---> 176. Haftanın Konuğu " Mist "
Bunları düşünmen beni memnun etti. Teşekkür ederim hayatım. Keşke sinirli halim tek bana zarar verse ama bundan sonra öyle olacak emin ol. Tek zararım kendime olacak. Sen de üzülmezsin böylelikle. Kıyamam çünkü sana.
En zor soru bu olsa gerek. :R Ben bütün huylarını ayrı ayrı seviyorum onun. Her birine olan hayranlığımı, sevgimi anlatsam dünya kadar paragraf yazmam gerekecek. O kadar güzel bir kalbi var ki, o kadar temiz bi yüreği var ki... Saf, temiz duygularını, olgun kişiliği, sağlam karakteri, muazzam sevgisiyle öyle bir besliyor ki kendimi bazen bir masalın içinde gibi hissediyorum. O yüzden en güzel huyu için belirli bi şey söyleyemem. :R Ama çok merhametli, çok yufka yürekli, çok yardımsever, çok düşünceli, çok nazik bir hanımefendi olmasını yıllardır hayranlıkla izliyorum. Bazen bu duruma sinir olsam da onun en muazzam özelliklerinden biri de bu bembeyaz yüreği... Hiç kimseyi yarı yolda bırakmaz, düşmanı dahi olsa sırtını dönmez. Genelde duygularını tamamen içinde yaşar. Alsa kin tutmaz. Tutamaz zaten. Sinirli biraz ama o da nazar boncuğu olsun. Sinirlenince bile ayrı bi tatlı oluyor o... :R Ayrıca dünyanın en güzel gülen varlığı... Allah'ım sana şükürler olsun
Bunları düşünmen beni memnun etti. Teşekkür ederim hayatım. Keşke sinirli halim tek bana zarar verse ama bundan sonra öyle olacak emin ol. Tek zararım kendime olacak. Sen de üzülmezsin böylelikle. Kıyamam çünkü sana.