1991 Doğumlular Askere Ne Zaman Gidecek , 1991 Doğumlular Askerlik

---> 1991 Doğumlular Askere Ne Zaman Gidecek , 1991 Doğumlular Askerlik

sLm aRkadasLar ßn 91 doğmLym ama acıköqRetim okuyoRm duyduqum kadaR acıköqretim teciL ettirmiyoRmuş yani askerde de okumaya dvm edebiLiomusum. :D BiLqi weRiRseniz sewiniRim.. Şubat 91/1 qidecem :S

slm bn 91 dogmluym 2011de askere gdcm inşlh ama celp dönemini bilmiom burda yazmışsınız celp dönemlerini ama dogrumu deglmi bana cevp yazarsnz sewnrm 91 tertiplerime şimdiden hayrlı teskereler dilorm WATAN 01

2010 Celp Dönemleri Tam Listesi Eklendi.

Aşşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz

Download

Dosyayı Açabilmeniz İçin Microsoft Exel Bilgisayarınızda Yüklü Olması Gerekmektedir..

sayın admin yanlıs anlamayın ama açmıs oldugunuz konu 2011 celp dönemlerine ait degildir... asal 'ın sitesinde 2011'e ait hiç bir şekilde celp dönemi dosyası bulunmamaktadır ayrıca izmir foça 7 jandarma komando eğitim alayında komutanlık yapan bir dayım var bu bilgilerin yersiz oldugunu belirtmek isterim ayrıca sitenizde askeriyenin acıklamadıgı bilgileri yanlıs sekilde insanlara arz ettiriyorsunuz celp dönemleri haziranın son haftası yada temmuzun ilk haftası acıklanacaktır arkadaslar muhaneye gidecek arkadaslar muhane oldukları askeri hastane yada bölgelerden anında celp dönemlerini ögrenebilmetedirler.

ya ben 01.02.1991 dogumluyum ne zamn askere gıdecem belı oldumu kaç tertip oldugunu

92liyim sanırım seneye muayneye cagıracaklar hey yavrum hey be buyudukte askere gıder oLduk.. gerçi okuL var ama oLSun

Slm Bu Celp Doğrumu Yanlışmı Biri Bizi Aydınlatırsa Seviniriz

arkadaslar burda gösteryor ne zamn kaç gidecemiz gerçekten doğrumu ordaki

ya 1991 liler muane ne zamn olucak bılen wrsa yardım

Öncelikle Herkeze Selamın Aleyküm. 91 DoqumLuyum Öqrendiqim Kadarıyla Burda YazıLı ceLB Lere Göre 91/2 Gidiyorum Öyle GözüküyoR.. + Okumama Raqmen Okulu Donduracaqım Asker ' e Gideceqim Okusanda Gideceksin Okumasanda Ama ASkere Erken Gitmek En Avantajlı Ve En Doqrusu. Şuan Hayat Bize Bir Yol Göstermiyor .!! Ama Askere Gidip Geldikten Sonra Baya Bir Yol Göstericeqine İnanıyorum.. Askerlik Hayatında Hep Enqel Olur Gitmezseniz Bence Herkez Yaşında Gidip Yapıp Gelsin Yaş İlerledikçe Yapılması ZOR Oluyor Söyleyim .. Burdan Tüm Askere Gidecek Kardeşlerime 91/2 Tertip 'ime Selamlar Herkeze HayırLı GünLer ....

Selam arkadaşlar, herkese iyi forumlar... 1991 doğumluyum,açıköğretim lisesi öğrencisiyim. Askerlik için yoklama kağıdım geldi. Benim tecil ettirme hakkım var mı acaba ?

la çıkın gidin askere ne tecili ya erkek değilmisiniz, bu ülkenin evlatları değilmisiniz? gidin zamanında vatan borcunuzu ödeyin paşalar gibi gelin ne isterseniz onu yapın

Bilgiler Yanlıs Beyler
Kayseride İlk Tertip
Melikgazi Ve Bunyan Goturuyor
Tomarza Yesılhısar Vs.
4.Tertip Gidiyor

Sivasta Altınyayla 4. tertip Götürüyor keza Sarkıslada Oyle
Kangal 3.Tertip Goturuyor

Yozgat
Sarıkaya 1.tertip Goturuyor

Tespit Ettiğim Yanlıslar Bunlar
Buyuk Ihtımalle Her Sehırde Hata Var.

Selam arkadaşlar, herkese iyi forumlar... 1991 doğumluyum,açıköğretim lisesi öğrencisiyim. Askerlik için yoklama kağıdım geldi. Benim tecil ettirme hakkım var mı acaba ?

meslek lisesinde yüz yüze dersin varsa tecillisin düz ise gidersin

bide konuyu ilk açan arkadaş keçiören de ki askerlik şubesinin adresini verirsen bende gidiim :) orası kapandı mamağa taşındı artık tek nokta bakıyo

Son düzenleme:

©ﻕΞתς яΞiš;2088391' Alıntı:
Okusanda , okumasan da bir kez tecil hakkın var. Neyse başarılar sana kardeşim.

Nasıl oluyor ya .s Bende açık öğretim lisesi son sınıf öğrencisiyim son iki dersim kaldı ve ygs ye girip üni. gitmek istiyorum ama tecil olmuyor die biliyorum ben..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri