20 Yaşında 20 Kilo

Gözde'

Bayan Üye
20 yaşındaki Ksenia Bubenko'nun zayıflama saplantısı başına iş açtı. Uyguladığı diyet sonucunda 20 kiloya kadar düşen Bubenko şimdi ise eski günlerine dönebilmek için çaba sarfediyor.


Rusya'da yaşayan 1 metre 58 santimetre boyunda, 20 yaşında ve 20 kilo olan Ksenia'nın kilosu sağlığını tehdit ederken, İngiliz gazetesi genç kızın bedeninin sadece kemik ve deriden oluştuğuna dikkat çekiyor.

İlk başta sadece birkaç kilo vermek isteyen Ksenia'nın durumunun daha sonra psikolojik bir hastalık durumuna geldiği ve genç kızın olabildiği kadar fazla kilo vermeyi hedeflediği belirtiliyor.

Birçok diyet programı uygulayan Ksenia'nın son olarak geliştirdiği ve "Victory" (Zafer) adını verdiğini diyetle amacına ulaştığı ifade ediliyor.







4cf2h.jpg


4cf4r.jpg


4cf58.jpg


4cf63.jpg


4cf7u.jpg


4cf8c.jpg
 
Son düzenleme:
---> 20 Yaşında 20 Kilo

Evet içim fena oldu görünce , bilinçsiz kilo oyunun sonucu böyle işte

Rica ederim
 
---> 20 Yaşında 20 Kilo

Bu durumda ayakta bile dururken zorlanması gerekir ama hiç öle görünmüyo
 
---> 20 Yaşında 20 Kilo

hay sizin diyetinize insanlar neden anlamıyor yemek yememekle zayıflanmaz zayıflamak istiyorsanız düzenli sporunuzu yapacaksınız yine 3 öğün yemek yiyeceksiniz ama sadece yemek tarzınızı değiştireceksiniz Allah bilir bu kız günde 1 kez felan yiyordur yemek.
 
---> 20 Yaşında 20 Kilo

Aslında kızın istediği kilo vermek değildi.Sadece güzel olmaktı.Ve bunu kilo vermekle başarabileceğini sandı.Kilo verdi ama hala yeterince güzel değildi, bu yüzden daha fazla kilo vermeye başladı.Ama kendisini güzel hissetmediği ve görmediği için daha fazla kilo vermesi gerektiğini düşündü.Ve öyle de yaptı.Aslında konu kilo falan değildi.Güzel olabilmekti.Eğer kilo verirse daha güzel olabileceğini düşünüp, kendisini güzel hissedip görene kadar kilo verecekti.Belki de şimdi kendisini güzel hissediyordur.Ne varki bunlara hiç gerek yoktu.Kendisi zaten çok güzel bir kız.Umarım kıza fazla yüklenmezler, yani onu kilo almaya falan zorlamazlar.Çünkü bu bir tedavi yönteminden çok uzaktır.Kız istemediği halde kilo alırsa daha büyük sorunlar çıkabilir, intihar gibi.Bu nedenle kıza güzel olduğu ve biraz kilo alınca da daha güzel olacağı hissettirilmeli,inandırılmalıdır.Umarım çevresindekiler vs. de bunun farkındadır.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst