18.Haftanın konusu ( Şu an ki hükümetten memnunmusunuz ?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 18.Haftanın konusu ( Şu an ki hükümetten memnunmusunuz ?)

bu işler böyle yürüyor gibi

Biraz değil kesinlikle böyle yürüyor.Yüzyıllardır , hatta binlerce yıldır bu işler böyle yürüdü , yürütüldü.Obama dünyanın en büyük liderlerinden biri , ama ülkeleri imparatorlar yönetir.Obama bile birilerine hesap vermek zorunda , kimseye olmasa bile halkına , ama imparatorlar hesap vermez.Peki bu ülkeyi kim yönetiyor ?

Örnek çeşitlendirilebilir.

Biraz değil kesinlikle böyle yürüyor.Yüzyıllardır , hatta binlerce yıldır bu işler böyle yürüdü , yürütüldü.Obama dünyanın en büyük liderlerinden biri , ama ülkeleri imparatorlar yönetir.Obama bile birilerine hesap vermek zorunda , kimseye olmasa bile halkına , ama imparatorlar hesap vermez.Peki bu ülkeyi kim yönetiyor ?

Örnek çeşitlendirilebilir.

İşte kim yönetiyor sorusunun cevabını yorum yapan sizler vereceksiniz

sizce kim yönetiyor da diyebiliriz aslında...

Siyaset,müzik,sinema,moda....

Her şey burada bulunma nedenimizle alakalı.İyi-kötü savaşı , Yahudilere göre ;iyi tanrı kötü tanrı ,bizlere göre nefsimizi yenme çabası şeytanın secde etmeyişi vs vs....bu konuları herkes kendi ,inancına göre bilidiği için çok girmiyorum.

hollywood : ( Kutsal çalı) Musa'nın Sina Dağı'nda gördüğü Yanan Çalı

Mtv : ( Masonic temple ) Mason tapınağı.

İlk düşündüğümde inanılmaz saçma geldi bana , dedim ki 3-5 simge sanuçta ne olacak ki ? Ama araştırdım ve şuna kanaat getirdim geometrik simgeler insan bilinç altını etkiliyor.
Konu çok uzun parça parça anlamını yitiriyor ama kimlerin biz özgür insanları yönettiği hakkında fikrimi anlatmaya yeteceğine inanıyorum.

Başa kim geçerse geçsin yetkilerini halkın dülüncesine göre kullanmayacak, bu bir gerçek.
Bu yüzden ben şahsen şuankinden öncekinden ve sonra gelecek olandan memnun değilim.

eskilerinde iyidir walla üklemizin kanını emenlere resmen sivil darbe yapıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hem memnunum hem değilim :)

çünkü; bundan öncekiler de böyleydi bundan sonrakiler de böyle olacak hepsi aynı al birini vur ötekine :)

MuhaLefetten Daha İyi oLduğu Kesin.

Hem memnunum hem değilim :)

çünkü; bundan öncekiler de böyleydi bundan sonrakiler de böyle olacak hepsi aynı al birini vur ötekine :)
aslında insanların tümünü hiçbir zaman memnun edemezsiniz, birilerini mutlu ederken birilerini mutsuz edersiniz bu hep böyledir ) o yüzden başa kim gelirse gelsin bi kısmımız memnun olurken diger kısmımız memnun olmayacak
MuhaLefetten Daha İyi oLduğu Kesin.

o konuda kesinlikle haklısın)

aslında insanların tümünü hiçbir zaman memnun edemezsiniz, birilerini mutlu ederken birilerini mutsuz edersiniz bu hep böyledir ) o yüzden başa kim gelirse gelsin bi kısmımız memnun olurken diger kısmımız memnun olmayacak

o konuda kesinlikle haklısın)

Dusunceme katildigin icin tskler :)

Ben hiçte memnun değilim. Her hükümet gibi yaptığı iyi hizmetlerde var elbet ama bu ülkede halledilmesi gerek 5 önemli sorun var;

Terör, Eğitim, Ekonomi, Tarım, Sağlık...

Bunları çözemeyen hiçbir hükümet bu ülke için pekte bişey yapmış sayılmaz...

P.K.K ile olan ilişkilerimiz, İsrail ile olan ilişkilerimizden daha iyi !
Bırakın İsrail'i dünyadaki çoğu ülkeden daha iyi anlaşıyoruz P.K.K ile !
Baksanıza İmralıda konsoloslukları bile var adamların... Ayaklarına gerektiğinde kırmızı halı bile sereriz... Davullarla zurnalarla karşılarız... Onların dilinde yayın yapan kanallar açarız (Devlet eliyle)... Tabelalara onların dillerinide yerleştiririz. Develete küfür etmelerine izin veririz...

Çünkü onlar demokratik gerilla...
Türk askeri terörist... ( Türk ordusu terör örgütü üyeleri ile mi dolumuymuş ? Bknz; Ergenekon? )

ABD terörsit başı olarak nitelendirdiği "Usame Bin Ladin" ve "Saddam Hüseyin"i asarken biz barış elçisi ilan ediyoruz !

Çünkü onlar barış elçisi...
Biz terörist...

Darbe darbe diye tutturdular. İçeri tıkmadıkları asker kalmadı. Askeri düzeni felç ettiler. Asıl darbe nedir biliyor musunuz ? Asıl darbe Kanun hükmünde kararname çıkartmaktır ! Meclisi ve kanunları hiçe saymaktır ! Asıl darbeci şuanki hükümettir. Resmen her istediklerini zorla yaptırıyorlar...

Eğitim ve öğretim berbat durumda... Üniversite öğrencileri başkentimizi bile bilmekten acizler... İnsanların yaşadıkları ekonomik bunalım ortada... Sağlık hizmetleri sürekli kötüye gidiyor. (Hastane açmakla sağlık hizmeti sunulmaz. İlaç alamadıktan istediğin doktora görünemedikten sonra...) Pembe tablo çizmeye hiç gerek yok... Türkiye 250 milyon insanı doyurabilecek tarım gücüne sahipken dışarıdan tahıl ve bakliyat ürünü ithal eder hale geldik. Dışarıdan hayvan bile getirdik !

Daha yazılacak bir sürü şey var ama uzatmak istemiyorum.

Bu sorunları kim çözerse işte ben o zaman memnun olacağım...

Konu için teşekkürler...

Ben hiçte memnun değilim. Her hükümet gibi yaptığı iyi hizmetlerde var elbet ama bu ülkede halledilmesi gerek 5 önemli sorun var;

Terör, Eğitim, Ekonomi, Tarım, Sağlık...

Bunları çözemeyen hiçbir hükümet bu ülke için pekte bişey yapmış sayılmaz...

P.K.K ile olan ilişkilerimiz, İsrail ile olan ilişkilerimizden daha iyi !
Bırakın İsrail'i dünyadaki çoğu ülkeden daha iyi anlaşıyoruz P.K.K ile !
Baksanıza İmralıda konsoloslukları bile var adamların... Ayaklarına gerektiğinde kırmızı halı bile sereriz... Davullarla zurnalarla karşılarız... Onların dilinde yayın yapan kanallar açarız (Devlet eliyle)... Tabelalara onların dillerinide yerleştiririz. Develete küfür etmelerine izin veririz...

Çünkü onlar demokratik gerilla...
Türk askeri terörist... ( Türk ordusu terör örgütü üyeleri ile mi dolumuymuş ? Bknz; Ergenekon? )

ABD terörsit başı olarak nitelendirdiği "Usame Bin Ladin" ve "Saddam Hüseyin"i asarken biz barış elçisi ilan ediyoruz !

Çünkü onlar barış elçisi...
Biz terörist...

Darbe darbe diye tutturdular. İçeri tıkmadıkları asker kalmadı. Askeri düzeni felç ettiler. Asıl darbe nedir biliyor musunuz ? Asıl darbe Kanun hükmünde kararname çıkartmaktır ! Meclisi ve kanunları hiçe saymaktır ! Asıl darbeci şuanki hükümettir. Resmen her istediklerini zorla yaptırıyorlar...

Eğitim ve öğretim berbat durumda... Üniversite öğrencileri başkentimizi bile bilmekten acizler... İnsanların yaşadıkları ekonomik bunalım ortada... Sağlık hizmetleri sürekli kötüye gidiyor. (Hastane açmakla sağlık hizmeti sunulmaz. İlaç alamadıktan istediğin doktora görünemedikten sonra...) Pembe tablo çizmeye hiç gerek yok... Türkiye 250 milyon insanı doyurabilecek tarım gücüne sahipken dışarıdan tahıl ve bakliyat ürünü ithal eder hale geldik. Dışarıdan hayvan bile getirdik !

Daha yazılacak bir sürü şey var ama uzatmak istemiyorum.

Bu sorunları kim çözerse işte ben o zaman memnun olacağım...

Konu için teşekkürler...

istedigin kadar uzatabilirsin konu tartışmaya Açık bir konu, içinizi dökebilirsiniz

Ben teşekkür ederim yorumun için

Evet ben memnun değilim ama bunlardan değil.Bence muhalefet bunlara neden olmuştur. Ayağa bile kalkamadılar yıllardır,kendi kendileri ile boğuşmaktan.Başbakan ağzı ile söyledi bunlara şeker muhalefet diye.Bugün çekilen bütün sıkıntıların sebebi muhalefettir.
Şöyle ,böyle.Netice ortadadır. türkiye mahvolmuş durumda .Muhalefet ise antalyaya tatile gitmiştir.Söyleyin bakalım yalan mı?

Evet ben memnun değilim ama bunlardan değil.Bence muhalefet bunlara neden olmuştur. Ayağa bile kalkamadılar yıllardır,kendi kendileri ile boğuşmaktan.Başbakan ağzı ile söyledi bunlara şeker muhalefet diye.Bugün çekilen bütün sıkıntıların sebebi muhalefettir.
Şöyle ,böyle.Netice ortadadır. türkiye mahvolmuş durumda .Muhalefet ise antalyaya tatile gitmiştir.Söyleyin bakalım yalan mı?

dogru mu değilmi tartışılır...peki siz akp hükümetinden muhalefet yüzünden mi memnun değilsiniz yani? başka bir parti muhalefet olsa memnun olabilirsiniz hükümetten öyle mi ?

Kısaca belirtirsek biz zaten muhalefet diye bir oluşum göremedik.Olsa idi akp bu gün burada olabilirmiydi.Muhalefet olsa idi ellerine hükümet tarafından kendilerine altın tepsiler içinde sunulan fırsatları kullanıp,akp yi en az elli kere istifaya mecbur ederlerdi.Nedir bu fırsatlar derseniz,sıkılan olmazsa bakarız.

hükümetten memnun değiliz.Amma hükümeti, hükümet yapan,beceriksiz,vizyonsuz muhalefettir.iktidara gelmekten korkan bir muhalefettir..Ben hükümete kızmam muhalefet görevini yapamamıştır.muhalefete kızarım. saygılar.

hükümetten memnun değiliz.Amma hükümeti, hükümet yapan,beceriksiz,vizyonsuz muhalefettir.iktidara gelmekten korkan bir muhalefettir..Ben hükümete kızmam muhalefet görevini yapamamıştır.muhalefete kızarım. saygılar.

saygılar bizden...yorumunuz için teşekkürler...

Mavikalemin bir yorumuna özellikle katılıyorumki oda bu ülkede muhalefetin olmamasıdır. Ama tek sorunu muhalefet olarakta göremiyorum.. Hükümete gelince çevremdeki insanların durumuna bakarsam, hiçte memnun olunacak bir tarafı yok.. Üzgünüm.. Belkide bundan önceki yorumlara uymadım. Ama ben muhalefettende hükümettende memnun değilim. Bundan öncekiler böyle olmuş olabilir, şuan durum iyi olmayadabilir, ama umarım bundan sonrası için sağlam bir şeyler olur. Umudumuz hep yarınlarda ama yarınların dünden bir farkı yok. Muhalefette bu kafayla devam ederse değişen bir şey olmayacak zaten. Ne muhalefet ne de hükümet. Kim başa geliyorsa birileri getiriyor onu başa, bu işler böyle yürüyor sanırım. Şuanki hiçbir siyasetçiden memnun değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri