1999 depreminde yaşanan 5 ürpertici olay

4 ve 5. ciyi bnde gördüm schatzi sana katılıyorum yhani bizde sahilde oturuyoruz off çok berbattı o gece.aklinız yerinizde mi die şeyler yazmışsınız depremi canlı canlı yaşayanlar bu olayları çabuk atlatamadı bnde dahil.yaşamadığınız şey hakkında alaycı yorum yapmayın bari.
 
ya dalga gecmek deıl denızın ortasında buyuk bır ates tpu yukseldı dıosun bunu tek sen gorduysen ya hayal gordun ya halısunayson gordun ama senden baska bırılerıde gorduyse zaten haber olurdu ama dıerıne ınanırım yıldırlzar muhabbetıne yanlıs anlama lutfen:(

yha bi çk dedikodu çıktı ama bizde gördk yhani ewde 4 kişiydik.millet yha karşıdn tüpraştn gelmiştir fln diyenler oldu ama denizde gördük.
 
inşallah Allah bize o günleri birdaha yasatmaz.. anlatılmayan duyguların basında gelıyor yasananlar
 
ya gerçekten böle olayları yasayan bilir ben yasamadım nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ama aynı seyleri abmde anattı ve abm ilk 1 2 yıl bu olayın etkisinden kurtulamadı.yattığı yatağa dokunsan sıçrıyodu.. abartmıyorum
 
OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

üfsss tüglerim diken diken oldu yaa
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst