? mutluluk,sağlık,huzur,aşk,iş genellikle herşeyi
endLesS Webmaster 12 Ocak 2010 #13 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? mutluluk sağlık para aşk iş falan filan gelmiyecegı ıcın bırakın gelsın ne geLecekSe dıyorum xD
---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? mutluluk sağlık para aşk iş falan filan gelmiyecegı ıcın bırakın gelsın ne geLecekSe dıyorum xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 12 Ocak 2010 #14 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? sağlık,başarı,huzur,onsuz bi hayat.. daha ne isterim
K e w e LL Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 #16 ---> 2010 Dan Beklentilerimiz Ne ? RonaLdinho Fener'e geLsin artık yazıktır