2010-2011 Kara Hava ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulları Puanları ve Başvuruları

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
2 yıllık Askeri Meslek Yüksek Okulları bir çok kişinin ekmek kapısı oldu. Vatan aşkı ile yanan, bunun yanında vatanına bir meslek ile katkıda bulunan lise mezunlarının tercihidir. İnsanlar kulaktan dolma laflarıyla bir çok yalanlar ve dolanlar oluşturulmuş. Ben bu yazımda gerçekleri ve gerçek puanları anlatacağım.
Meslek Yüksek Okullarının taban puanlarının hepsi açıklandı :

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Taban Puanı:( Sayısal 1 ve Eşit Ağırlık 1 )
Elektronik, Elektrik, Motor, Bilgisayar: 145 puan ( SAY 1 ), Yönetim: 206 ( EA )
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu Taban Puanı: ( Sayısal 1 ve Eşit Ağırlık 1 )
Elektronik: 192 , 284 ( SAY-1 )
Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Taban Puanı: Sayısal 2
Meslek bölümleri 187,00 puan
Türkçe ve Matematik: 233,00 puan ( SAY-2 )
Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Taban Puanı:
228.534 ( EA-1 )
Mülakatta geçeceğiniz aşamalar şunlar, 400 metre koşu, durarak atlama, mekik, barfikste kol çekme ve basketbol topu atma. Bu aşamaları başarı ile geçtikten sonra sözlü mülakata alınacaksınız ve buradan da başarılı ile geçerseniz İzmir, İstanbul ve Bursa hastanelerinden birinden sağlık raporu alacaksınız. Bu işlemden sonra asil ve yedek listeyi bekleyeceksiniz.
Not: Spor da 5 aşama var ve bu 5 aşamadan birini yapmayabilirsiniz.
Etiket: astsubay, astsubay meslek yüksek okulları, deniz, deniz astsubay, deniz astsubay puan, hava, hava astsubay, hava astsubay puan, jandarma astsubay puan, kara, kara astsubay, kara astsubay puan, meslek, yüksekokulu
AÇIKLAMALAR :
Adayların bedeni yetenek sınavında koşu hariç, diğer branşlardan bir tanesinden başarısız olması halinde elenmesi yerine, koşu dahil bütün branşlardan alınan toplam ortalama puanın, tespit edilen yeterli ortalama puana eşit ( baraj: 10) veya daha fazla olduğu takdirde, bedeni yetenek sınavından başarılı kabul edilir. Koşuyu geçemeyen veya koşu hariç birden fazla branştan (2 ve daha fazla) başarısız olması halinde not ortalamasına bakılmaksızın elenir.

---> 2010-2011 Kara Hava ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulları Puanları ve Başvuruları

astsubaylık sınaları ne zaman başlayacak hemen cvb yazarsanız sevinirim

---> 2010-2011 Kara Hava ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulları Puanları ve Başvuruları

arkadaşlar bu bilgiye nerden ulaştınız ya dogrumu?

abicim bu kesin 2010 yılınınmı??

abicim bu kesin 2010 yılınınmı??

Orjinal Siteden Alıntıdır Yazıyordu Aldığım Yerden Kardeş ..

Işallah Bu Puanlar Gerlidir

bilgilerin için saol kardeş dört gözle ygs puanımı bekliyorum hedefim inşallah jandarma astsubaylık olacak :)

Arkadaşlar bu bilgiler doğru değildir.Bu taban puanlar 2009 yılının .. Bu sene bazı tahminler var ama kesin bir puan kimse belirleyemez.Çünkü başvuranların en yüksek puandan aşağıya doğru sıralayacaklar ona göre taban puan açıklanır .. Konuyu açan arkadaşımız 2010-2011 yazmış ama doğru değil bu 2009 yılının taban puanları ; yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.

bu puanlar gercek puanlarmı beyler ??

TeşekkürLer Edizcim Bende İnternetten Bakıyordum Şimdi PuanLara :)

Buralara Başvuru Yapan ArkadaşLara ÖneriLerim var KesinLikLe Ve KesinLikle Spor'a Önem Verin İnkıLap Tarihine ÇaLışın :)

Bende HazırLanıyorum ve Günde 6 Km oRTA Tempoda ve Depar iLe Koşuyorum Dahada geLiştirecem Vücudunuza ve SağLığınıza Dikkat Edin Şimdiden Check-Up Yaptırın :)

Ygs Puanınızda önemLi Bu YıL Pek bişey yapamadı Cogu CUnku :)

KoLay geLSin

usta tahmini rakamlar nedir acaba? ben elektri ekelektronik mezunuyum 204 ygs1 yetermi acaba?

usta tahmini rakamlar nedir acaba? ben elektri ekelektronik mezunuyum 204 ygs1 yetermi acaba?

204 Ygs GüzeL eLektronik PersoneLi Ne kadar aLacak Askeriye tam bıLmıyorum ama Elektrik Elektronık Heryerde oLan bır boLum tam bısey soyleyemeyız .

arkadaşlar havacı assubay ..veya denizci assubay bordo bereli olabiliyor demi

Paylaşım İçin Teşekkürler.

beyler 2011 gata sağlık astsubay okula basvurcam sizden ricam 2010 da gata samyo baraj 170 açıklandı ama okula en son kayıt yaptıran asil veya yedek adayın puanını bileniniz varsa lütfen cevap yazın bu konu hakkında hiç bir yerde aradığım bilgiyi bulamadım :174:

evet ama denizciler SAT-SAS oluyo

evet ama denizcliler SAT-SAS olu

havacıları bende merak ediyordum bir havacı assbay abi olabiliyoruz dedi , denizcilere gelince onlar kendi branşlarındaki SAS-SAT komandosu oluyolar kardes :1:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri