Ben hiçte memnun değilim. Her hükümet gibi yaptığı iyi hizmetlerde var elbet ama bu ülkede halledilmesi gerek 5 önemli sorun var;
Terör, Eğitim, Ekonomi, Tarım, Sağlık...
Bunları çözemeyen hiçbir hükümet bu ülke için pekte bişey yapmış sayılmaz...
P.K.K ile olan ilişkilerimiz, İsrail ile olan ilişkilerimizden daha iyi !
Bırakın İsrail'i dünyadaki çoğu ülkeden daha iyi anlaşıyoruz P.K.K ile !
Baksanıza İmralıda konsoloslukları bile var adamların... Ayaklarına gerektiğinde kırmızı halı bile sereriz... Davullarla zurnalarla karşılarız... Onların dilinde yayın yapan kanallar açarız (Devlet eliyle)... Tabelalara onların dillerinide yerleştiririz. Develete küfür etmelerine izin veririz...
Çünkü onlar demokratik gerilla...
Türk askeri terörist... ( Türk ordusu terör örgütü üyeleri ile mi dolumuymuş ? Bknz; Ergenekon? )
ABD terörsit başı olarak nitelendirdiği "Usame Bin Ladin" ve "Saddam Hüseyin"i asarken biz barış elçisi ilan ediyoruz !
Çünkü onlar barış elçisi...
Biz terörist...
Darbe darbe diye tutturdular. İçeri tıkmadıkları asker kalmadı. Askeri düzeni felç ettiler. Asıl darbe nedir biliyor musunuz ? Asıl darbe Kanun hükmünde kararname çıkartmaktır ! Meclisi ve kanunları hiçe saymaktır ! Asıl darbeci şuanki hükümettir. Resmen her istediklerini zorla yaptırıyorlar...
Eğitim ve öğretim berbat durumda... Üniversite öğrencileri başkentimizi bile bilmekten acizler... İnsanların yaşadıkları ekonomik bunalım ortada... Sağlık hizmetleri sürekli kötüye gidiyor. (Hastane açmakla sağlık hizmeti sunulmaz. İlaç alamadıktan istediğin doktora görünemedikten sonra...) Pembe tablo çizmeye hiç gerek yok... Türkiye 250 milyon insanı doyurabilecek tarım gücüne sahipken dışarıdan tahıl ve bakliyat ürünü ithal eder hale geldik. Dışarıdan hayvan bile getirdik !
Daha yazılacak bir sürü şey var ama uzatmak istemiyorum.
Bu sorunları kim çözerse işte ben o zaman memnun olacağım...
Konu için teşekkürler...