---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " Nice yıllara.
-oZKan- Ceo Admin 16 Eyl 2012 #22 ---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " kutlayan tüm arkadaşlara yürekten tesekkur ederım. sevgılerımı sunuyorum. tatıldeydım gec cvp verdım konuyu acan arkadasım ve tebrık edenler eksık olmayın. heb bırlıkte nıce yıllara dıyorum:cy(19):
---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " kutlayan tüm arkadaşlara yürekten tesekkur ederım. sevgılerımı sunuyorum. tatıldeydım gec cvp verdım konuyu acan arkadasım ve tebrık edenler eksık olmayın. heb bırlıkte nıce yıllara dıyorum:cy(19):
Görünmezadam Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #23 ---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " -oZKan-' Alıntı: kutlayan tüm arkadaşlara yürekten tesekkur ederım. sevgılerımı sunuyorum. tatıldeydım gec cvp verdım konuyu acan arkadasım ve tebrık edenler eksık olmayın. heb bırlıkte nıce yıllara dıyorum:cy(19): Genişletmek için tıkla ... inşahlah -oZKan- düşlerforum ailesi orak bir ömür boyu beraber oluruz :3:
---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " -oZKan-' Alıntı: kutlayan tüm arkadaşlara yürekten tesekkur ederım. sevgılerımı sunuyorum. tatıldeydım gec cvp verdım konuyu acan arkadasım ve tebrık edenler eksık olmayın. heb bırlıkte nıce yıllara dıyorum:cy(19): Genişletmek için tıkla ... inşahlah -oZKan- düşlerforum ailesi orak bir ömür boyu beraber oluruz :3:
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #24 ---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " Doğum Günün Kutlu olsun Patron
S Stinko Kayıtlı Üye 17 Eyl 2012 #25 ---> 15 Eylül " Doğum Günün Kutlu Olsun Özkan " gecmısssss dogum gunun kutlu olsun mudurrrrrr