19 temmuzda dumansız hava sahası sizce amacına ulaşırmı? ulaşması için neler yapabiliriz?

---> 19 temmuzda dumansız hava sahası sizce amacına ulaşırmı? ulaşması için neler yapabiliriz?

içiyosun ok. bundan dolayı herhangi bi sağlık sorunu yaşıyo musun?

---> 19 temmuzda dumansız hava sahası sizce amacına ulaşırmı? ulaşması için neler yapabiliriz?

her koyun kendi bacağından asılır muhabbeti var biraz ama

kokusuda çevreyi rahatsız eder be.

her koyun kendi bacağından asılır muhabbeti var biraz ama

kokusuda çevreyi rahatsız eder be.

Olm adam üzerinde 'sigara öldürür' ,'gebericeksin' gibi yazılara aldırmayıpta içicekte çevreyimi düşüncek:D:D

İyi tamam için,sağlıksız olun,sizden görüp çocuklarınız da içsin onlar da sağlıksız olsun böyle böyle ilerlesin.Kurtulmaya çalışacağanıza içmenin yollarını arıyorsunuz.

İyi tamam için,sağlıksız olun,sizden görüp çocuklarınız da içsin onlar da sağlıksız olsun böyle böyle ilerlesin.Kurtulmaya çalışacağanıza içmenin yollarını arıyorsunuz.

:)

Vallahi biliyor musun..

Çocuğum ve geleceği hakkında çok daha önemli konularda tedirginlik duyuyorum...Sigara basit kalır... (;
Hatta hatta tek derdi sigara olsun, oturup şükür ederim...

Sağlığını sigara içmeyerek koruduğunu mu zannediyorsun_?

--Soluduğun hava,içtiğin su,gördüğün güneş,(küreselleşme)
--Yediğin içtiğin herşey.. (hiçbir meyve ve sebze genleriyle oynanmadan,hormonlanmadan satılmıyor)
--Yaşadığın her stres.. (yaşın kaç bilmiyorum ama hele bir ekmeğini kazan,hele bir de büyükşehirdeysen........)
Hepsi senin,bizim sağlığımızı 'çok ciddi anlamda'tehdit ediyor...

İçmesek iyi olurdu evet buna katılıyorum da,içmeyen bilmez bazen iyi yarenlik ediyor (:)

Öteki koklamak istemiyor diye yasa çıkıyorda,öteki içmek istiyor ne olacak şimdi_?

sigara içeninde sigaranın güzel bir şey olduğunu savunacağını sanmam direniş:) ve güzel olmayan bir şey olduğu için de' e sigara içenler var ama' denileceğini sanmam. küçük meleklerin yanında sigara içen anne-babalar yüzünden fazlaca zarar görüyor minik bedenleri, ki bizler içinde geçerli bu... ben kamusal alanda hiç tanımadığım birisi yüzünden sigaraya maruz kalmak istemiyorum...bir kafede otururken yanımdan tüten dumandan etkilenmek istemiyorum.

Son düzenleme:

Ne ulaşacak yahu Tekel kalkmadıktan sonra .')

O Kanun Benim Oturdugum Yerde Pek Geçerli Olacagını Pek SAnmıyorum Yasakları Uygulamayı Türkler Çok Sever :D

sigara içeninde sigaranın güzel bir şey olduğunu savunacağını sanmam direniş:) ve güzel olmayan bir şey olduğu için de' e sigara içenler var ama' denileceğini sanmam. küçük meleklerin yanında sigara içen anne-babalar yüzünden fazlaca zarar görüyor minik bedenleri, ki bizler içinde geçerli bu... ben kamusal alanda hiç tanımadığım birisi yüzünden sigaraya maruz kalmak istemiyorum...bir kafede otururken yanımdan tüten dumandan etkilenmek istemiyorum.

Güzel bişey ama kötü alışkanlık.. :) Tarifi zor biraz hocam bea :)

Evet hiracım fikrin özünü bende beğendim..
Diğer insanların sağlığını korumak..

Bende diyorum,tamam maruz kalmayın dumana diye..
Lakin kapalı ayrı bir bölüm,daha uygun olurdu kanaatimce..

Sevgiler.. :)

güzel bi şey=P

hiç anlayamayacağım sizi çünkü sigaraya dair tek gçmişim insanların üstüne sinmiş olan kokusu

haklısındır tabii, o da gerek, kapalı alan :) belki devlet sizin sağlığınızı düşünüyordur hatice :p:p

ulasır bılememekteyım

güzel bi şey=P

hiç anlayamayacağım sizi çünkü sigaraya dair tek gçmişim insanların üstüne sinmiş olan kokusu

haklısındır tabii, o da gerek, kapalı alan :) belki devlet sizin sağlığınızı düşünüyordur hatice :p:p

(((:)

Devlet sağlığım için öncelikli olarak daha başka şeyler yapmalı...

İnşAllah İnşAllah...Bırakıcam..Bırakıcam...Bi evleneyim de hayırlısyla ((:)

umarım bir an önce kurtulursun , senin sağlığın için :) "çözüm" ne kadar ileri giderse o kadar çok sorunlar artar :(

Amacına ulaşacağını pek sanmıyorum kahvehanelerde bile yasak olacakmış :) inanan varmı buna insanlar okey oynarken çay içerken sigara içmeyecek mi ? gülerim sadece :D

kapaLı aLada sigara içilmesi yasaklandı Peki ozaman sigara yasaklanan yerLerin SAhipleri Nasıl ekmek yiyeycekler ßunları Düşündünüzmü Hayır vergi veriyorLar Nasıl verecekler Para Kazanamadıktan sonra SöyLeyin arkadaşlar

kahveler masaları dışarıya almaya basladı .. kafeler bahcelerını kapatmaya basladı . Dumansız hawaya ewet fakat turkıye batıcak . cok cok daha farklı bır proje olmalıydı bu

hükümeti mahkemeye verebilme hakkına sahibim:)

insan haklarına müdahale

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri