---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" Locked
geNGar Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #42 ---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" endLesS' Alıntı: A buyuk yazmaya dıkkat et. Genişletmek için tıkla ... :115:
---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" endLesS' Alıntı: A buyuk yazmaya dıkkat et. Genişletmek için tıkla ... :115:
geNGar Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #43 ---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" *Mypop' Alıntı: Locked Genişletmek için tıkla ... pardon ? hocam şu nickimi degistirek ya
---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" *Mypop' Alıntı: Locked Genişletmek için tıkla ... pardon ? hocam şu nickimi degistirek ya
C CemUzun Kayıtlı Üye 26 Eyl 2009 #44 ---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" endLesS' Alıntı: A buyuk yazmaya dıkkat et. Genişletmek için tıkla ... Atatürk yazarken biri küçük yazsa umrunuzda değil ama :115::176: Son düzenleme: 26 Eyl 2009
---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" endLesS' Alıntı: A buyuk yazmaya dıkkat et. Genişletmek için tıkla ... Atatürk yazarken biri küçük yazsa umrunuzda değil ama :115::176:
U UykuCu Kayıtlı Üye 26 Eyl 2009 #45 ---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" ne diyim artık.. duygularımı yansıttın CemUzun.. ama bayan var forumda kardeşim. lütfen.
---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" ne diyim artık.. duygularımı yansıttın CemUzun.. ama bayan var forumda kardeşim. lütfen.
C CemUzun Kayıtlı Üye 26 Eyl 2009 #46 ---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" düzelttim ama yani Allah yazarken büyük harf kullanmamız lazım tabi ben aksini iddia etmem ve bunu uyarırlarken adam geliyo "x" konusunu açıyo çeirkte bu iki kelime de var ....allah......atatürk......... ! admin beyefendi geliyo Allah ı büyük yaz Atatürk ü umursayan yook nerdeee
---> +15 Resim Arşivi "pOLemiCk" düzelttim ama yani Allah yazarken büyük harf kullanmamız lazım tabi ben aksini iddia etmem ve bunu uyarırlarken adam geliyo "x" konusunu açıyo çeirkte bu iki kelime de var ....allah......atatürk......... ! admin beyefendi geliyo Allah ı büyük yaz Atatürk ü umursayan yook nerdeee