16 Kirleniyor!

herkes eline geçen her fırsatı değerlendirir
o da haklı olarak böyle yapmış
egoizm yapısında vardır insanlığın...
tüm insanlar toplumsal olarak değil bireysel olarak mantık çerçevesinde hareket ederek kararlarını belirler, kaderlerini çizerler...
takım olarak değil birey olarak düşünmeside gayet normal
bugün süper lig te ilk üçte oynayan bursasporun bir egemene değil yüzlerce egemene ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.. düşünüyosa taraftar bunu iç açıcı değildir sonuç..
her takım bir bütündür o bütünü ayıran bir kişi olamaz..
.
ayrıca yok bursa iyi yok tarbzon iyi bursada kimmiş gibi yorumlara cevabım;
diğer takımlarımızı neden küçük düşürücek yazılar yazıyosunuz?
ülkemizde bugün bütün yabancı takımlar poh pohlanıyoda neden bizim takımlarımız bizler tarafından yerin dibine sokuluyor?
ha trabzon ha bursa yabancıya gitmemiş ya
bu ülke 81 ille bütündür
türk futbolu 81 ilin takım(lar)ıyla özdeşleşir!

sende bursa taraftarı haklı diyerekten desteğini sundun zaten neyse

futbolda futboldan az çok anlayan bir insan TRABZONla bursayı kıyaslasın fark ortada

vesselam

veddua
arkadasım polemıge gırmek ıstemıyorum
bak
taraftar kızmakda haklı dedım
sımdı ts de 5-6 yıldır oynayan futbolcu mesela bursaya gecse
sen kızmazmısın mars yapmazmısın buda onun gıbı bır sey

herkes eline geçen her fırsatı değerlendirir
o da haklı olarak böyle yapmış
egoizm yapısında vardır insanlığın...
tüm insanlar toplumsal olarak değil bireysel olarak mantık çerçevesinde hareket ederek kararlarını belirler, kaderlerini çizerler...
takım olarak değil birey olarak düşünmeside gayet normal
bugün süper lig te ilk üçte oynayan bursasporun bir egemene değil yüzlerce egemene ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.. düşünüyosa taraftar bunu iç açıcı değildir sonuç..
her takım bir bütündür o bütünü ayıran bir kişi olamaz..
.
ayrıca yok bursa iyi yok tarbzon iyi bursada kimmiş gibi yorumlara cevabım;
diğer takımlarımızı neden küçük düşürücek yazılar yazıyosunuz?
ülkemizde bugün bütün yabancı takımlar poh pohlanıyoda neden bizim takımlarımız bizler tarafından yerin dibine sokuluyor?
ha trabzon ha bursa yabancıya gitmemiş ya
bu ülke 81 ille bütündür
türk futbolu 81 ilin takım(lar)ıyla özdeşleşir!

:106: bravo diyorum sana

arkadasım polemıge gırmek ıstemıyorum
bak
taraftar kızmakda haklı dedım
sımdı ts de 5-6 yıldır oynayan futbolcu mesela bursaya gecse
sen kızmazmısın mars yapmazmısın buda onun gıbı bır sey

kızmak ayrı bir şey mesela bir beşiktaslı olmadıgım halde tümer metinin feneri gitmesine acaıp kızmıstım ve besıktas taraftarını savunmustum ama böyle değil

başlıga bakın başlığı atan kişi zaten polemik yaratmak istemis ve karsısında burda o zaman TRABZONU savunacak kimse olmadıgını görmüş bos tarlada hüküm sürmüs ve kimse bu baslıga müdahale etmemiş TRABZONun neyı varmıskide kirlenecekmiş ?

kızmak ayrı bir şey mesela bir beşiktaslı olmadıgım halde tümer metinin feneri gitmesine acaıp kızmıstım ve besıktas taraftarını savunmustum ama böyle değil

başlıga bakın başlığı atan kişi zaten polemik yaratmak istemis ve karsısında burda o zaman TRABZONU savunacak kimse olmadıgını görmüş bos tarlada hüküm sürmüs ve kimse bu baslıga müdahale etmemiş TRABZONun neyı varmıskide kirlenecekmiş ?
:D iide bunla benım taraflı davrandıgımın ne alakası var
benım bu bolumde degısıklık yapma yetkım yok

noxi kardes bursanın 4.buyuk il olmasıyla tatile gelmeye baglantı kuıramadım ama neyse daha cvp yazmayacağım allaha emanet olun

vesselam

veddua

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri