15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ?

ParadokS

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili DüşlerForum üyeleri.

Uzun zamandır bildiğiniz gibi forumumuzda siyasi tartışma konusu açmak yasaktı. Fakat bu yasağı an itibariyle kaldırmış bulunuyoruz.

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ?

Bu Bir Kalkışma Girişimi miydi ?

Bu Olayda Fethullah Gülen' in Bir Parmağı Var mı ?

Yoksa Bu Olaylar AKP' nin ve Recep Tayyip Erdoğan' ın Bir Oyunu mu ?

Kısacası şuan kamuoyunda konuşulunlardan hangisine inanıyorsunuz ? Sizin Düşünceleriniz Neler ?

Uyarı

Konu içerisinde sizden aykırı düşünen birisine hakaret etmeniz, hesap sormanız yada saygı sınırlarını aşmanız kesinlikle yasaktır.

Konu içerisinde inandığınız siyasi partinin görüşünü savunmak, tuttuğunuz partinin propagandasını yapmak kesinlikle yasaktır.

Kısacası konu sadece 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ? konusudur.

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sen A partisindensin sen B partisindensin deme günü değildir.

Sizden ricamız bu konuda yorumda bulunurken siyasi parti tutuculuğunuzu dışarıda bırakmanız ve kimseye hakaret etmeden saygı sınırları içerisinde tartışmanız.

Hepinize anlayışınız için teşekkür ederiz.

DF YÖNETİM

---> 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ?

Böyle bir forumda bu tür bir tartışmanın içerisine girmeye niyetli pehlivanları görmek isterim.

Nerede kalmıştık? Nejla'yı seviyordum, Pelin ile evlenmek durumundaydım. Hızlıydım ve aklım Sebahat ile meşguldü.

---> 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ?

Bence siyasi görüşü ne olursa olsun.halk darbeye vede silahların gölgesinde yaşamak istemiyor.aksinde düşünemiyorum zaten...Bu vatan daha önce bu ve buna benzer şerbetleri epeyce içti sanırım tadı hoşlarına gitmedi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri