2009 En yeni En Canlı ve Her Yerde Duymak İStediniz En hareketli Parçalarını Sunuyorum Sizlere ¿

¿Joker¿

Kayıtlı Üye
İşte 2009'un En Hareketli ve En Güzel Parçaları Dinlemenizi Şiddetle Tavsiye ederim :)

Özellikle : Rihanna - MANEL ft. DON CALI - Black Eyed Peas -Boom Boom Pow

Ben En çok Bunları beğendim Hepsi GüzeL ama Bu 3'ü Bambaşka Dinleyin ve hepsinin birbirinden güzel olduğuna sizlerde kanaat getirin . ¿

1-RİHANNA - The Amo
2-PUSSYCAT DOLLS -Hush Hush
3-PITBULL & FLO RIDA & T-PAIN - MOVE SHAKE & DROP
4-BEYONCE KNOWLES - Dıva
5-SEAN PAUL - SO FINE
6-ANDREA PACI - KISS ME
7-ALEX BARATTINI - A B C
8-DOUZI ft. TAXIMAN - MYRIAMA
9-DAVID TAVARE - IF YOU DON'T KNOW MY NAME
10-Bingo Players VS.C. Puma - Disco Electrique
11-Black Eyed Peas -Boom Boom Pow
12-Freemasons Ft. Sophie Ellis Bextor - Heartbreak Make Me A Dancer
13-Alexander Rybak - Fairytale
14-Denisa - Tu Nu Ma Lubes Pe Mi
15-LANFRANCHI ft. MARCHESINI - BOYS'N GIRLS
16-SIDEKICK - DEEP FEAR
17-D. GUETTA ft. KELLY ROWLAND - WHEN LOVE TAKES OVER
18-PITBULL - HOTEL ROOM SERVICE
19-INUSA DAVUDA - CHILDREN OF THE NIGHT
20-MANEL ft. DON CALI - LECHE LECHE ( ANNA ANNA )
21-FEDO MORA - GIPSY
22-INNA - LOVE
23-P!NK - FUNHOUSE
24-DESAPARECIDOS - FIESTA LOCA
25-L RYAN - INFORMER 2009
26-TOM BOXER - DANCING
27-BOB SINCLAIR - NEW NEW NEW
28-MADONNA - CELEBRATION
29-KRISTINE ft. EDWARD MAYA - SE THELO
30-GREGOR SALTO & KAOMA - LAMBADA (2009)

---> 2009 En yeni En Canlı ve Her Yerde Duymak İStediniz En hareketli Parçalarını Sunuyorum Sizlere

Parçalarımdan her hangi birini dinleyipte beğenen arkadaşlar lütfen yorum yazmanızı rica ediyorum beğenip beğenmediğinizi öğrenmek isterim çünkü müzik keyfimin nasıl olduğunu bizzat sizlerden duymak isterim :)

---> 2009 En yeni En Canlı ve Her Yerde Duymak İStediniz En hareketli Parçalarını Sunuyorum Sizlere

bazılarını biliyorum abimin arşivinde var

Peki nasıl güzel parçalarmı ¿ beğendin mi ?

çok tşkler..

tşk

tesekkürler

konu braz eski değilmii

saol

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri